Lees alle reviews en overtuig uzelf!

Meer dan 1.200 tevreden klanten gingen u voor! Lees hieronder alle reviews die klanten over ons geschreven. 
Bekijk ook onze Google reviews.

Ons cijfer
0
Beveelt ons aan
0 %
Aantal beoordelingen
0
Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen 1
Wij maken sinds enkele jaren naar tevredenheid gebruik van de deskundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. De lijnen zijn kort en krijgen snelle en duidelijke respons op de vraagstukken.

Happy House -

Velp

Beoordeling
5/5
Aandeelhoudersovereenkomst opstellen
Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

Marinka de Haan Uitvaartzorg -

Apeldoorn

Beoordeling
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

Beoordeling
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

Beoordeling
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen 7
Ik heb een zeer positieve ervaring met Arthur. Hij is ter zake kundig en bijt zich flink in de materie alvorens met een overwogen advies te komen, ook al is dit niet altijd wat je misschien als ondernemer wilt horen. Ik kan Arthur als sparringpartner daarom ook van harte aanbevelen.

BNI Arnhem Apeldoorn Achterhoek -

Apeldoorn

Beoordeling
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

Beoordeling
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

Beoordeling
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)

Beoordeling
5/5
Vaststellingsovereenkomst opstellen 5
Ineens kreeg ik de kans om voor mezelf te beginnen. Starten als ondernemer doe je niet zomaar en er komt veel bij kijken. Gelukkig ken ik Arthur en wist ik meteen wie ik moest bellen voor hulp met een overeenkomst. Arthur was zelf op vakantie maar zorgde dat ik de eerstvolgende werkdag direct gebeld zou worden door zijn collega. Dat gebeurde en Seran legde duidelijk uit hoe hij mij kond helpen. Een paar dagen later was alles geregeld! Snelle en duidelijke communicatie, heel fijn!

Jobilla Nederland -

Apeldoorn

Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen 8
Prima bureau. Laagdrempelig en meedenkend. Zeer tevreden over de dienstverlening van Bleijerveld!

Wellness Academie -

Amsterdam, Apeldoorn, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven | België: Gent, Antwerpen, Hasselt

Beoordeling
5/5
Fijne samenwerking met Bleijerveld Juridisch advies. Professionele en zakelijk aanpak met een nuchtere insteek.

Plantenman.nl -

Ede

Beoordeling
5/5
Vaststellingsovereenkomst opstellen 1
Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

Arehbo Service & Advies -

Ede

Beoordeling
5/5
Voor onze algemene voorwaarden heeft Bleijerveld een nieuw document opgesteld. Hiervoor hebben we eerst een gesprek gehad, dat hij heeft uitgewerkt in duidelijke punten. Hier is uiteindelijk een definitief document uit gekomen dat we nu al enige tijd gebruiken. Voor korte toevoegingen kunnen we altijd contact opnemen; wijzigingen worden snel uitgewerkt en gemaild. Daarnaast kan ik ook voor kleine juridische vragen telefonisch bij hem terecht, waardoor ik snel de juiste juridische zekerheid krijg die nodig zijn bij de bedrijfsvoering.

Van Reenen Realisatie -

Veenendaal

Beoordeling
5/5
Vennootschapscontract opstellen 3
Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

DeWit 3D Interieur -

Haastrecht

Beoordeling
5/5
vennootschapscontract opstellen 2
We hebben Bleijerveld Juridisch Advies een aantal keren ingeschakeld voor heel verschillende juridische vraagstukken. Als we weer juridische hulp nodig hebben dan zullen we ze zeker weer raadplegen. We kregen goede adviezen, ze zijn heel snel van begrip en hebben voor ons in alle gevallen het gewenste resultaat behaald, ook in een buitenlandse kwestie. En dat voor een alleszins acceptabele prijs. Van harte aanbevolen.

Novente -

Nunspeet

Beoordeling
5/5
Voor mijn bedrijf heb ik de afgelopen jaren regelmatig om advies gevraagd van Arthur en Thijs. Als startend ondernemer kwam er veel op mij af waar ik niks van wist (algemene voorwaarden, personeel, contracten enz.) en juist toen was het enorm fijn om een advies abonnement te hebben en te sparren/leren. Een fijn flexibele samenwerking!

Laura Hindriks Interieurontwerp en projectbegeleiding -

Arnhem, Velp

Beoordeling
5/5
Vastgoedjurist
Sinds een aantal jaren ondersteund Arthur ons in allerlei juridische zaken. hij denkt actief mee, en geeft oplossing gerichte adviezen. voor ons een betrokken en professionele partner die ons bedrijf kent.

Woonhuis Duurzaam -

Weesp

Beoordeling
5/5
Vennootschapscontract Opstellen 1
Wanneer je iets geregeld wilt hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

Made By Lions -

Utrecht

Beoordeling
5/5
Huurcontract opstellen 3
Onze ervaring met Bleijerveld Juridisch Advies is zeer positief! Een zeer betrouwbare en flexibele partner om altijd zeker te zijn van het juiste juridische advies. Ze helpen ons met al onze contractvormen.

Sense to Connect -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen 6
Voor ons nieuwe bedrijf waren wij opzoek naar diverse overeenkomsten. Via Bleijerveld Juridisch Advies zijn wij snel en erg goed geholpen. De persoonlijke aandacht en oog voor detail maakt Bleijerveld een partij waar in de toekomst vaker gebruik van gaan maken.

