Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Maatwerk privacy scan voor € 250,-

Hoewel de ergste storm is gaan liggen, begint de AVG (de nieuwe Europese privacywetgeving sinds mei 2018) opnieuw in de media te komen. Ditmaal gaat het om concrete voorbeelden van datalekken en boetes voor bedrijven.

Iedereen weet inmiddels dat er op het gebied van privacy een hoop voor bedrijven is veranderd. Maar weet u ook precies wat er voor uw bedrijf is veranderd? Welke persoonsgegevens verwerkt u? Aan welke verplichtingen moet u eigenlijk voldoen en wat zijn de consequenties als u dat niet doet?

Ondanks dat mei 2018 al geweest is, hoeft u nog niet te laat te zijn om aan de nieuwe wetgeving te voldoen. Wij raden u natuurlijk wel aan om dit alsnog zo snel mogelijk te regelen. De eerste stap hiervoor is het in kaart brengen van uw verplichtingen. Bleijerveld Juridisch advies kan dit voor uw organisatie doen voor een vast bedrag van € 250,-.

Sinds 2017 zijn wij bezig met de voorbereidingen op deze nieuwe wetgeving. In begin 2018 hebben wij hierover talloze lezingen en workshops gegeven. Onze bedrijfsjuristen hebben al voor meer dan 100 bedrijven een AVG-scan uitgevoerd. Inmiddels mogen wij ons daarom deskundig noemen op het gebied van privacy.

Uiteraard kunnen wij ook specifieke vragen beantwoorden op het gebied van privacy of kunnen wij u ondersteunen na een datalek. Wij komen graag bij u langs of nodigen u van harte uit bij ons op kantoor in Arnhem. Neem contact met ons op.

Overige juridische privacydiensten

Opstellen en controleren van:
+ Verwerkersovereenkomsten.
+ Gegevensbeschermingsbeleid
+ Privacy policy
+ Data Impact Assessment
+ Register van verwerkingsactiviteiten

Privacy-scan met maatwerk rapportage € 250,-

 “voorkom zoveel mogelijk aansprakelijkheid indien vanuit uw organisatie per ongeluk persoonsgegevens op straat komen te liggen”