Aannemingsovereenkomst

Juridisch advies arbeidsrecht
Wilt u een Aannemingsovereenkomst laten opstellen of controleren? Hiermee wordt een aannemingsovereenkomst bedoeld tussen een bouwbedrijf/aannemer en een klant of een ander bouwbedrijf/aannemer. In een aannemingsovereenkomst worden dus afspraken gemaakt over de uitvoering van bouwwerkzaamheden en oplevering van bouwwerken.

Staat u op het punt om een bouwproject aan te nemen of uit te besteden? Werkt u regelmatig samen met een (ander) bouwbedrijf? Of botert uw samenwerking niet (meer) zoals u gehoopt had en heeft u advies nodig? Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen. Wij kunnen u helpen met allerlei juridische diensten met betrekking tot de aannemingsovereenkomst. We adviseren, stellen contracten op, treden op bij conflicten en procederen bij de rechter.

Huurt u als bouwbedrijf een zzp’er in de bouw in? In dat geval heeft u een modelovereenkomst nodig. Klik hier voor meer informatie over de modelovereenkomst.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag gratis een offerte aan voor onze werkzaamheden. Wij werken zoveel als mogelijk met vooraf afgesproken vaste prijzen. Wij hebben wel de deskundigheid, maar niet het hoge uurtarief!

Vraag direct een gratis offerte aan.

Bij ons kiest u voor:

 

Contract opstellen - Check Vaste Prijs: onbeperkt aanpassingsrondes en vragen stellen!

Contract opstellen - Check Betaalbaar: altijd een scherp tarief!

Contract opstellen - Check Maatwerk: persoonlijk contact met uw deskundige jurist!

Contract opstellen - Check Snelle Service: binnen 3 werkdagen opgeleverd!

Contract opstellen - Check Veel ervaring: 25 jaar aan ervaring in huis!

Contract opstellen - Check Achteraf betalen: pas als u helemaal tevreden bent!

Meer dan 800 klanten gingen u voor. Bekijk onze reviews!

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD


Lorem ipsum..

mr. Arthur Bleijerveld

 

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

      

Bij ons kiest u voor:

 

Contract opstellen - Check Vaste Prijs: onbeperkt aanpassingsrondes en vragen stellen!

Contract opstellen - Check Betaalbaar: altijd een scherp tarief!

Contract opstellen - Check Maatwerk: persoonlijk contact met uw deskundige jurist!

Contract opstellen - Check Snelle Service: binnen 3 werkdagen opgeleverd!

Contract opstellen - Check Veel ervaring: 25 jaar aan ervaring in huis!

Contract opstellen - Check Achteraf betalen: pas als u helemaal tevreden bent!

Meer dan 800 klanten gingen u voor. Bekijk onze reviews!

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD


Lorem ipsum..

mr. Arthur Bleijerveld

 

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

      

Gratis offerte met een vaste prijs!


  Aannemingsovereenkomst

  Diensten:
  Opstellen

  Controleren

  Prijs indicatie:
  €195,- /€395,-

  €95,- /€250,-

  Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

  “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

  Gaat het om een andere overeenkomst?
  Navigeer naar:

  Aannemingsovereenkomst opstellen

  Een Aannemingsovereenkomst opstellen wordt gedaan om de afspraken vast te leggen tussen een bouwbedrijf en zijn klant, de opdrachtgever. Ook als bouwbedrijven met elkaar gaan samenwerken kunnen zij een aannemingsovereenkomst opstellen. Indien een bouwbedrijf met een zzp’er gaat samenwerken, moet er een modelovereenkomst worden opgesteld. Dit heeft vooral met de Belastingdienst te maken.

  Als wij een aannemingsovereenkomst opstellen houden wij rekening met deadlines en de gevolgen daarvan. Ook houden wij rekening met de aansprakelijkheid, wijze van oplevering en prijsberekening. Wanneer is er bijvoorbeeld sprake van meerwerk? Allerlei belangrijke zaken waar wij bij het opstellen van een aannemingsovereenkomst rekening mee houden. Wij stellen de overeenkomst op, op basis van onze bespreking met u.

  Wilt u een Aannemingsovereenkomst opstellen? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Daarom leveren wij de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen! Ons streven is altijd om een overeenkomst binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

  Find your reasons

  U wilt de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  U wilt geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + U wilt geen kantoorkosten
  U wilt het liefst een vaste prijsafspraak
  U wilt een jurist die toegankelijk is
  + U wilt een jurist die gaat voor een lange termijn relatie

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Aannemingsovereenkomst opstellen

  Find our refrences


  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl

   

  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem


  Wij maken sinds enkele jaren naar tevredenheid gebruik van de deskundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. De lijnen zijn kort en krijgen snelle en duidelijke respons op de vraagstukken.

