Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Arnhem | Advocaat Arnhem nodig voor juridische diensten? Wij helpen u graag! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor € 95,- per uur. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat ArnhemJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Contracten
> Vastgoed
> Ondernemingsrecht

Advocaat ArnhemJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overeenkomsten
> Arbeidsrecht
> Overheid
> Strafrecht

Advocaat ArnhemJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

 

> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Arnhem

Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen net als advocaten uit Arnhem, ook (bedrijfs)juristen kunnen procederen bij de rechter. Sindsdien kunnen (bedrijfs)juristen naast het adviseren en contracten opstellen, dus ook procederen bij de rechter. Dit doen wij geregeld, bijvoorbeeld bij de Rechtbank Arnhem. Het was voor ons daarom niet langer noodzakelijk om bij een advocatenkantoor te blijven werken. De wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als een advocaat Arnhem het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Uiteraard hebben wij wel onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven kunnen dit reeds bevestigen.

Bleijerveld Juridisch advies

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dàt is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Omdat wij sinds 2011 geen advocaat Arnhem (meer) hoeven zijn besparen wij duizenden euro’s aan kosten. Deze kostenbesparing vertalen wij door naar een laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom € 95,-

Inmiddels leveren wij net als een advocaat Arnhem al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk adviseren, contracten opstellen en procederen bij de rechter. Omdat wij daardoor dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen is ons kantoor hetzelfde ingericht als een advocaat Arnhem. Er is natuurlijk wel één belangrijk verschil: ons toegankelijke uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.