Privacy Policy

“Bedrijfsjuristen, gespecialiseerd in de AVG”

Wilt u een Privacy Policy laten opstellen of controleren? Misschien heeft u van uw klant een vraag gehad over een privacy policy, maar u weet het antwoord niet? Of wellicht heeft u om een andere reden advies nodig?

Wij helpen u graag met allerlei juridische diensten rondom een privacy policy. Wij werken zoveel als mogelijk met vooraf afgesproken vaste prijzen. Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Klik dan hier.

Bleijerveld Juridisch advies staat voor deskundigheid, zonder het hoge tarief. Wij zijn gespecialiseerd in de AVG! 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag kosteloos een offerte op voor onze werkzaamheden.

Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Privacy Policy

“Bedrijfsjuristen, gespecialiseerd in de AVG”

Wilt u een Privacy Policy laten opstellen of controleren? Misschien heeft u van uw klant een vraag gehad over een privacy policy, maar u weet het antwoord niet? Of wellicht heeft u om een andere reden advies nodig?

Wij helpen u graag met allerlei juridische diensten rondom een privacy policy. Wij werken zoveel als mogelijk met vooraf afgesproken vaste prijzen. Bent u op zoek naar een verwerkersovereenkomst? Klik dan hier.

Bleijerveld Juridisch advies staat voor deskundigheid, zonder het hoge tarief. Wij zijn gespecialiseerd in de AVG! 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag kosteloos een offerte op voor onze werkzaamheden.

Gratis offerte
Waar heeft u hulp bij nodig?

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Find our services

Opstellen v.a. € 49,-

Opstellen
v.a. € 195,-

Controleren v.a. € 25,-

Controleren
v.a. € 95,-

Advies v.a. € 125,- p/u

Advies
v.a. € 125,- p/u

Find our services

Opstellen v.a. € 49,-

Controleren v.a. € 25,-

Advies v.a. € 125,- p/u

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Privacy policy opstellen

“Een privacy policy voor een vaste prijs!”

Wilt u privacy policy opstellen?

Laat een privacy policy opstellen zodat u voldoet aan de AVG. Een privacy policy is wettelijke verplicht als u persoonsgegevens van anderen voor uzelf verwerkt. Hierin geeft u aan welke persoonsgegevens u verwerkt en waarom. Meestal wordt een privacy policy gebruikt om de wettelijke toestemming van de betrokkene te vragen. Een privacy policy moet daarvoor voldoen aan bepaalde eisen. Als wij een privacy policy opstellen houden wij hier rekening mee.

Wilt u een privacy policy opstellen? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. We leveren het document pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is. Het maakt niet uit hoeveel vragen u heeft of aanpassingen u wilt laten doen! Ons streven is altijd om binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.

Find our references

Beoordeling
Algemene voorwaarden opstellen 1

Nieuwe leveringsvoorwaarden laten maken door de heer Ates van Blijerveld. Zeer tevreden over. Keurig aangeleverd, een lang en prettig telefoongesprek om ze mondeling door te nemen. Voor een zeer schappelijk bedrag. Zeer tevreden.

Scandivik / uit Bergen op Zoom
www.scandivik.nl

Beoordeling
Algemene voorwaarden opstellen

Algemene voorwaarden laten opstellen voor een goeie prijs. Erg te vrede over de gang van zaken en hoe de dingen worden opgepakt.

Frisse Zonwering / uit Veenendaal
www.frissezonwering.nl

Beoordeling
Algemene voorwaarden 2

Perfecte algemene voorwaarden samengesteld specifiek op mijn bedrijf van toepassing. Inmiddels gezorgd voor betaling door opdrachtgever die net vóór oplevering de opdracht wil ontbinden…!
Gelukkig had ik mijn algemene voorwaarden op orde. Dank aan Arthur Bleyerveld !

