Juridisch advies arbeidsrecht

Juridisch advies arbeidsrecht

Een praktische arbeidsrecht adviseur

Als werkgever bent u in het arbeidsrecht aan eindeloos veel juridische regels gebonden. Denk bijvoorbeeld aan de steeds veranderende wetgeving, cao’s en jurisprudentie. Omdat werkgevers vanuit de aard van de arbeidsovereenkomst een machtspositie hebben ten opzichte van werknemers, worden zij veel sneller gesanctioneerd. Het is voor een werkgever dus erg prettig om over betaalbare, praktische en effectief juridisch advies arbeidsrecht te beschikken. De arbeidsrechtjuristen van Bleijerveld Juridisch advies uit Arnhem krijgen dagelijks allerlei juridisch adviesvragen van werkgevers door heel Nederland.

Denk bijvoorbeeld aan:

“Mijn werknemer is ziek, mag ik nu zijn bedrijfsauto tijdelijk terugvorderen?”

“Welke arbeidsovereenkomst kan ik mijn nieuwe werknemer het beste aanbieden?”

“Welke opzegtermijn moet ik als werkgever in acht nemen?”

 Veel bedrijven laten zich weerhouden van juridisch advies in het arbeidsrecht vanwege het idee van een hoge rekening van een dure advocaat. Dit is precies het punt waarop Bleijerveld Juridisch advies zich onderscheid. De bedrijfsjuristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en adviseren bedrijven voor een betaalbaar honorarium van € 125,- p/u. Bij Bleijerveld Juridisch advies kunnen ondernemers uit heel Nederland terecht voor juridische advies op het gebied van arbeidsrecht.

Arbeidsrecht jurist of arbeidsrecht advocaat?

Het algemene verschil tussen een bedrijfsjuristen en een advocaat zit in de bevoegdheid om te mogen procederen. Dit verschil is er echter niet in het arbeidsrecht. Voor juridisch advies arbeidsrecht of procederen in het arbeidsrecht heeft een advocaat arbeidsrecht dus geen meerwaarde ten opzichte van een bedrijfsjurist arbeidsrecht. Sterker nog, een advocaat arbeidsrecht rekent meestal een veel hoger uurtarief.

De arbeidsrechtjuristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn dagelijks bezig in het arbeidsrecht en kunnen u dus uitstekend juridisch adviseren voor al uw vragen over het arbeidsrecht.

Heeft u vragen over het arbeidsrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Neem vrijblijvend contact met ons op