Telecompeople -

Gouda

Beoordeling
5/5
Verwerkersovereenkomst
Prettige samenwerking en het is altijd snel schakelen. Arthur heeft ons goed geholpen bij het opstellen van onze verwerkersovereenkomsten met onze klanten. Nu druk bezig om onze contracten en algemene voorwaarden goed op papier te krijgen

AlexIT -

Amersfoort

Beoordeling
5/5
Algemene voorwaarden opstellen 3
Onze ervaring met Bleijerveld Juridisch Advies is zeer positief! Een zeer betrouwbare en flexibele partner om altijd zeker te zijn van het juiste juridische advies. Ze helpen ons met al onze contract vormen.

Jeugd Brandweer Nederland -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Bleijerveld juridisch advies heeft ons uitstekend bijgestaan bij de vormgeving en implementatie van de AVG op onze webshop. Ook voor volgende juridische zaken zijn zij onze partij.

Texelana -

Texel

Beoordeling
5/5
Algemene voorwaarden opstellen 1
Nieuwe leveringsvoorwaarden laten maken door de heer Ates van Blijerveld. Zeer tevreden over. Keurig aangeleverd, een lang en prettig telefoongesprek om ze mondeling door te nemen. Voor een zeer schappelijk bedrag. Zeer tevreden.

Scandivik -

Bergen op Zoom

Beoordeling
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 5
Zeer tevreden met de samenwerking. Altijd snelle reacties op aanvragen, en tot nu toe altijd naar tevredenheid geholpen

AP Onderdelen -

Herwen

Beoordeling
5/5
Huurcontract opstellen 2
Vakkundig advies en snel geholpen. Door rechtstreeks contact met een juridisch adviseur zijn de lijnen kort.

Brinkbox -

Ede

Beoordeling
5/5
Aannemingsovereenkomst
Zeer goede en fijne samenwerking. Kwalitatief goed advies met een goeie zakelijk kijk. Aanrader om zeker contact op te nemen met Arthur.

Airsoft Center -

Loenen

Beoordeling
5/5
Algemene voorwaarden 2
Perfecte algemene voorwaarden samengesteld specifiek op mijn bedrijf van toepassing. Inmiddels gezorgd voor betaling door opdrachtgever die net vóór oplevering de opdracht wil ontbinden…! Gelukkig had ik mijn algemene voorwaarden op orde. Dank aan Arthur Bleyerveld !

Introducing Gallery -

Bilthoven

Beoordeling
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 2
Arthur Bleijerveld voelt goed aan welke kant je uit wilt met een casus en is in staat dit om te zetten in documenten met de juiste toonzetting en toch voldoende duidelijkheid. Prettig om mee te werken!

S for Software -

Veenendaal

Beoordeling
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 5
Arthur geeft goede juridische adviezen en hij houdt zich aan de afspraken. Maandag klaar is ook maandag klaar.

Moment.online -

Woerden

Beoordeling
5/5
Huurcontract opstellen 1
Fijne organisatie om mee samen te werken. Bleijerveld heeft ons met meerdere zaken geholpen waar wij zeer tevreden over zijn. De adviezen zijn concreet, de team reageert snel en denken graag mee. Kortom een fijne organisatie om mee samen te werken.

Atomeus -

Utrecht

Beoordeling
5/5
Algemene voorwaarden 6
Snelle en duidelijke communicatie. Niet te beroerd om een vraag tussendoor snel te beantwoorden. Bleijerveld Juridisch advies heeft mij op meerdere manieren perfect geholpen. Schrijven van algemene voorwaarden, juridisch advies mbt contracten etc. Kortom, een aanrader!

Your Neon -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Huurcontract opstellen 2
Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik nog niet eerder leren kennen.

Action Lease -

Arnhem - Barneveld

Beoordeling
5/5
Aandeelhoudersovereenkomst opstellen 2
Zeer ervaren en deskundig personeel.

Restaurant Ketelhuis Lent -

Lent, Nijmegen

Beoordeling
5/5
Aannemingsovereenkomst
Snel en duidelijk.

Lucassen Allround Bouw & Timmerbedrijf -

Winterswijk

Beoordeling
5/5
Vastgoedjurist
Bleijerveld Juridisch Advies is begrijpelijk, betaalbaar en betrouwbaar. Zeer aanbevelenswaardig.

Stargroup Hypotheken en Verzekeringen -

Ede

Beoordeling
5/5
Vaststellingsovereenkomst opstellen 2
Mijn ervaring was bijzonder prettig. De juristen waren deskundig, professioneel en toegankelijk. Daarbuiten was de service snel, betaalbaar en werden er geen extra kosten in rekening gebracht voor latere aanpassingen. Een absolute aanrader.

Amazing Seo -

Amsterdam

Beoordeling
5/5
Voor ons heeft Bleijerveld al verschillende zaken geregeld. Door met name de eenvoud en de directe aanpak hebben ze mij in een geschil met een klant enorm geholpen.

Polman Auto’s -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Franchiseovereenkomst
Wij maken sinds enkele jaren naar tevredenheid gebruik van de deskundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. Korte lijnen en altijd voldoende tijd voor overleg om te komen tot een juist resultaat.

HWE City & Park -

Angeren

Beoordeling
5/5
Juridisch abonnement 2
Bleijerveld, juridisch advies: juristen die doen wat ze zeggen. En helder zijn in wat je kunt verwachten en hoe de zaak er juridisch voorstaat. Dat laatste kende de SNRO niet zo uit onze andere ervaringen en vindt het Bestuur erg prettig in de samenwerking. In de aanpak is Beijerveld advies persoonlijk en professioneel en staan ze voor kwaliteit. En ook dat past precies bij onze waarde gedreven organisatie SNRO.