Introducing Gallery / uit Bilthoven
www.introducing.gallery

Beoordeling

Voor onze algemene voorwaarden heeft Bleijerveld een nieuw document opgesteld. Hiervoor hebben we eerst een gesprek gehad, dat hij heeft uitgewerkt in duidelijke punten. Hier is uiteindelijk een definitief document uit gekomen dat we nu al enige tijd gebruiken.

Voor korte toevoegingen kunnen we altijd contact opnemen; wijzigingen worden snel uitgewerkt en gemaild.

Van Reenen Realisatie / uit Veenendaal
www.vanreenenrealisatie.nl

Beoordeling
Arbeidscontract laten opstellen 4

Snelle en duidelijke communicatie. Niet te beroerd om een vraag tussendoor snel te beantwoorden. Bleijerveld Juridisch advies heeft mij op meerdere manieren perfect geholpen. Schrijven van algemene voorwaarden, juridisch advies mbt contracten etc. Kortom, een aanrader!

Your Neon / uit Arnhem
www.yourneon.nl

Beoordeling
Verwerkersovereenkomst

Prettige samenwerking en het is altijd snel schakelen. Arthur heeft ons goed geholpen bij het opstellen van onze verwerkersovereenkomsten met onze klanten. Nu druk bezig om onze contracten en algemene voorwaarden goed op papier te krijgen.

AlexIT / uit Amersfoort
www.alexit.nl

Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verder


Nieuwe leveringsvoorwaarden laten maken door de heer Ates van Blijerveld. Zeer tevreden over. Keurig aangeleverd, een lang en prettig telefoongesprek om ze mondeling door te nemen. Voor een zeer schappelijk bedrag. Zeer tevreden.


Scandivik / uit Bergen op Zoom
www.scandivik.nl
Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verder


Algemene voorwaarden laten opstellen voor een goeie prijs. Erg te vrede over de gang van zaken en hoe de dingen worden opgepakt.




Frisse Zonwering / uit Veenendaal
www.frissezonwering.nl
Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verder

Perfecte algemene voorwaarden samengesteld specifiek op mijn bedrijf van toepassing. Inmiddels gezorgd voor betaling door opdrachtgever die net vóór oplevering de opdracht wil ontbinden…! Gelukkig had ik mijn algemene voorwaarden op orde. Dank aan Arthur Bleyerveld !


Introducing Gallery / uit Bilthoven
www.introducing.gallery
Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verder
Voor onze algemene voorwaarden heeft Bleijerveld een nieuw document opgesteld. Hiervoor hebben we eerst een gesprek gehad, dat hij heeft uitgewerkt in duidelijke punten. Hier is uiteindelijk een definitief document uit gekomen dat we nu al enige tijd gebruiken. Voor korte toevoegingen kunnen we altijd contact opnemen; wijzigingen worden snel uitgewerkt en gemaild.

Van Reenen Realisatie / uit Veenendaal
www.vanreenenrealisatie.nl
Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verder

Snelle en duidelijke communicatie. Niet te beroerd om een vraag tussendoor snel te beantwoorden. Bleijerveld Juridisch advies heeft mij op meerdere manieren perfect geholpen. Schrijven van algemene voorwaarden, juridisch advies mbt contracten etc. Kortom, een aanrader!


Your Neon / uit Arnhem
www.yourneon.nl
Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verder

Prettige samenwerking en het is altijd snel schakelen. Arthur heeft ons goed geholpen bij het opstellen van onze verwerkersovereenkomsten met onze klanten. Nu druk bezig om onze contracten en algemene voorwaarden goed op papier te krijgen.



AlexIT / uit Amersfoort
www.alexit.nl
Previous
Next

Lees alle reviews en overtuig uzelf!

Meer dan 1.200 tevreden klanten gingen u voor!
Algemene voorwaarden opstellen
Algemene voorwaarden opstellen 3
Arbeidscontract opstellen
Algemene voorwaarden opstellen 2
Aannemingsovereenkomst

mr. Thijs Reintjes

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”
Meer dan 1.500 klanten gingen u voor, waaronder:

Privacy policy controleren

“Voldoet u wel aan de AVG?”

