Arbeidsovereenkomst opstellen

Juridisch advies arbeidsrecht

U bent werkgever of werknemer en wilt een arbeidsovereenkomst opstellen of laten controleren? Heeft u een juridische vraag over uw arbeidsrelatie met uw werkgever of werknemer? Of wellicht heeft u een conflict met uw werkgever of een van uw werknemers?

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen, die u kunnen helpen met alle juridische diensten rondom een arbeidsovereenkomst.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Voor het opstellen of controleren van een arbeidsovereenkomst bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust en kosteloos een offerte op!

€ 95,- per uur of neem vrijblijvend contact op voor een vaste prijsafspraak.                              

+ Geen kantoorkosten    

+ Deskundig en ervaren                                          

+ Geen declaratie per 6 minuten                              

+ Transparant in de kosten                                        

+ Duidelijke en begrijpbare taal                                

+ Persoonlijk contact 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


Heeft u algemene voorwaarden nodig? Wij stellen maatwerk algemene voorwaarden op voor slechts €350,-. Klik hier voor meer informatie

Arbeidsovereenkomst advies

Werknemers worden in Nederland goed beschermd. Als werkgever bent u in het arbeidsrecht aan strenge juridische regels gebonden. U kunt bijvoorbeeld niet eindeloos een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aanbieden of een onvoorwaardelijk concurrentiebeding opleggen. Zeker in het geval van een mogelijk ontslag moet u als werkgever goed opletten.

In het arbeidsrecht is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle actuele juridische regels. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande onderwerpen:

Cao’s               Concurrentiebeding               Ziekteregeling

Salaris             Relatiebeding                        Bedrijfsauto/bijtelling

De consequenties kunnen erg zwaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een onbedoeld vastcontract of een boete van tientallen duizenden euro’s vanwege een onrechtmatig ontslag.  

In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat je vrij bent om af te spreken wat je maar wil, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. In het arbeidsrecht bijvoorbeeld gelden bijzonder veel beperkingen. Dit maakt het opstellen van een adequaat contract of het bemiddelen bij een conflict een juridisch specialistische aangelegenheid.

Naar de rechter

Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan kan de rechter worden verzocht om uitspraak te doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.