Geheimhoudingsovereenkomst opstellen

Juridisch advies arbeidsrecht

 

Wilt u een geheimhoudingsovereenkomst laten opstellen of controleren? Wilt u iets met iemand bespreken of met iemand samenwerken, zonder dat u het risico loopt dat een waardevol idee of andere belangrijke bedrijfsinformatie aan anderen openbaar kan worden gemaakt? In dat geval kunt u van tevoren een geheimhoudingsovereenkomst sluiten (in het Engels: Non-disclosure agreement). Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige bedrijfsjuristen, die u kunnen helpen met allerlei juridische diensten met betrekking tot een geheimhoudingsovereenkomst.

Wilt u een geheimhoudingsovereenkomst laten opstellen of controleren? Heeft u hier vragen over of heeft uw contractpartner de geheimhouding geschonden? Wij kunnen voorzien van juridisch advies of uw belangen behartigen, door bijvoorbeeld een brief te sturen of te procederen bij de rechter.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Geheimhoudingsovereenkomst

Diensten:                                            Prijs indicatie:
Opstellen                                             €250,- /€450,-

Controleren                                       €150,- /€350,-

Advies/ bemiddeling                                 €95,- p/u

Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

“Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

Stap 1

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Vraag offerte aan

Stap 2

Binnen 24 uur reactie 

Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.

Stap 3

Aan de slag!

Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.

Find your reasons

U wilt de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief 
U wilt geen declaratie voor iedere 6 minuten 
+ U wilt geen kantoorkosten
U wilt het liefst een vaste prijsafspraak 
U wilt een jurist die toegankelijk is
+ U wilt een jurist die gaat voor een lange termijn relatie

€ 95,- per uur

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geheimhoudingsovereenkomst opstellen

Find our revrences

“Bleijerveld heeft me een hoop geld bespaard. Voor precies hetzelfde werk als dat ik eerder bij een advocatenkantoor kreeg, betaal ik nu aanzienlijk minder.”

Boris Vissinga Vissinga bedrijfswagens

“Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik niet eerder leren kennen.”

Arjen de Waard Action Lease

“Ik kan Bleijerveld Juridisch advies absoluut aanbevelen. Snelle service, betaalbaar en doen graag een stapje extra!”

Hans Kramer Uit Utrecht

Bleijerveld heeft op meerdere vlakken indruk gemaakt. Professionele jurist, ik ben buitengewoon goed geholpen. Echt een aanrader.”

Monique Dries Uit Deventer

“Bleijerveld juridisch advies heeft fantastisch geholpen. Blij dat ik hun heb ingeschakeld! Als je het niet zeker weet, ga dan altijd voor Bleijerveld juridisch advies.”

Anneke van Ophoven Uit Apeldoorn

“Ik kan zeer tevreden ben over Bleijerveld Juridisch advies. Ga zo door. Het wordt allemaal goed geregeld. Bleijerveld Juridisch advies is het meer dan waard!”

Tom van Middelburg Uit Doetinchem

Heeft u algemene voorwaarden nodig? Wij stellen maatwerk algemene voorwaarden op voor slechts €350,-. Klik hier voor meer informatie

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.

Geheimhoudingsovereenkomst controleren

Met een geheimhoudingsovereenkomst wilt u voorkomen dat bepaalde vertrouwelijke en belangrijke informatie gedeeld wordt met anderen. In de overeenkomst moet dus een sanctie worden opgenomen om de overtreding hiervan af te schrikken. Wanneer toch informatie wordt gelekt, dan wilt u vervolgens aanspraak kunnen maken op een vergoeding. Dit is juridisch gezien echter niet vanzelfsprekend.

Het is allereerst belangrijk dat nauwkeurig wordt omschreven wat exact geheim moet worden gehouden. Als dit namelijk te beperkt of juist te ruim wordt geformuleerd, loopt u het risico dat de overeenkomst juridisch geen effect heeft. Bij het opstellen van deze overeenkomst of het oplossen van een conflict moet dus zorgvuldig te werk worden gegaan.

Op het moment dat u in een conflict raakt met een contractpartner, is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Zo voorkomt u (verdere) schade of juist aansprakelijkheid. Voor het oplossen van een conflict is het allereerst van belang om de rechtspositie en belangen van beide partijen in kaart te brengen. Aan de hand hiervan kan namelijk de meest effectieve strategie en werkwijze worden bepaald. Daarna gaat het erom dat de juiste feiten worden onderbouwd en dat daaraan de juridische relevante conclusies worden verbonden. Dit moet vervolgens gestructureerd in een brief worden verwoord.

In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat je vrij bent om af te spreken wat je maar wil, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Dit maakt het opstellen van een adequate geheimhoudingsovereenkomst of het bemiddelen bij een juridisch conflict een specialistische aangelegenheid.

Naar de rechter

Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan kan de rechter worden verzocht om uitspraak te doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Nederlandse juristen vereniging

Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.