Waarom laat iemand een privacy policy? Als u een privacy policy voor uzelf gebruikt, dan is het belangrijk dat deze voldoet aan de wet. Denk aan de AVG en de Wet bescherming persoonsgegevens. Als verwerkingsverantwoordelijke bent u op grond van de AVG wettelijk verplicht om bijvoorbeeld toestemming te vragen aan diegene waarvan u persoonsgegevens verwerkt. Ook dient u deze persoon voldoende te informeren. Bijvoorbeeld over aan wie u deze gegevens nog meer verstrekt. Dit kunt u doen door een privacy policy te hanteren. Wij kunnen uw privacy policy controleren op deze wettelijke vereiste.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een privacy policy van een ander moet accepteren. In dat geval kunnen wij voor u controleren wat er precies met uw gegevens gebeurt. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u toestemming geeft om uw persoonsgegevens te laten delen met een onbekende. Heeft u eigenlijk wel een idee hoe de beveiliging is geregeld bij de partij die voor uw persoonsgegevens verwerkt? Het kan daarom erg belangrijk zijn om een privacy policy te controleren. Wij doen dit graag voor u.  

Wilt u een privacy policy controleren? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen het document te hebben gecontroleerd! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.
Vraag gratis een offerte aan!
U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox. In de meeste gevallen met een vaste prijs!
Over ons - S. (SERAN) ATES

mr. Seran Ates

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Find your reasons:

Duurzame samenwerking? Kies dan voor ons

Juridisch abonnement ⮯

Contract opstellen - Bleijerveld

Privacy policy advies

Gebruik / toepassing
Advies over het gebruik van een privacy policy? Het is belangrijk dat u uw privacy policy op de juiste manier gebruikt. Als u bijvoorbeeld niet of onjuist toestemming vraagt aan de betrokkene, dan heeft het privacy policy vaak geen effect. In een privacy policy geeft u aan welke persoonsgegevens u verwerkt en waarom. Ook geeft u aan met wie u deze gegevens deelt en hoe u ze beveiligt. Wij geven u graag advies over hoe u uw privacy policy in de praktijk moet gebruiken en wat erin moet staan.

Wij hebben inmiddels honderden bedrijven geholpen op het gebied van AVG. Een privacy policy is daar een belangrijk onderdeel van. Weet u niet precies waar u aan moet voldoen? Laat dan voor slechts € 250,- een AVG-check doen van uw bedrijf. Wij geven u dan advies over wat wel en niet nodig is. Aan de hand van de mogelijke risico’s kunt u dan zelf beslissen wat u nodig vindt. Wij denken graag met u mee en geven u graag advies. 

Conflict/datalek
Heeft u een conflict met een partij en zij wijzen u op hun privacy policy. Is er bijvoorbeeld sprake van een datalek? Wij geven u hierover graag advies. Eventueel kunnen wij u vertegenwoordigen tijdens een conflict. 

Privacy policy advies nodig? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.

Gratis offerte met een vaste prijs?
Vul de onderstaande gegevens in
Of neem contact op via:

4,9 / 5

5/5

4,9 / 5

5/5

Beoordeling

5 sterren

4 sterren

3 sterren

3 sterren

2 sterren

2 sterren

1 sterren

1 sterren
5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen 1
Wij maken sinds enkele jaren naar tevredenheid gebruik van de deskundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. De lijnen zijn kort en krijgen snelle en duidelijke respons op de vraagstukken.

Happy House -

Velp

5/5
5/5
Aandeelhoudersovereenkomst opstellen
Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

Marinka de Haan Uitvaartzorg -

Apeldoorn

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen 7
Ik heb een zeer positieve ervaring met Arthur. Hij is ter zake kundig en bijt zich flink in de materie alvorens met een overwogen advies te komen, ook al is dit niet altijd wat je misschien als ondernemer wilt horen. Ik kan Arthur als sparringpartner daarom ook van harte aanbevelen.

BNI Arnhem Apeldoorn Achterhoek -

Apeldoorn

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem