Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Oosterbeek | Advocaat Oosterbeek nodig voor juridische diensten? Wij helpen u graag! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken uitsluitend ervaren en deskundige juristen. Deze juristen leveren juridische diensten voor een toegankelijk bedrag van slechts € 95,- per uur. Naast bijvoorbeeld adviseren en contracten voor u opstellen, kunnen wij ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat OosterbeekJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Ondernemingsrecht
> Contracten
> Vastgoed
tArbeidsrecht

Advocaat OosterbeekJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Strafrecht
> Arbeidsrecht
> Overheid
> Overeenkomsten

Advocaat OosterbeekJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

>Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Oosterbeek

Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Oosterbeek, kunnen procederen bij de rechter. Dat betekent dat (bedrijfs)juristen sindsdien naast het adviseren en contracten opstellen, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen de (bedrijfs)juristen bij Bleijerveld Juridisch advies geregeld, bijvoorbeeld bij de Rechtbank Arnhem. Daarom hoefden wij niet langer bij een advocatenkantoor te werken. De verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als een advocaat Oosterbeek het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Onze ervaring uit de advocatuur hebben wij vanzelfsprekend meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Naast meer dan 300 bedrijven, kunnen reeds honderden particulieren dit bevestigen.

Bleijerveld Juridisch advies

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dàt is waar wij voor staan. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat uit ervaren en zeer deskundige juristen. Zij hebben stuk voor stuk de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Sinds 2011 hoeven wij geen Advocaat Oosterbeek (meer) te zijn, wat resulteert in een kostenbesparing van duizenden euro’s. Deze kostenbesparing vertalen wij door naar een zeer toegankelijk uurtarief van slechts € 95,-. 

Inmiddels leveren wij net als een advocaat Oosterbeek al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten. Deze diensten bestaan bijvoorbeeld uit adviseren, contracten opstellen en procederen bij de rechter. Omdat wij daardoor gebruik maken van dezelfde systemen en bovendien dezelfde werkervaring hebben, is ons kantoor hetzelfde ingericht als een advocaat Oosterbeek. Er is natuurlijk wel één belangrijk verschil: ons laagdrempelige uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.