Lees alle reviews en overtuig uzelf!

Meer dan 1.200 tevreden klanten gingen u voor! Lees hieronder alle reviews die klanten over ons geschreven. 
Bekijk ook onze Google reviews.

0
Ons cijfer
0 %
Beveelt ons aan
0
Aantal beoordelingen
Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen 1
Wij maken sinds enkele jaren naar tevredenheid gebruik van de deskundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. De lijnen zijn kort en krijgen snelle en duidelijke respons op de vraagstukken.

Happy House -

Velp

Beoordeling
5/5
Aandeelhoudersovereenkomst opstellen
Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

Marinka de Haan Uitvaartzorg -

Apeldoorn

Beoordeling
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

Beoordeling
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

Beoordeling
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen 7
Ik heb een zeer positieve ervaring met Arthur. Hij is ter zake kundig en bijt zich flink in de materie alvorens met een overwogen advies te komen, ook al is dit niet altijd wat je misschien als ondernemer wilt horen. Ik kan Arthur als sparringpartner daarom ook van harte aanbevelen.

BNI Arnhem Apeldoorn Achterhoek -

Apeldoorn

Beoordeling
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

Beoordeling
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

Beoordeling
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)

Beoordeling
5/5
Vaststellingsovereenkomst opstellen 5
Ineens kreeg ik de kans om voor mezelf te beginnen. Starten als ondernemer doe je niet zomaar en er komt veel bij kijken. Gelukkig ken ik Arthur en wist ik meteen wie ik moest bellen voor hulp met een overeenkomst. Arthur was zelf op vakantie maar zorgde dat ik de eerstvolgende werkdag direct gebeld zou worden door zijn collega. Dat gebeurde en Seran legde duidelijk uit hoe hij mij kond helpen. Een paar dagen later was alles geregeld! Snelle en duidelijke communicatie, heel fijn!

Jobilla Nederland -

Apeldoorn

Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen 8
Prima bureau. Laagdrempelig en meedenkend. Zeer tevreden over de dienstverlening van Bleijerveld!

Wellness Academie -

Amsterdam, Apeldoorn, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven | België: Gent, Antwerpen, Hasselt

Beoordeling
5/5
Fijne samenwerking met Bleijerveld Juridisch advies. Professionele en zakelijk aanpak met een nuchtere insteek.

Plantenman.nl -

Ede

Beoordeling
5/5
Vaststellingsovereenkomst opstellen 1
Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

Arehbo Service & Advies -

Ede

Beoordeling
5/5
Voor onze algemene voorwaarden heeft Bleijerveld een nieuw document opgesteld. Hiervoor hebben we eerst een gesprek gehad, dat hij heeft uitgewerkt in duidelijke punten. Hier is uiteindelijk een definitief document uit gekomen dat we nu al enige tijd gebruiken. Voor korte toevoegingen kunnen we altijd contact opnemen; wijzigingen worden snel uitgewerkt en gemaild. Daarnaast kan ik ook voor kleine juridische vragen telefonisch bij hem terecht, waardoor ik snel de juiste juridische zekerheid krijg die nodig zijn bij de bedrijfsvoering.

Van Reenen Realisatie -

Veenendaal

Beoordeling
5/5
Vennootschapscontract opstellen 3
Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

DeWit 3D Interieur -

Haastrecht

Beoordeling
5/5
vennootschapscontract opstellen 2
We hebben Bleijerveld Juridisch Advies een aantal keren ingeschakeld voor heel verschillende juridische vraagstukken. Als we weer juridische hulp nodig hebben dan zullen we ze zeker weer raadplegen. We kregen goede adviezen, ze zijn heel snel van begrip en hebben voor ons in alle gevallen het gewenste resultaat behaald, ook in een buitenlandse kwestie. En dat voor een alleszins acceptabele prijs. Van harte aanbevolen.

Novente -

Nunspeet

Beoordeling
5/5
Voor mijn bedrijf heb ik de afgelopen jaren regelmatig om advies gevraagd van Arthur en Thijs. Als startend ondernemer kwam er veel op mij af waar ik niks van wist (algemene voorwaarden, personeel, contracten enz.) en juist toen was het enorm fijn om een advies abonnement te hebben en te sparren/leren. Een fijn flexibele samenwerking!

