Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Den Bosch | Heeft u een advocaat in Den Bosch nodig voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij altijd voor u klaar! Ons team bestaat louter uit ervaren en deskundige juristen. Deze juristen leveren juridische diensten voor slechts € 95,- per uur. Bij Bleijerveld Juridisch advies kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat Den BoschJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Contracten
> Ondernemingsrecht

Advocaat Den BoschJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overheid
> Arbeidsrecht
> Overeenkomsten
> Strafrecht

Advocaat Den BoschJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Den Bosch

Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als een advocaten uit Den Bosch, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het contracten opstellen en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen de juristen van Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Den Bosch bij de Rechtbank Den Bosch. Deze wijziging in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat universitair geschoolde juristen, zoals wij bij Bleijerveld Juridisch advies, net als een advocaat uit Den Bosch het complete pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden.Wij hoefden dus niet langer bij een advocatenkantoor te blijven werken. Uiteraard hebben wij ook onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor onze juristen u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan als advocaten uit Den Bosch. Naast honderden particulieren, kunnen ook meer dan 300 bedrijven dit reeds bevestigen.

Advocaat Den Bosch - Juridisch advies Den Bosch

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies staat niet alleen voor kwalitatieve juridische diensten leveren, maar ook voor het leveren van betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat alleen maar uit ervaren en deskundige juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor u te behalen.

  Bij ons bespaart u duizenden euro’s in uw kostenplaatje, omdat wij sinds de wetswijziging uit 2011 geen advocaat Den Bosch (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in ons laagdrempelig en toegankelijke uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-.

  Inmiddels leveren wij (bedrijfs)juristen net als een advocaat Den Bosch al jarenlang voor 90% exact dezelfde juridische diensten. Deze bestaan namelijk uit adviseren, contracten opstellen en procederen bij de rechter. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Den Bosch, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en daarnaast ook nog gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil om te onthouden, is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.