Modelovereenkomst

Juridisch advies arbeidsrecht

 

Wilt u een modelovereenkomst laten opstellen of controleren?
Werkt u met zzp’ers? Of bent u een zzp’er en vraagt uw Opdrachtgever om een modelovereenkomst? Of heeft u een juridische vraag over de relatie Opdrachtgever – zzp’er? Of wellicht is er een conflict ontstaan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en heeft u advies nodig?

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken deskundige en ervaren bedrijfsjuristen, die u kunnen helpen met allerlei juridische diensten rondom een modelovereenkomst.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het opstellen of controleren van een arbeidscontract bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust en kosteloos een offerte op!

Vraag direct een gratis offerte aan.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!


  Modelovereenkomst

  Juridisch advies arbeidsrecht

  Wilt u een modelovereenkomst laten opstellen of controleren?
  Werkt u met zzp’ers? Of bent u een zzp’er en vraagt uw Opdrachtgever om een modelovereenkomst?

  Wilt u een modelovereenkomst opstellen of laten controleren? Heeft u een juridische vraag over de relatie Opdrachtgever – zzp’er? Of wellicht is er een conflict ontstaan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden?

  Bij Bleijerveld Juridisch advies werken deskundige en ervaren bedrijfsjuristen, die u kunnen helpen met allerlei juridische diensten rondom een modelovereenkomst arbeidsovereenkomst.
  Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  Vraag direct een gratis offerte aan.

  Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!


   Modelovereenkomst

   Diensten:                                                                                Prijs indicatie:
   Opstellen                                                                                 €250,- /€450,-

   Controleren                                                                           €150,- /€350,-

   Advies/ bemiddeling                                                                     €95,- p/u

   Vraag direct een gratis offerte aan Mail ons direct

   “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

   Modelovereenkomst

   Diensten:                                                             Prijs indicatie:
   Opstellen                                                               €250,- /€450,-

   Controleren                                                        €150,- /€350,-

   Advies/ bemiddeling                                                 €95,- p/u

   Vraag direct een gratis offerte aan Mail ons direct

   “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

   Modelovereenkomst opstellen

   Een modelovereenkomst opstellen doet u om u duidelijke afspraken te maken over bijvoorbeeld aansprakelijkheid, concurrentie, geheimhouding en het uitsluiten van een dienstbetrekking of andere fiscale verantwoordelijkheden. In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Voor een modelovereenkomst gelden veel wettelijke beperkingen. Dit maakt het opstellen van een adequate modelovereenkomst of het bemiddelen bij een conflict een juridisch specialistische aangelegenheid.

   Wilt u een modelovereenkomst opstellen? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. We leveren de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen! Ons streven is altijd om een overeenkomst binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

   Find your reasons

   U wilt de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief 
   U wilt geen declaratie voor iedere 6 minuten 
   + U wilt geen kantoorkosten
   U wilt het liefst een vaste prijsafspraak 
   U wilt een jurist die toegankelijk is
   + U wilt een jurist die gaat voor een lange termijn relatie

   € 95,- per uur

   Neem vrijblijvend contact met ons op.

   Modelovereenkomst opstellen

   Find our revrences

   “Bleijerveld heeft me een hoop geld bespaard. Voor precies hetzelfde werk als dat ik eerder bij een advocatenkantoor kreeg, betaal ik nu aanzienlijk minder.”

   Boris Vissinga Vissinga bedrijfswagens

   “Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik niet eerder leren kennen.”

   Arjen de Waard Action Lease

   “Ik kan Bleijerveld Juridisch advies absoluut aanbevelen. Snelle service, betaalbaar en doen graag een stapje extra!”

   Hans Kramer Uit Utrecht

   Bleijerveld heeft op meerdere vlakken indruk gemaakt. Professionele jurist, ik ben buitengewoon goed geholpen. Echt een aanrader.”

   Monique Dries Uit Deventer

   “Bleijerveld juridisch advies heeft fantastisch geholpen. Blij dat ik hun heb ingeschakeld! Als je het niet zeker weet, ga dan altijd voor Bleijerveld juridisch advies.”

   Anneke van Ophoven Uit Apeldoorn

   “Ik kan zeer tevreden ben over Bleijerveld Juridisch advies. Ga zo door. Het wordt allemaal goed geregeld. Bleijerveld Juridisch advies is het meer dan waard!”

   Tom van Middelburg Uit Doetinchem

   Vraag gratis een offerte aan!

   U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
   In de meeste gevallen met een vaste prijs!

   Vraag gratis een offerte aan!

   U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    Heeft u algemene voorwaarden nodig? Wij stellen maatwerk algemene voorwaarden op voor slechts €350,-. Klik hier voor meer informatie

    Modelovereenkomst controleren

    Sinds enkele jaren is de vertrouwde VAR vervangen door de modelovereenkomst. Met een juridisch correcte modelovereenkomst kan worden aangetoond dat een zzp’er niet in loondienst is bij de Opdrachtgever. Hiermee kan worden voorkomen dat de Opdrachtgever onverwacht wordt geconfronteerd met aansprakelijkheid voor handelingen van de zzp’er, kostbare fiscale verplichtingen of een doorbetalingsverplichting bij ziekte van de zzp’er. Een modelovereenkomst controleren voordat u deze tekent is daarom erg belangrijk!

    Het controleren van een modelovereenkomst is niet alleen om fiscale redenen van belang. Ook andere zaken spelen een belangrijke rol, denk aan aansprakelijkheid, betalingen, geheimhouding of intellectueel eigendom. 

    Wilt u een modelovereenkomst controleren? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen een overeenkomst te hebben gecontroleerd! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

    Modelovereenkomst advies

    Een correcte modelovereenkomst is van belang voor uw fiscale verantwoordelijkheden. Hierbij is niet alleen een goed contract van belang, het gaat er immers om dat u ook in de praktijk niet voldoet aan de criteria van een arbeidsrelatie, namelijk: loon, gezagsverhouding en persoonlijke verplichting tot arbeid. Wij kunnen u advies geven op de vraag of u de modelovereenkomst op de juiste manier uitvoert.  

    Modelovereenkomst advies kan ook om andere redenen zinvol zijn. Wellicht heeft u al een modelovereenkomst gesloten en bent u onverhoopt met de wederpartij in conflict geraakt? Juridisch is het dan erg belangrijk om eerst uw rechtspositie en belangen van beide partijen in kaart te brengen. Wij kunnen u hierover advies geven op basis van de modelovereenkomst. Aan de hand van dit advies kan de meest effectieve strategie en werkwijze worden bepaald. Eventueel kunnen wij u ook vertegenwoordiger en uw belangen behartigen. 

    Naar de rechter

    Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan desnoods  kan de rechter worden verzocht om uitspraak te doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Wij geven u hierover graag eerst advies.

    Modelovereenkomst advies nodig? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

    Nederlandse juristen vereniging

    Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.