Aanvraag indienen

lijntjebja12

Tegenwoordig kunt u in veel gevallen gemakkelijk zelf uw aanvraag (digitaal) indienen. Er zijn natuurlijk wel altijd belangrijke punten en juridische eisen waar uw aanvraag aan moet voldoen. Deze en andere do’s and don’ts in de aanvraagprocedure leest u hier.

In sommige gevallen is het indienen van een aanvraag niet zo gemakkelijk. Er moet bijvoorbeeld eerst een (juridisch) onderzoek worden verricht of uw aanvraag moet aan bepaalde juridische eisen voldoen die voor u wellicht lastig te begrijpen zijn. Ook kan het zijn dat de uitkomst voor u van dergelijke groot belang is dat u de aanvraag liever aan gespecialiseerde jurist over laat die hier dagelijks mee bezig is of misschien heeft u er simpelweg gewoon geen tijd voor.


In al deze gevallen kunt u uw aanvraag en verdere afwikkeling aan ons overlaten voor €125,- per uur. In overleg bekijken we wat er voor uw “casus” moet worden verricht en welke weg we het beste kunnen bewandelen om tot een positieve uitkomst te komen. Heeft u al een aanvraag ingediend, maar u bent het niet eens met de reactie hierop? Klik dan hier voor meer informatie over bezwaar maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.