Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Groningen | Heeft u een advocaat in Groningen nodig voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij graag voor u klaar! Bij ons werken ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor een toegankelijk uurtarief van slechts € 95,-. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat GroningenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Contracten

 

Advocaat GroningenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Arbeidsrecht
> Strafrecht
> Overheid
> Overeenkomsten

 

Advocaat GroningenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt telefonisch advies
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Groningen

In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Groningen, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het opstellen van contracten en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij bij Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Groningen bij de Rechtbank Groningen. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als advocaten uit Groningen het complete pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer noodzakelijk om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor onze juristen u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Naast meer dan 300 bedrijven, kunnen reeds honderden particulieren dit bevestigen.

 

Advocaat Groningen - Juridisch advies Groningen

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies levert kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit deskundige en ervaren juristen die ambiëren om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor de klanten te behalen.

  Bij ons besparen klanten duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Groningen (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in uw kostenplaatje en natuurlijk ook in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-.

  Inmiddels leveren wij net als een advocaat Groningen al gedurende vele jaren voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk contracten opstellen, adviseren en procederen bij de rechter. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Groningen, aangezien wij naast het hebben van dezelfde werkervaring ook gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is vanzelfsprekend: ons toegankelijke uurtarief van slechts € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.