Samenwerkingscontract

Juridisch advies arbeidsrecht

 

Wilt u een samenwerkingscontract laten opstellen of controleren? Of heeft u een juridische vraag over uw aanstaande of misschien al lopende samenwerking? Want u staat op het punt om een samenwerking aan te gaan? Heeft u hierover advies nodig?

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige bedrijfsjuristen, die u kunnen helpen met allerlei juridische diensten rondom een samenwerkingscontract.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het opstellen of controleren van een samenwerkingscontract bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust en kosteloos een offerte op!

Vraag direct een gratis offerte aan.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!


  Samenwerkingscontract

  Juridisch advies arbeidsrecht

  Wilt u een samenwerkingscontract laten opstellen of controleren? Want u staat op het punt om een samenwerking aan te gaan? Of botert uw samenwerking niet (meer) zoals u gehoopt had? Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige bedrijfsjuristen, die u kunnen helpen met allerlei juridische diensten rondom een samenwerkingscontract.

  Wilt u een samenwerkingscontract opstellen of laten controleren? Heeft u een juridische vraag over de relatie met uw samenwerkingspartner? Of wellicht is er een conflict ontstaan en wilt u de samenwerking beëindigen? Wij ondersteunen u graag.
  Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  Vraag direct een gratis offerte aan.

  Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!


   samenwerkingscontract

   Diensten:                                                                        Prijs indicatie:

   Opstellen                                                                         €250,- /€450,-

   Controleren                                                                   €150,- /€350,-

   Advies/ bemiddeling                                                             €95,- p/u

   Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

   “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

   samenwerkingscontract

   Diensten:                                                     Prijs indicatie:


   Opstellen                                                      €250,- /€450,-

   Controleren                                                  €150,- /€350,-

   Advies/ bemiddeling                                           €95,- p/u

   Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

   “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

   Samenwerkingscontract opstellen

   Wilt u een samenwerkingscontract opstellen? Een samenwerkingscontract is een brede term. Een bedrijf kan namelijk met één of zelfs meerdere bedrijven talloze verschillende samenwerkingen aangaan. Hierbij kunt u ook denken aan bijvoorbeeld een joint venture of een vennootschap. Een samenwerkingscontract kan ook op een meer informele manier. Desondanks blijft het verstandig om bepaalde zaken van te voren duidelijk te regelen in een samenwerkingscontract. Een samenwerkingscontract opstellen is daarom erg belangrijk.

   Door een samenwerkingscontract te laten opstellen vermijdt u mogelijke conflicten. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met het gezamenlijke opgebouwde klantenbestand of ontwikkelde intellectueel eigendom? Welke afspraken maakt u over betaling, aansprakelijkheid of geheimhouding? Een samenwerkingscontract opstellen doen wij altijd voor een vaste prijs, dus zonder onverwachte kosten. We leveren de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen! Ons streven is altijd om het eerste concept van een samenwerkingscontract binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

   Find your reasons

   U wilt de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief 
   U wilt geen declaratie voor iedere 6 minuten 
   + U wilt geen kantoorkosten
   U wilt het liefst een vaste prijsafspraak 
   U wilt een jurist die toegankelijk is
   + U wilt een jurist die gaat voor een lange termijn relatie

   € 95,- per uur

   Neem vrijblijvend contact met ons op.

   Samenwerkingscontract opstellen

   Find our revrences

   “Bleijerveld heeft me een hoop geld bespaard. Voor precies hetzelfde werk als dat ik eerder bij een advocatenkantoor kreeg, betaal ik nu aanzienlijk minder.”

   Boris Vissinga Vissinga bedrijfswagens

   “Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik niet eerder leren kennen.”

   Arjen de Waard Action Lease

   “Ik kan Bleijerveld Juridisch advies absoluut aanbevelen. Snelle service, betaalbaar en doen graag een stapje extra!”

   Hans Kramer Uit Utrecht

   Bleijerveld heeft op meerdere vlakken indruk gemaakt. Professionele jurist, ik ben buitengewoon goed geholpen. Echt een aanrader.”

   Monique Dries Uit Deventer

   “Bleijerveld juridisch advies heeft fantastisch geholpen. Blij dat ik hun heb ingeschakeld! Als je het niet zeker weet, ga dan altijd voor Bleijerveld juridisch advies.”

   Anneke van Ophoven Uit Apeldoorn

   “Ik kan zeer tevreden ben over Bleijerveld Juridisch advies. Ga zo door. Het wordt allemaal goed geregeld. Bleijerveld Juridisch advies is het meer dan waard!”

   Tom van Middelburg Uit Doetinchem

   Vraag gratis een offerte aan!

   U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
   In de meeste gevallen met een vaste prijs!

   Vraag gratis een offerte aan!

   U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    Heeft u algemene voorwaarden nodig? Wij stellen maatwerk algemene voorwaarden op voor slechts €350,-. Klik hier voor meer informatie

    Samenwerkingscontract controleren

    Het is verstandig om uw samenwerkingscontract te laten controleren op rechtsgeldigheid en volledigheid. Als u gaat samenwerken is het vooraf maken van goede afspraken essentieel om later onenigheid te voorkomen. 

    In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Dit maakt het controleren van eensamenwerkingscontract een juridisch specialistische aangelegenheid. Zonder dat dit de bedoeling is, kan de wet een bepaalde samenwerking een naam geven en vervolgens daar consequenties aan verbinden. Denk bijvoorbeeld aan een maatschap of vennootschap. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk dat u in een maatschap zit, zonder dat u zich hiervan bewust bent. Dit kan allerlei gevolgen met zich meebrengen, bijvoorbeeld aansprakelijkheid voor het handelen van uw samenwerkingspartner. Bij het controleren van een samenwerkingscontract bepalen wij eerst uw doelstelling en daarna controleren wij het samenwerkingscontract hierop.

    Wilt u een samenwerkingscontract controleren? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen een overeenkomst te hebben gecontroleerd! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

    Samenwerkingscontract advies

    Advies over een samenwerkingscontract kan om allerlei redenen wenselijk zijn. Dit kan zijn omdat u inmiddels een conflict heeft met uw wederpartij of omdat u zich afvraagt welke inhoud in het samenwerkingscontract moet komen te staan.

    Dreigt u een conflict te krijgen met uw wederpartij en wilt u weten wat uw rechtspositie is? Of heeft u een andere vraag over uw samenwerkingscontract waarover u advies wilt ontvangen? Wij helpen u graag. 

    Op het moment dat u een geschil heeft met uw samenwerkingspartner, is het belangrijk om eerst uw rechtspositie te laten bepalen. Aan de hand daarvan kan een vervolgstrategie worden bepaald. Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan kan de rechter worden verzocht om uitspraak te doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.

    samenwerkingscontract advies nodig? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

    Nederlandse juristen vereniging

    Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.