SNRO -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Samenwerkingscontract opstellen
Voor het opzetten van een aantal samenwerkingscontracten hebben wij de hulp ingeschakeld van “Bleijerveld Juridisch advies”. Het was voor ons van belang dat er snel en adequaat werd gehandeld gezien de onderhandelingen al in een vergevorderd stadium zaten. Dit werd gelukkig bij onze eerste kennismaking meteen bevestigd door de directe aanpak van de heer Arthur Bleijerveld. Wat een korte kennismaking moest worden werd meteen omgezet naar een kosteloos en constructief gesprek waarbij we de meeste punten in conceptvorm al op papier hadden staan. Hierna volgde nog een aantal korte gesprekken via telefoon en uiteindelijk hadden we 1,5 week later de juiste stukken in huis.

Kort samengevat; een zeer doeltreffende samenwerking! Dank hiervoor.

Lennart Lauren -

Deventer

Beoordeling
5/5
Juridisch abonnement
Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze jurist’, een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!

NuCall -

Amersfoort

Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen 9

Result Based -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Vastgoed jurist 2

Marwijmo Vastgoed -

Amsterdam

Beoordeling
5/5
Algemene voorwaarden opstellen
Ik kan Bleijerveld juridisch advies van harte aanbevelen! Inmiddels heb ik ervaren dat zij écht laagdrempelig zijn en geen vraag te gek is voor dit kantoor. Ze hebben mij goed bijgestaan in een bepaalde kwestie en ook mijn algemene voorwaarden zijn door hen opgesteld naar alle tevredenheid.

Foto 2.0 -

Lunteren

Beoordeling
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 6
Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben met Bleijerveld Juridisch advies! Professioneel, zeer vakkundig en meedenkend hoe een situatie het beste opgelost kan worden.

VNM Shop -

Rotterdam - Utrecht

Beoordeling
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 6
Betrokken en gepassioneerd Juristenkantoor!

Eight Media -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Erg snel in het contact, duidelijk qua informatievoorziening en bovenal zeer klantgericht. Al met al ontzettend tevreden dus!

Kristel Arends-Langemaat -

Westervoort

Beoordeling
5/5
Vanaf het eerste contact met de heer Bleijerveld ben ik prettig en persoonlijk geholpen. Arthur neemt de tijd, hoort je verhaal aan en geeft waardevol advies dat hij vervolgens weet om te zetten in handelen. Gedurende het traject is hij altijd bereikbaar geweest voor vragen en zorgt hij proactief voor updates. Ze hebben mijn belangen behartigd op een adequate, transparante en prettige wijze. Mocht ik genoodzaakt zijn om in de toekomst mijzelf van juridisch advies te voorzien, zal ik zeker weer bij Bleijerveld Juridisch Advies aankloppen. Ik raad Bleijerveld Juridisch Advies zeer zeker aan!

Marylin Visser -

Enschede

Beoordeling
5/5
Ik ben op een ontzettend professionele manier geholpen! Vanaf het eerste telefonische contact had ik er direct alle vertrouwen in dat het tot een goed einde zou komen. Bij elke vraag kon ik bij ze terecht, echt niets was ze teveel gevraagd. Er was sprake van continu overleg, ideeën werden aangedragen en heel belangrijk: elke afspraak werd nagekomen. Je kan duidelijk merken dat ze een passie hebben voor het vak en met hart en ziel mensen willen helpen! Ik ben ze ontzettend dankbaar en raad iedereen Bleijerveld Juridisch Advies aan.

Leroy de Vries -

Deventer

Beoordeling
5/5
licentieovereenkomst opstellen 3
Via ons netwerk zijn wij in contact gekomen met Bleijerveld Juridisch Advies en ondertussen diverse trajecten via dit bedrijf gedaan. Stuk voor stuk prettig verlopen, waarbij er duidelijke documenten werden opgeleverd en er goed en helder gecommuniceerd werd. Een aanrader dus voor goed maar betaalbaar juridisch advies!

GTS-Online -

Veenendaal

Beoordeling
5/5
Algemene voorwaarden opstellen
Algemene voorwaarden laten opstellen voor een goeie prijs. Erg tevreden over de gang van zaken en hoe de dingen worden opgepakt.

Frisse Zonwering -

Veenendaal

Beoordeling
5/5
Probleem gehad met werkgever,

Geholpen door dhr S. Artes meerdere keren telefonische vragen en probleem voorgelegd en ook bij andere concurrenten. Goed gevoel gehad en ik heb gekozen voor hun “Bleijerveldjuridischadvies” omdat dhr Artes geduldig en netjes te woord is aan de telefoon. Vakkundig en duidelijktaal voor onverwachte kosten etc. Analyse is duidelijk. Bedankt voor je deskuding hulp!

Calvin Ho -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Geweldig snelle respons. Kundig advies gekregen mbt een huurcontract met een einddatum en hoe de huurdersbescherming af te kaarten in zo’n geval. Binnen drie dagen dit voor mij juridisch lastige probleem opgelost middels een vaststellingovereenkomst.

Henk Wennink -

Zeewolde

Beoordeling
5/5
Wij hebben recentelijk Bleijerveld Juridisch Advies in handen genomen voor het opstellen van een overeenkomt. Ik heb het contact als zeer prettig en professioneel ervaren en ik zou ze iedereen aan raden die opzoek is naar een professioneel en betrouwbaar product.

