Nieuwe baan, functie of contract

lijntjebja12

De juristen van Bleijerveld Juridisch advies bieden voor €95,- per uur verschillende diensten aan voor particulieren die op het punt staan om een (nieuwe) arbeidsovereenkomst te tekenen. Zij kunnen bijvoorbeeld het aanstaande contract screenen en toetsen aan uw persoonlijke omstandigheden of de onderhandelingen voor u voeren. Als u het proces liever alleen wil doorlopen en alleen door ons geadviseerd wil worden, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Het is erg belangrijk om een contract te laten screenen. Er kunnen bijvoorbeeld bepalingen in zijn opgenomen die later van negatieve invloed kunnen zijn op uw ontslagvergoeding. Daarnaast is het belangrijk dat een contract aansluit op uw toekomstplannen. In dit geval is het belangrijk om uw contract met eventuele concurrentiebedingen te laten toetsen aan uw toekomstvisie.


Juristen zijn uitstekende onderhandelaars. Door hun werkervaring beschikken zij over veel vertegenwoordigingsvaardigheden en kunnen zij zich perfect in de situatie van cliënten plaatsen. Onderhandelen gaat hoofdzakelijk om geld en secundaire arbeidsvoorwaarden. Arbeidsrecht juristen hebben in hun werkleven al veel procedures met betrekking tot arbeidsovereenkomsten gezien en weten dus precies wat gebruikelijk en wat juridische gezien incorrect is. Een werkgever wil zijn kosten laag houden, juridische fouten kosten meestal veel geld. Wie is meer geschikt om arbeidsovereenkomsten en werksituaties op (toekomstige) fouten te toetsen en dit te gebruiken in de onderhandelingen dan een jurist. De arbeidsrecht juristen van Bleijerveld Juridisch advies kunnen u efficient bijstaan in verschillende situaties op de werkvloer. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij ons kantoor in Arnhem.