  Happy House - Velp
  Mariska Knoop
  www.happy-house.nl


  We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld.
  Ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds.
  Van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

  Glaskoning - Arnhem
  Paul Methorst
  www.glaskoning.nl

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam


  Ik heb een zeer positieve ervaring met Arthur. Hij is ter zake kundig en bijt zich flink in de materie alvorens met een overwogen advies te komen, ook al is dit niet altijd wat je misschien als ondernemer wilt horen. Ik kan Arthur als sparringspartner daarom ook van harte aanbevelen

  BNI AAA - Apeldoorn
  Bernhard van Riessen
  www.bni-arnhemapeldoorn.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Aannemingsovereenkomst controleren

  Waarom zou u een Aannemingsovereenkomst controleren?
  Of u nu als projectontwikkelaar één of meerdere bouwbedrijven/aannemers inhuurt of als aannemer werkzaamheden verricht voor particulieren of andere bouwbedrijven, het is altijd aan te bevelen uw contractvorming goed op orde te hebben. Als u al een aannemingsovereenkomst heeft, dan is het goed om deze te laten controleren. Bij de uitvoering van bouwprojecten kan immers – zonder uw toedoen – van alles misgaan. In een overeenkomst kunt u allerlei afspraken maken. Bijvoorbeeld over het moment en de wijze van opleveren, (verborgen) gebreken, vertraging, aansprakelijkheid en schade door verkeerd materiaal.

  Met een goede overeenkomst kunt u veel risico’s voorkomen. Het is daarom verstandig uw aannemingsovereenkomst te laten controleren.

  De bouwsector heeft in de wetgeving een bijzondere plaats gekregen. Een aannemingsovereenkomst onderscheidt zich juridisch volledig van andere dienstverlening. In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat je vrij bent om af te spreken wat je maar wil, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Dit maakt het controleren van een aannemingsovereenkomst een juridisch conflict een specialistische aangelegenheid.

  Wilt u een aannemingsovereenkomst controleren? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen een overeenkomst te hebben gecontroleerd! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Heeft u algemene voorwaarden nodig? Wij stellen maatwerk algemene voorwaarden op voor slechts €350,-. Klik hier voor meer informatie

   Aannemingsovereenkomst advies

   Conflict of advies nodig? Wilt u advies over uw aannemingsovereenkomst?
   De belangrijkste onderwerpen in een overeenkomst van aanneming van werk gaan over aansprakelijkheid of over de (wijze) van uitvoering. Op het moment dat er een conflict ontstaat met een contractpartner, is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Vraag daarom tijdig advies over uw aannemingsovereenkomst. Zo voorkomt u (verdere) aansprakelijkheid of juist dat uw contractpartner hier onderuit komt. Voor het oplossen van een conflict is het allereerst van belang om de rechtspositie en belangen van beide partijen in kaart te brengen. Aan de hand hiervan kan namelijk de meest effectieve strategie en werkwijze worden bepaald. Daarna gaat het erom dat de juiste feiten worden onderbouwd. En dat daaraan de juridische relevante conclusies worden verbonden. Wij geven u hierover graag advies.

   De gevolgen van fouten in bouwwerkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. U kunt denken aan grondige herstelwerkzaamheden, maar ook aan winstderving doordat de bouwplaats voor een bepaalde tijd stil ligt. Zeker bij grotere bouwprojecten zijn de planningen van de betrokken bouwbedrijven zodanig strak op elkaar afgestemd dat iedere situatie al schade tot gevolg heeft. Wanneer er geen goede aannemingsovereenkomst is, kan de aannemer voor deze gevolgschade aansprakelijk worden gehouden. Aannemingsovereenkomst advies is daarom erg belangrijk.

   Heeft u al een aannemingsovereenkomst getekend en een conflict met de andere partij? Wij geven u graag advies over hoe u deze situatie het beste kunt aanpakken. Mocht u er onderling met de andere partij niet uitkomen, dan kan de rechter worden verzocht om uitspraak te doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij adequaat begeleiden en ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.

   Aannemingsovereenkomst advies nodig? Wij helpen u graag! Het liefst met een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan! 

   Over ons - S. (SERAN) ATES


   Lorem ipsum..

   Seran Ates

    

   “Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

         

   Over ons - S. (SERAN) ATES


   Lorem ipsum..

   Seran Ates

    

   “Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

         

   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.