Aannemingsovereenkomst

Juridisch advies arbeidsrecht

 

Wilt u een Aannemingsovereenkomst laten opstellen of controleren? Met een aannemingsovereenkomst wordt gedoeld op een overeenkomst tussen een bouwbedrijf/aannemer en een klant of een ander bouwbedrijf/aannemer. In een aannemingsovereenkomst worden dus afspraken gemaakt over de uitvoering bouwwerkzaamheden en oplevering van bouwwerken.

Staat u op het punt om een bouwproject aan te nemen of uit te besteden? Werkt u regelmatig samen met een (ander) bouwbedrijf? Of botert uw samenwerking niet (meer) zoals u gehoopt had en heeft u advies nodig? Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen, die u kunnen helpen met allerlei juridische diensten met betrekking tot de aannemingsovereenkomst. Wij adviseren, stellen contracten op, treden op bij conflicten en procederen bij de rechter.

Huurt u als bouwbedrijf een zzp’er in de bouw in? In dat geval heeft u een modelovereenkomst nodig. Klik hier voor meer informatie over de modelovereenkomst.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag gratis een offerte aan voor onze werkzaamheden. Wij werken zoveel als mogelijk met vooraf afgesproken vaste prijzen.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!


  Aannemingsovereenkomst

  Diensten:                                                            Prijs indicatie:


  Opstellen                                                             €250,- /€450,-

  Controleren                                                       €150,- /€350,-

  Advies/ bemiddeling                                                €95,- p/u

  Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

  “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

  Aannemingsovereenkomst

  Diensten:                                                                       Prijs indicatie:


  Opstellen                                                                        €250,- /€450,-

  Controleren                                                                  €150,- /€350,-

  Advies/ bemiddeling                                                            €95,- p/u

  Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

  “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Aannemingsovereenkomst opstellen

   Wilt u een Aannemingsovereenkomst opstellen? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. We leveren de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen! Ons streven is altijd om een overeenkomst binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

   Find your reasons

   U wilt de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
   U wilt geen declaratie voor iedere 6 minuten
   + U wilt geen kantoorkosten
   U wilt het liefst een vaste prijsafspraak
   U wilt een jurist die toegankelijk is
   + U wilt een jurist die gaat voor een lange termijn relatie

   € 95,- per uur

   Neem vrijblijvend contact met ons op.

   Algemene voorwaarden

   Find our revrences

   “Bleijerveld heeft me een hoop geld bespaard. Voor precies hetzelfde werk als dat ik eerder bij een advocatenkantoor kreeg, betaal ik nu aanzienlijk minder.”

   Boris Vissinga Vissinga bedrijfswagens

   “Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik niet eerder leren kennen.”

   Arjen de Waard Action Lease

   “Ik kan Bleijerveld Juridisch advies absoluut aanbevelen. Snelle service, betaalbaar en doen graag een stapje extra!”

   Hans Kramer Uit Utrecht

   Bleijerveld heeft op meerdere vlakken indruk gemaakt. Professionele jurist, ik ben buitengewoon goed geholpen. Echt een aanrader.”

   Monique Dries Uit Deventer

   “Bleijerveld juridisch advies heeft fantastisch geholpen. Blij dat ik hun heb ingeschakeld! Als je het niet zeker weet, ga dan altijd voor Bleijerveld juridisch advies.”

   Anneke van Ophoven Uit Apeldoorn

   “Ik kan zeer tevreden ben over Bleijerveld Juridisch advies. Ga zo door. Het wordt allemaal goed geregeld. Bleijerveld Juridisch advies is het meer dan waard!”

   Tom van Middelburg Uit Doetinchem

   Heeft u algemene voorwaarden nodig? Wij stellen maatwerk algemene voorwaarden op voor slechts €350,-. Klik hier voor meer informatie

   Aannemingsovereenkomst controleren

   De bouwsector heeft in de wetgeving een bijzondere plaats gekregen. De overeenkomst van aanneming van werk onderscheidt zich juridisch volledig van andere dienstverlening. In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat je vrij bent om af te spreken wat je maar wil, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Dit maakt het opstellen van een adequate overeenkomst in de bouw of het bemiddelen bij een juridisch conflict een specialistische aangelegenheid.

   Overeenkomst

   Of u nu als projectontwikkelaar één of meerdere bouwbedrijven/aannemers inhuurt of als aannemer werkzaamheden verricht voor particulieren of andere bouwbedrijven, het is altijd aan te bevelen uw contractvorming goed op orde te hebben. Bij de uitvoering van bouwprojecten kan immers – zonder u toedoen – van alles misgaan. In een overeenkomst kunt u allerlei afspraken maken, bijvoorbeeld over het moment en de wijze van opleveren, (verborgen) gebreken, vertraging, aansprakelijkheid en schade door verkeerd materiaal.

   De gevolgen van fouten in bouwwerkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. U kunt denken aan grondige herstelwerkzaamheden, maar ook aan winstderving doordat de bouwplaats voor een bepaalde tijd stil ligt. Zeker bij grotere bouwprojecten zijn de planningen van de betrokken bouwbedrijven zodanig strak op elkaar afgestemd dat iedere situatie al schade tot gevolg heeft. Wanneer een aannemer geen goede contracten hanteert, kan hij voor deze gevolgschade aansprakelijk worden gehouden.

   Aannemingsovereenkomst advies

   Conflict

   De belangrijkste onderwerpen in een overeenkomst van aanneming van werk gaan over aansprakelijkheid of over de (wijze) van uitvoering. Op het moment dat er een conflict ontstaat met een contractpartner, is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Zo voorkomt u (verdere) aansprakelijkheid of juist dat uw contractpartner hier onderuit komt. Voor het oplossen van een conflict is het allereerst van belang om de rechtspositie en belangen van beide partijen in kaart te brengen. Aan de hand hiervan kan namelijk de meest effectieve strategie en werkwijze worden bepaald. Daarna gaat het erom dat de juiste feiten worden onderbouwd en dat daaraan de juridische relevante conclusies worden verbonden.

   Naar de rechter

   Mocht u er onderling met u contractpartner niet uitkomen, dan kan de rechter worden verzocht om uitspraak te doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij adequaat begeleiden en ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.

   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.