Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Almere | Advocaat Almere nodig voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken deskundige en ervaren juristen. Wij leveren juridische diensten voor een laagdrempelig uurtarief van € 95,- . Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bekijk het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

Klik hier om een gratis offerte aan te vragen!
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat AlmereJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

>Contracten
> Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Ondernemingsrecht

Advocaat AlmereJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Arbeidsrecht
> Overeenkomsten
> Overheid
> Strafrecht

Advocaat AlmereJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt telefonisch advies
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Almere

In het jaar 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden. Deze verandering houdt in dat in 80% van de gevallen net als advocaten uit Almere, ook (bedrijfs)juristen kunnen procederen bij de rechter. Sindsdien kunnen (bedrijfs)juristen naast het adviseren en contracten opstellen, dus ook procederen bij de rechter. Dit doen wij bij Bleijerveld Juridisch advies dus geregeld, bijvoorbeeld bij de Rechtbank Almere. Voor ons was het daarom niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. De wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat een universitair geschoolde jurist net als een advocaat Almere het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden, dus inclusief procederen bij de rechter. Natuurlijk hebben wij wel onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u zeker met dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen al honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven bevestigen.

Advocaat Almere - Juridisch advies Almere

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies staat voor het leveren van kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten, die voor iedereen toegankelijk zijn. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat uit ervaren en deskundige juristen, die ambiëren een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  Sinds 2011 hoeven wij geen advocaat Almere (meer) te zijn en dat bespaart u duizenden euro’s aan kosten. Deze kostenbesparing vindt u terug in een laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom € 95,-

  Tegenwoordig levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Almere al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten. Naast adviseren en contracten opstellen, namelijk ook procederen bij de rechter. Omdat wij daardoor dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen is ons kantoor hetzelfde ingericht als een advocaat Almere. Het belangrijke verschil is natuurlijk ons toegankelijke uurtarief van slechts € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.