Jasper Couwenberg -

Waalwijk

Beoordeling
4/5
Vastgoedjurist 4
Goede service!

Bieden en Wonen -

Amsterdam

Beoordeling
5/5
Ik ben vriendelijk en goed geholpen, geen vraag is te veel. Geen koude kak zoals veel juristen wel zijn. Ook snelle reactie. Alle communicatie is per mail en telefonisch gegaan.

Ingrid van de Hoef -

Zoetermeer

Beoordeling
5/5
Huurcontract opstellen 4
Positief, heb nu een tweetal zaken samen met hun gedaan, betaalbaar en conform afspraak, kortom erg tevreden.

GABA -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Franchiseovereenkomst opstellen
Samenwerken met Bleijerveld Juridisch advies is mij goed bevallen. De tarieven zijn helder en het advies is deskundig. Thijs is daarnaast een ideale sparringspartner voor juridische vraagstukken.

LeadHQ -

Amsterdam

Beoordeling
5/5
Onlangs werden wij uiterst prettig geholpen door Bleijerveld Juridisch advies: ter zake kundig en snel.

Eveline Kamstra -

Leiden

Beoordeling
5/5
Bleijerveld Juridisch advies is the “white glove” legal service that I was looking for. Not only, did they perfectly handle my case in English, they actually took care of the situation from start to finish. I highly recommend their service to any sort of ex-pats or people of English speaking nature.

Gregory Polinger -

Amsterdam

Beoordeling
5/5
Zeer fijne samenwerking. Advies is deskundig met inzicht op het resultaat. Ons erg goed geholpen met een zakelijk geschil met totale uitwerking van de dagvaarding tot de zitting. Van te voren duidelijk wat de kosten zijn, wat de risico’s zijn en met onderbouwing of het een zaak is met een hoog slagingspercentage. In ons geval een zeer positief resultaat.

Nogmaals bedankt!

Xander Rodrigues -

Rotterdam

Beoordeling
5/5

Lemon Shark -

Utrecht

Beoordeling
5/5
Vennootschapscontract opstellen 6
Super snel en nauwkeurig schakelen, precies wat je als ondernemer nodig hebt!

Welisa -

Barneveld

Beoordeling
5/5
Franchiseovereenkomst 5
Indien je opzoek bent naar hulp van een jurist raad ik Bleijerveld Juridisch advies zeker aan.

The Outdoor Trainer -

Oosterbeek

Beoordeling
5/5
Franchiseovereenkomst 2
Het is vlot en goed schakelen en werken met Thijs Reintjes. Thijs denkt goed mee, en houdt zich aan afspraken. Beveel hem van harte aan.

TopR -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Vastgoedjurist 2
Al aantal jaar kom ik met onze juridische vraagstukken bij Bleijerveld Juridisch advies. Altijd kundig, snel en professioneel geholpen. Fijn om te weten dat er voor ons altijd een goed team klaar staat bij juridische vraagstukken.

Real Estate Facility -

Almere

Beoordeling
5/5
Vennootschapscontract opstellen 2
Mijn ervaring was bijzonder prettig. De juristen waren deskundig, professioneel en toegankelijk. Daarbuiten was de service snel, betaalbaar en werden er geen extra kosten in rekening gebracht voor latere aanpassingen. Een absolute aanrader.

Marina Mookerplas -

Middelaar

Beoordeling
5/5
Overeenkomst van opdracht opstellen
Het was een hele fijne samenwerking! Na een eerste oriëntatie gesprek ontving ik vlot de conceptversie van de Overeenkomst van Opdracht. Bij het tweede gesprek werd het document nagelopen en kon ik vragen stellen. Ik ontving dezelfde dag de definitieve versie en na akkoord, ontving ik heel snel een Engelse vertaling. Heel tevreden!

Literature Searches Support -

Dordrecht

Beoordeling
5/5
Agentuurovereenkomst opstellen 2
Bleijerveld juristen hebben ons prima en snel geadviseerd. Een heldere analyse van de juridische kwestie en een advies waar we mee verder kunnen.

En dat alles binnen de begrote tijd en kosten

ADFA Bedrijfsadviseurs -

Winterswijk

Beoordeling
5/5
Aannemingsovereenkomst
Voor ons is Bleijerveld Juridisch een prettige samenwerken met kennis en ervaring diverse juridische vlakken. Communicatie wordt altijd snel beantwoord, er wordt goed geluisterd en jullie staan klaar met parate kennis en efficiënte antwoorden. Een aanrader voor iedere ondernemer en onderneming die nuchter en een sluitend antwoord zoekt.

ABC Scherm -

Gorinchem

Beoordeling
5/5
Voor de algemene voorwaarden van ons bedrijf hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Bleijerveld Juridisch Advies. Seran heeft de algemene voorwaarden keurig opgesteld en tijdens het proces regelmatig betrokkenheid en vriendelijkheid getoond. Seran is heel goed in zijn werk en is zeer vriendelijk en professioneel naar zijn klanten. Hartelijk bedankt voor de goede service. Wij zijn zéér tevreden met het eindresultaat.

La Vida Productie -

Woerden

Beoordeling
5/5
Vastgoed jurist
Op advies van relatie gekozen onze leveringsvoorwaarden door Bleijerveld te laten herzien. Levering was zeer vlot en prima inhoudelijke ondersteuning gekregen. Prima service.