Laura Hindriks Interieurontwerp en projectbegeleiding -

Arnhem, Velp

Beoordeling
5/5
Vastgoedjurist
Sinds een aantal jaren ondersteund Arthur ons in allerlei juridische zaken. hij denkt actief mee, en geeft oplossing gerichte adviezen. voor ons een betrokken en professionele partner die ons bedrijf kent.

Woonhuis Duurzaam -

Weesp

Beoordeling
5/5
Vennootschapscontract Opstellen 1
Wanneer je iets geregeld wilt hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

Made By Lions -

Utrecht

Beoordeling
5/5
Huurcontract opstellen 3
Onze ervaring met Bleijerveld Juridisch Advies is zeer positief! Een zeer betrouwbare en flexibele partner om altijd zeker te zijn van het juiste juridische advies. Ze helpen ons met al onze contractvormen.

Sense to Connect -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen 6
Voor ons nieuwe bedrijf waren wij opzoek naar diverse overeenkomsten. Via Bleijerveld Juridisch Advies zijn wij snel en erg goed geholpen. De persoonlijke aandacht en oog voor detail maakt Bleijerveld een partij waar in de toekomst vaker gebruik van gaan maken.

Telecompeople -

Gouda

Beoordeling
5/5
Verwerkersovereenkomst
Prettige samenwerking en het is altijd snel schakelen. Arthur heeft ons goed geholpen bij het opstellen van onze verwerkersovereenkomsten met onze klanten. Nu druk bezig om onze contracten en algemene voorwaarden goed op papier te krijgen

AlexIT -

Amersfoort

Beoordeling
5/5
Algemene voorwaarden opstellen 3
Onze ervaring met Bleijerveld Juridisch Advies is zeer positief! Een zeer betrouwbare en flexibele partner om altijd zeker te zijn van het juiste juridische advies. Ze helpen ons met al onze contract vormen.

Jeugd Brandweer Nederland -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Bleijerveld juridisch advies heeft ons uitstekend bijgestaan bij de vormgeving en implementatie van de AVG op onze webshop. Ook voor volgende juridische zaken zijn zij onze partij.

Texelana -

Texel

Beoordeling
5/5
Algemene voorwaarden opstellen 1
Nieuwe leveringsvoorwaarden laten maken door de heer Ates van Blijerveld. Zeer tevreden over. Keurig aangeleverd, een lang en prettig telefoongesprek om ze mondeling door te nemen. Voor een zeer schappelijk bedrag. Zeer tevreden.

Scandivik -

Bergen op Zoom

Beoordeling
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 5
Zeer tevreden met de samenwerking. Altijd snelle reacties op aanvragen, en tot nu toe altijd naar tevredenheid geholpen

AP Onderdelen -

Herwen

Beoordeling
5/5
Huurcontract opstellen 2
Vakkundig advies en snel geholpen. Door rechtstreeks contact met een juridisch adviseur zijn de lijnen kort.

Brinkbox -

Ede

Beoordeling
5/5
Aannemingsovereenkomst
Zeer goede en fijne samenwerking. Kwalitatief goed advies met een goeie zakelijk kijk. Aanrader om zeker contact op te nemen met Arthur.

Airsoft Center -

Loenen

Beoordeling
5/5
Algemene voorwaarden 2
Perfecte algemene voorwaarden samengesteld specifiek op mijn bedrijf van toepassing. Inmiddels gezorgd voor betaling door opdrachtgever die net vóór oplevering de opdracht wil ontbinden…! Gelukkig had ik mijn algemene voorwaarden op orde. Dank aan Arthur Bleyerveld !

Introducing Gallery -

Bilthoven

Beoordeling
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 2
Arthur Bleijerveld voelt goed aan welke kant je uit wilt met een casus en is in staat dit om te zetten in documenten met de juiste toonzetting en toch voldoende duidelijkheid. Prettig om mee te werken!