Arbeidscontract opstellen

Arbeidscontract opstellen Bleijerveld

Juridische hulp bij een arbeidscontract opstellen

U bent werkgever en wilt een arbeidscontract opstellen ? Als werkgever bent u voor het opstellen van een arbeidscontract aan eindeloos veel juridische regels gebonden. U kunt bijvoorbeeld niet eindeloos een arbeidscontract voor bepaalde tijd aanbieden of een onvoorwaardelijk concurrentiebeding opleggen.

Bij een arbeidscontract opstellen is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle actuele juridische regels in het arbeidsrecht. Wanneer u hier geen rekening mee houdt kan dit ervoor zorgen dat uw werknemer voor onbepaalde tijd in dienst treedt, concurrentiebeding niet geldig is of dat u een boete moet betalen.

Wat moet er in een arbeidscontract staan?

Een arbeidscontract opstellen is een juridisch specialistische aangelegenheid. De arbeidsrecht bedrijfsjuristen van Bleijerveld Juridisch advies uit Arnhem zijn gespecialiseerd in het opstellen van arbeidscontracten en bieden daarbij juridische ondersteuning voor € 95,- per uur.

Voor het opstellen van een goed arbeidscontract wordt eerst uw casus goed in kaart gebracht. Daarna krijgt u juridisch advies op maat over de inhoud van het arbeidscontract.

Denk hierbij aan:

-een proeftermijn                  -concurrentiebeding

-relatiebeding                          -ziekteregelingen

-salarissen                                 – cao

-bedrijfsauto en bijtelling

Een betaalbaar arbeidscontract laten opstellen

Vanwege het idee van dure arbeidsrechtadvocaten gebruiken veel ondernemers standaard arbeidscontracten die op internet te vinden zijn. Maar elk bedrijf is anders en ontwikkelt, dit betekent dat de inhoud van deze arbeidscontracten meestal niet aansluit op de bedrijfssituatie. Hierdoor loopt u een aanzienlijk risico dat u niet optimaal beschermd bent of zelfs aansprakelijk. In veel gevallen blijkt achteraf dat u deze schade bespaard was gebleven als u de beschikking had over een op maat gemaakt arbeidscontract. De arbeidsrechtjuristen van Bleijerveld Juridisch advies bieden u effectieve en betaalbare rechtshulp bij het opstellen van een arbeidscontract voor slechts € 95,- per uur.

arbeidsrechtjurist of arbeidsrecht advocaat ?

Er is nagenoeg geen verschil tussen de bevoegdheden van een arbeidsrechtjurist of een arbeidsrecht advocaat. Het grootste verschil is dat een arbeidsrecht advocaat een stuk duurder zijn. De arbeidsrechtjuristen van Bleijerveld Juridisch advies stellen dagelijks allerlei verschillende arbeidscontracten op voor werkgevers door heel Nederland.

Wilt u een betaalbaar op maat gemaakt arbeidscontract? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat kunnen wij u bieden

Screenen van contracten

Opstellen van contracten

Onderhandelen over contracten

Adviseren over contracten

Tags: adviseur arbeidsrecht, arbeidsrecht advocaat, bedrijfsjurist arbeidsrecht , opstellen arbeidsovereenkomst, arbeidscontract opstellen,
 Navigeer naar >
Juridisch advies arbeidsrecht Ontslagrecht