SBA-ingenieurs -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Agentuurovereenkomst opstellen
Professionele, deskundige en flexibele medewerkers die altijd bereid zijn om ons jonge bedrijf te helpen bij vraagstukken en problemen. Ze geven advies op maat en zorgen zeer adequaat en snel voor een oplossing of advies.

Onlinekabelshop.nl -

Leiden

Beoordeling
5/5
Arbeidscontract opstellen 5
Ivm een arbeidsconflict waren wij als kleine ondernemer op zoek naar een goede jurist die onze brand weer onder controle kon krijgen en kon zorgen dat we alsnog met een goed gevoel dit traject zouden kunnen afronden. Arthur is hier heel vakkundig ingedoken en ondanks de emotie aan onze kant tot een goede oplossing gekomen met de tegenpartij. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Dataworkz -

Utrecht

Beoordeling
4/5
Correcte dienstverlening! Pro actief meegedacht en attent in de uitvoering!

Yvonne Vossen -

Heerlen

Beoordeling
5/5
Wij zijn erg tevreden over Bleijerveld, super vriendelijk en vakkundig geholpen door meneer Ates. We zijn erg tevreden!

MaxiGarden -

Eindhoven

Beoordeling
5/5
Prima samenwerking! Er wordt snel geschakeld en direct meegedacht. Ze komen met juiste adviezen en voorstellen. En dat alles tegen gunstige tarieven.

Buro KliX -

Zwolle / Almelo / Assen

Beoordeling
5/5
In de afgelopen periode ben ik meermaals succesvol geholpen door Bleijerveld Juridisch advies, ik kan hen van harte aanbevolen voor al uw juridische hulp vragen.

Kingfisher Natuurprojecten -

Langerak

Beoordeling
5/5
Ik was op zoek naar juridisch advies en ben blij dat ik Bleijerveld Juridisch advies ben tegengekomen. Uiterst vriendelijk werd mij duidelijk uitgelegd wat er benodigd was, welke termijn ik antwoord kon verwachten en het kostenplaatje. Binnen de afgesproken termijn ben ik netjes op de hoogte gebracht van de rechten en plichten, dit heeft mij gerustgesteld en voor mij dus iedere euro waard. Ook even dat telefonische contact is prettig, komt anders over dan een mailtje.

Wouter Septer -

Scharnegoutum

Beoordeling
5/5
Zeer uitstekend en prettig geholpen door Seran! Reacties waren zeer snel en duidelijke uitleg voor een leek! Echt een aanrader! Als ik weer iets moet weten ga ik zeker terug naar Bleijerveld Juridisch Advies, top bedrijf!

Dakwerk d'n Rooie -

Heerewaarden

Beoordeling
5/5
De dienstverlening vanuit Bleijerveld Juridisch advies heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens de verschillende contact momenten namen ze geduldig de tijd voor me, hierdoor kwamen ze op mij over als een betrokken en betrouwbare partij. Verder verliep de communicatie duidelijk, zijn de prijsafspraken op voorhand helder en leveren ze het werk snel op.

Leika -

Utrecht

Beoordeling
4.5/5
Arthur en zijn team hebben mij goed begeleid bij een huurkwestie. Door goed en snel te schakelen en op de hoogte te zijn van wet – en regelgeving heeft hij mij positief verrast. Arthur is erg pro-actief en dat waardeer ik enorm

Dick B.V. -

Zwolle

Beoordeling
5/5
Juridisch Advies Coolpixel
Bleijerveld heeft mij goed geholpen met het maken van mijn Algemene voorwaarden. Ze denken goed mee en geven helder en passend advies. Ik ben helemaal tevreden met het resultaat en zou zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Coolpixel -

Beoordeling
5/5
Bleijerveld Juridisch advies heeft ons uitstekend geholpen bij het opstellen van onze algemene voorwaarden. Deskundig, snel en er was veel ruimte voor het beantwoorden van vragen.

Chartwise -

Den Haag

Beoordeling
5/5
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Bleijerveld, goed advies bij het aanleveren van onze vragen en daarna correct uitgewerkt volgens afspraak. Ook tussentijds goed persoonlijk de jurist te bereiken voor aanpassingen. Inmiddels hebben jullie meerdere stukken gemaakt voor naar tevredenheid, wij blijven klant.

RR Houtbouw & Montage -

Vlagtwedde

Beoordeling
5/5
We kwamen via een Google zoekopdracht bij Bleijerveld Juridisch Advies terecht, omdat we een maatschapscontract wilden opstellen en we zijn heel erg blij met manier waarop we zijn geholpen door Arthur Bleijerveld. Deskundig, geduldig en allemaal voor een zeer vriendelijke prijs. Nogmaals dank!

De BOSgroep Jeugd -

Badhoevedorp

Beoordeling
5/5
Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen ons en Bleijerveld juridisch advies. Wij zijn erg goed geholpen met onze wensen. Goed contact gehad en een erg nette en altijd dezelfde adviseur gehad. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Bleijerveld.

Koolaard.com B.V. -

Rhoon

Beoordeling
5/5
Fijne samenwerking gehad met Bleijerveld. De collega’s hebben snel en adequaat gehandeld. Zeker een aanrader!

Wegwijs Administratie & Advies -

's Gravenhage

Beoordeling
5/5
Mijn samenwerking met Bleijerveld Juridisch Advies mag ik wel een succes noemen. Twee contracten moesten er worden opgesteld, waar bij ik professioneel, vriendelijk en vlot ben geholpen. Fijn vond ik het ook dat je altijd met dezelfde adviseur te maken hebt, die weet van de hoed en de rand. Ik zou Bleijerveld Juridisch advies zeker nogmaals om hulp vragen en zeker aanbevelen.

