Vaststellingsovereenkomst opstellen

Juridisch advies arbeidsrecht

Wanneer een werkgever en werknemer de arbeidsrelatie willen beëindigingen met wederzijds goedvinden, dan doen zij dat met een vaststellingsovereenkomst, ook wel beëindigingsovereenkomst genoemd. Een vaststellingsovereenkomst kunt u echter ook om een andere reden sluiten, bijvoorbeeld ter beëindiging van een conflict met een klant. Wilt u een vaststellingsovereenkomst laten opstellen of controleren? Heeft u een juridische vraag over uw arbeidsrelatie? Of wellicht heeft u een conflict met uw werkgever of werknemer?

Bent u het niet eens met het door uw werkgever gewenste ontslag, klik dan hier. U bent in beginsel niet verplicht om een beëindigingsovereenkomst te tekenen en soms is dit ook niet in uw voordeel.

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen, die u kunnen helpen met alle juridische diensten rondom een vaststellingsovereenkomst. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

Voor het opstellen of controleren van een vaststellingsovereenkomst bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust en kosteloos een offerte op!

€ 95,- per uur of neem vrijblijvend contact op voor een vaste prijsafspraak.                              

+ Geen kantoorkosten        

+ Deskundig en ervaren                                      

+ Geen declaratie per 6 minuten                              

+ Transparant in de kosten                                        

+ Duidelijke en begrijpbare taal                                

+ Persoonlijk contact 

Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Algemene voorwaarden

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


Heeft u algemene voorwaarden nodig? Wij stellen maatwerk algemene voorwaarden op voor slechts €350,-. Klik hier voor meer informatie

Vaststellingsovereenkomst advies

Na het tekenen van de vaststellingsovereenkomst eindigt de rechtsverhouding. Meestal bent u dan niets meer aan elkaar verschuldigd. Hier kunt u daarna in beginsel ook niets meer aan doen. Het is daarom van groot belang dat bepaalde onderwerpen goed worden geregeld in de vaststellingsovereenkomst.

In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat je vrij bent om af te spreken wat je maar wil, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Voor de vaststellingsovereenkomst gelden niet bijzonder veel beperkingen, maar deze zijn wel van ingrijpende aard. De vrijheid ten aanzien van de vaststellingsovereenkomst maakt dat er veel onderhandelingsruimte is. Voor het voeren van een effectieve onderhandeling is het belangrijk dat uw rechtspositie en die van de wederpartij in kaart heeft gebracht. Aan de hand daarvan kan een plan van aanpak worden gemaakt.

Het opstellen van een adequaat contract of het bemiddelen bij een conflict is een juridisch specialistische aangelegenheid. Bleijerveld Juridisch advies is hierin gespecialiseerd en helpt u hier graag bij. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Naar de rechter

Mocht u er onderling met u contractpartner niet uitkomen, dan kan de rechter worden verzocht om uitspraak te doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.