Kwispelcollege -

Roelofarendsveen

Beoordeling
5/5
Dank voor de samenwerking. Ik kan zo snel de link niet gebruiken voor een review, maar u mag volgende tekst gerust posten uit mijn naam. Op zoek naar een gepersonaliseerd ontwerp voor een verkoopovereenkomst kwam ik het kantoor Bleijerveld op het spoor. Offerte aangevraagd, en een 4tal mails verder, was de overeenkomst perfect in orde. Transparant, ruim overleg en maatwerk, aan de voordelige afgesproken prijs. Een aanrader.

Theo Baert -

Breda

Beoordeling
5/5
Bleijerveld Juridisch advies, in de persoon van Seran Ates, heeft ons goed en snel geholpen met het controleren van het arbeidscontract dat we zelf hadden opgesteld. Seran was deskundig, bood proactief suggesties aan en werkte snel en flexibel.

Ondernemende Gasten -

Utrecht

Beoordeling
5/5
Als je judoot zonder mat is vallen zo pijnlijk. Ik ben blij met Bleijerveld. Als ik val is dat zacht.

Frank Los -

Duiven

Beoordeling
5/5
Zeer goede hulp gekregen voor het maken van mijn algemene voorwaarden. De klanttevredenheid is erg hoog en dat merk je zeker met hun manier van snel reageren en vriendelijke telefoongesprekken.

Maricio van Malssen -

Katwijk

Beoordeling
5/5
Bleijerveld Juridisch Advies heeft mij zeer goed geholpen in een lastige situatie. Arthur is heel vakbekwaam, reageert snel, geeft goed advies en handelt met resultaat. Een aanrader!

Jacomijn Wiegman -

Numansdorp

Beoordeling
5/5
De juristen van Bleijerveld Juridisch Advies hebben mij goed kunnen ondersteunen door het geven van deskundig advies, het opstellen van de noodzakelijke juridische stukken en het vertegenwoordigen van mijn belangen in de noodzakelijke onderhandelingen en communicatie. Er wordt snel geacteerd, ze zijn goed bereikbaar, op korte termijn beschikbaar en vormen een goede sparringspartner. Ik ben zeer tevreden over de professionele begeleiding en ondersteuning tijdens het proces.

Erik -

Beoordeling
5/5
Seran heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd.

De Drukwerk Specialist -

Ootmarsum

Beoordeling
5/5
Voor mijn diensten heb ik een week geleden contact opgenomen met Bleijerveld Juridisch advies om een modelovereenkomst samen te laten stellen. Dit ging vanaf het moment dat ik in contact kwam met de jurist mr. S. Ates heel professioneel en snel! Ik heb verschillende partijen met elkaar vergeleken en kan Bleijerveld Juridisch advies zeker aanraden!

Oogrzorg Kurk -

Beoordeling
5/5
Bleijerveld juridisch advies heeft voor mij mijn algemene voorwaarden opgesteld. Mr Ates deed dat snel en goed, met een heldere uitleg en snelle aanpassingen waar ik dat wilde. Zeer tevreden, dus.

Open voor Verandering -

Den Haag

Beoordeling
5/5
Ik heb erg goede ervaringen met Arthur en zijn team. Reactie op vraagstukken is altijd snel en uitgebreid. Duidelijke uitleg en motivatie ter onderbouwing van keuzes. Erg prettig samenwerken.

OpenValue -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Expert advice on updating an existing employment contract. Within two days of our initial contact, I had a correct contract. Excellent service!

Hemolens Diagnostics -

Breda

Beoordeling
5/5
Erg tevreden met de diensten van Bleijerveld Juridisch advies! Mijn vragen worden altijd zorgvuldig doorgenomen en uitgelegd. Tevens denken ze graag mee bij het opmaken van contracten, voorwaarden en andere juridische documenten.

Uplift Sports -

Amsterdam

Beoordeling
5/5
Met mijn startende onderneming komen er veel nieuwe dingen op je af waaronder het juridische deel van ondernemen, wat (voor een leek als mij) nogal “ingewikkelde” taal is. Bleijerveld Juridisch Advies heeft mij hierin heel fijn gehlopen en nam echt de tijd om mij te helpen met mijn vraagstukken! Aanrader!

DB Steel Engineering -

Vollenhove

Beoordeling
5/5
Ik ben op een zeer klantvriendelijke manier behandeld door Bleijerveld juridisch advies. Het opstellen van maatwerk algemene voorwaarden was voor hun geen enkel probleem, en dat voor een correcte prijs.

Special Cargo Logistics -

Bodegraven

Beoordeling
5/5
Bleijerveld Juridisch Advies heeft mij geholpen bij het opstellen van algemene voorwaarden en een privacyverklaring. Dit gebeurde professioneel, vlot en met de nodige aandacht en service. Met deze producten heb ik een solide juridische basis gelegd voor mijn onderneming.

JH Belastingservice -

Ede

Beoordeling
5/5
Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een contract. Zelf wist ik niet zo goed hoe dit contract eruit moest komen te zien. Doordat Seran van Bleijerveld Juridisch advies uitgebreid met mij heeft meegedacht is het een groot succes geworden. Top samenwerking!

Koren Import & Export -

Rotterdam

Beoordeling
5/5
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren! Na het invullen van mijn gegevens op jullie website werd er snel contact opgenomen! Het juridische document is zorgvuldig en snel opgesteld door Seran Ates. Vervolgens is alles goed telefonisch doorgenomen en ben ik tevreden over het eindresultaat!

JUUL HR & RECRUITMENT -

Spijkenisse

Beoordeling
5/5
Laagdrempelig om zo advies in te winnen. Keurig geholpen met ons vraagstuk.

Joost Dirkse -

Beoordeling
5/5
Top bedrijf.. Ik had met spoed Algemene Voorwaarden nodig en heb het binnen anderhalve dag ontvangen. Communicatie was soepel en fijn. Zeker een aanrader.

Nurten Durmus -

Beoordeling
5/5
BoerenNatuur Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer
Arthur Bleijerveld van Bleijerveld Juridisch Advies heeft ons uitstekend geholpen met het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst. Hij werkte erg snel en flexibel. Al met al een hele fijne samenwerking. Een aanrader!

BoerenNatuur Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer -

Utrecht

Beoordeling
5/5
Heel fijn samengewerkt met Bleijerveld Juridisch advies. Heeft voor ons de samenwerking contracten opgesteld en algemene voorwaarden. Het contact was fijn, vlot en goed. Aanrader!

Gwen -

Beoordeling
5/5
Goede service. Snelle en gemakkelijke communicatie. Sterk aanbevolen.

Marc Notenboom -

Uden

Beoordeling
5/5
Ik had een contract nodig en binnen 1 dag heb ik deze ontvangen. Ben erg vriendelijk, goed en snel geholpen. Een aanrader voor goed advies.

S. Ahm -

Utrecht

Beoordeling
5/5
Met tevredenheid kan ik delen dat mijn ervaring bij Bleijerveld Juridisch Advies ronduit uitmuntend was! De geboden kwaliteit overtrof mijn verwachtingen, het professionalisme was tot in details merkbaar, en de benadering combineerde niet alleen praktisch inzicht maar ook een indrukwekkende doeltreffendheid. Een absolute aanrader voor wie zoekt naar hoogwaardig juridisch advies met een ongekende meerwaarde!

Variance Project - Sas van Gent -

Beoordeling
5/5
SMORE
Anne Niggendijker van Bleijerveld Juridisch advies heeft voor mijn webshop algemene voorwaarden opgesteld. Zeer tevreden! Daarnaast kreeg ik er gratis een privacy policy bij. Erg duidelijk gecommuniceerd en telefonisch de algemene voorwaarden samen doorlopen waarbij ze alles expliciet heeft uitgelegd, wat erg fijn was!

Maroua - SMORE -

Beoordeling
5/5
Arthur Bleijerveld van Bleijerveld Juridisch Advies heeft ons geholpen met het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst en de algemene voorwaarden. het was een onwijs prettige samenwerking waarin er snel gehandeld werd en waar we veel handige adviezen hebben ontvangen.

CFORCE -

Woerden

Beoordeling
5/5
Super geholpen met mijn algemene voorwaarden. Snel gehandeld en compleet, waar nodig extra advies en aanpassingen kunnen maken

M. Nagel interieur & Maatwerk -

Beoordeling
5/5
De dienstverlening was snel en to the point voor de afgesproken prijs. De toelichting vooraf en achteraf per telefoon heb ik erg gewaardeerd.

Paulien Adema -

Beoordeling
4/5
vahlkamp
Het checken en wijzigen van onze algemene voorwaarden werd als bijzonder prettig ervaren met toewijding en nauwgezetheid werd dit door Mr. Seran Ates uitgevoerd, keurig en netjes. Wij, Vahlkamp International B.V., spreken hierover onze welgemeende waardering uit.

Vahlkamp International B.V. - Eric J. de Munck -

Haarlem

Beoordeling
5/5
Uiterst tevreden over Bleijerveld. Vriendelijk, duidelijk, eerlijk en schakelt snel. Met name dat laatste vond ik erg prettig, omdat er eenmaal haast zat. mr. S. (Seran) Ates heeft voor mij een aandeelhoudersovereenkomst opgesteld en twee overeenkomsten geanalyseerd. Nogmaals bedankt voor de zeer prettige samenwerking!

Alex Sin -

Beoordeling
5/5
Airsytsem
Snelle professionele hulp bij het laten opstellen van algemene voorwaarden. Daarnaast communiceert Bleijerveld Juridisch Advies op een snelle en fijne manier.

Air System - Joey Frens -

Arnhem

Beoordeling
5/5
Zeer prettige ervaring met Mitchel Welling van Bleijerveld. Professioneel, adequaat en snel met de gevraagde info. Echt aan te bevelen!!

Herman de Geest -

Beoordeling
5/5
Wij zijn heel positief over de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch Advies. Er werd snel contact met ons opgenomen voor een intake en de opdracht werd ook zeer vlot opgepakt. We hadden de mogelijkheid om onze vragen te stellen (zelfs achteraf) en deze werden duidelijk beantwoord.

Shelley-Ann Watson -

Beoordeling
5/5
Bleijerveld Juridisch advies heeft mij uitstekend geholpen met het opstellen van mijn algemene voorwaarden. Seran heeft hierbij fantastisch werk geleverd. De service was razendsnel en de kwaliteit van het geleverde werk was top. Daarnaast was de klantvriendelijkheid van het team uitstekend. Ik ben zeer tevreden en beveel Bleijerveld Juridisch advies ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar juridisch advies van hoge kwaliteit.

Levi de Rouw -

Beoordeling
5/5
Fijn en vriendelijk contact (zowel telefonisch als via de mail). Er wordt snel gereageerd en meegedacht met de opdracht.

Lydia Van de Laar -

Beoordeling
5/5
Snel, professioneel, modern en flexibel

Joris Garritsen -

Beoordeling
5/5
pureclinics
Namens Pure Clinics ben ik in contact gekomen met Bleijerveld juridisch advies. We hadden vragen en advies over het opstellen van onze algemene voorwaarden. Het contact werd snel gelegd. Dit contact was behalve professioneel ook klantgericht (vriendelijk en geduldig). Er is tijd en aandacht voor de klant: Telefonisch en per mail. En uiteraard zijn we zeer tevreden met het eindresultaat.

Mara G. - Pure Clinics -

Nijmegen

Beoordeling
4/5
Bleijerveld Juridisch advies is mij goed van dienst geweest, bij het opstellen van mijn Algemene voorwaarden. Ben uitermate tevreden over de service, klantvriendelijkheid en prijs.

Vincent -

Beoordeling
5/5
logo_wisniowsky_nl
Als ondernemer met beperkte juridische kennis, wil ik graag mijn dank uitspreken voor de uitstekende diensten van Bleijerveld Juridisch Advies. De samenwerking verliep uitzonderlijk soepel, waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden en het advies werd zoals beloofd op tijd geleverd. De professionaliteit en klantgerichtheid van Mitchel Welling hebben een blijvend positieve indruk op mij achtergelaten.

Klaudia Samulska - Wisniowsky Administratiekantoor -

Hoogvliet Rotterdam

Beoordeling
5/5
Ontzettend blij met deze partij! Ik zat in het buitenland met een andere sim en zij waren de enige die even kort wilde bellen via zoom zodat ik wat toelichting kon geven. Daarnaast heeft Seran echt heel netjes en snel gewerkt. Mijn complimenten. De volgende keer ga ik zeker weer hier naar toe. Aanrader.

Maik Biemans - MB Ecommerce B.V. -

Beoordeling
5/5
Ik ben zeer tevreden met de professionele en zorgvuldige aanpak van Bleijerveld Juridisch Advies. Het team heeft mijn verwachtingen overtroffen door hun uitstekende service. Wat ik vooral waardeer, is dat ze alle tijd nemen die nodig is om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden door het proces. Een absolute aanrader voor iedereen die betrouwbaar juridisch advies zoekt!

Kaylee Beek -

Beoordeling
5/5
Superfijn geholpen met het opstellen van de verkoopovereenkomst van een van mijn bedrijven. Communicatie was top, net als de uitleg, snelheid en duidelijkheid. Superfijn geholpen, aanrader! Like

Diana Arkeveld -

Beoordeling
5/5
Prima advieskantoor. Snel afhandeling en duidelijke contracten. De wijze van werken hebben wij als zeer prettig ervaren

Rob Breen -

Beoordeling
5/5
Erg tevreden over de professionele inzet van Bleijerveld en met name Seran. Hij handelt snel, adequaat en helpt duidelijk met hetgeen hij voor ingeschakeld wordt.

Saskia Gelissen -

Beoordeling
5/5
Ik raad de juridisch adviseur aan. De adviseur heeft de vraag goed begrepen en mij uitgebreide informatie over het onderwerp gegeven. Daarna heeft hij mij concreet advies gegeven met betrekking tot het specifieke geval. We hebben een telefoontje gehad waarin hij uitlegde hoe het in de meeste vergelijkbare gevallen gebeurt en wat het beste en het slechtste geval is, en advies gaf over hoe we daadwerkelijk moesten reageren. De ervaring is zeer positief.

Khaled Aggour -

Beoordeling
5/5
MYPL
Ik ben ongelooflijk tevreden over de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Ze hebben de algemene voorwaarden en het privacybeleid voor mijn bedrijf MYPL opgesteld. Alles werd zeer snel en professioneel afgehandeld. Wat ik vooral waardeerde was hun leuke, informele en persoonlijke benadering. Het voelde echt alsof ze mijn bedrijf en de bijbehorende behoeften begrepen. Een absolute aanrader voor iedereen die juridische ondersteuning nodig heeft!

Mark van Caulil - MYPL -

Beoordeling
5/5
Han Logo
Wij zijn trots dat we Arthur Bleijerveld als goede vakdocent met kennis van de praktijk in kunnen zetten voor onze post-hbo groepen. Ik spreek graag mijn dank uit voor je inzet en hoop dat we nog lang van je kwaliteiten gebruik mogen maken!

Peter Kuppen - Hogeschool Arnhem Nijmegen -

Beoordeling
5/5
Poskaart.nl
De afgelopen maanden een juridisch geschil uitgevochten met een ex-medewerker. Uiteindelijk een zeer bevredigend resultaat behaald via Bleijerveld Juridisch Advies en dan met name door Mitchel Welling. Geweldig!!

Erik Pos -

Benthuizen

Beoordeling
5/5
gtsonline.nl
We maken vanuit GTS Online al jaren met veel plezier gebruik van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Niet omdat die Algemene Voorwaarden, Privacyverklaringen, HR-stukken of andere overeenkomsten nou zo leuk zijn, maar wel omdat ze altijd perfect passen bij onze vraag. En dat voor een scherpe prijs. Een aanrader!

Johan de Haan -

Veenendaal

Beoordeling
5/5
Ik ben zeer tevreden met de geleverde diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Snelle reactie en professioneel advies op maat. Zeker een aanrader.

Stach Seinstra -

Beoordeling
5/5