Samenwerkings-
contract

Juridische hulp bij een samenwerkingsovereenkomst nodig?

Bleijerveld Juridisch advies | Samenwerkingscontract laten opstellen | controleren | advies

Cliënten met wie wij hebben samengewerkt

Advocatenkantoor
Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Samenwerkingsovereenkomst

Zijn alle belangrijke aspecten van de samenwerking in uw samenwerkingscontract opgenomen?

Overweegt u een samenwerking aan te gaan, ervaart u uitdagingen in een bestaande samenwerking, of is er zelfs sprake van een conflict waarover u advies wenst? 

Het laten opstellen van een samenwerkingsovereenkomst door een jurist waarborgt dat alle cruciale aspecten van de samenwerking helder worden vastgelegd in een contract. Dit legt een stevige en rechtsgeldige basis voor de samenwerking en verschaft alle betrokken partijen duidelijkheid. Wanneer u een bestaande samenwerkingsovereenkomst wilt laten controleren, beoordelen onze juristen of alle onderdelen juridisch geldig zijn en voldoen aan de geldende wetgeving. Ook gaan wij na of alle belangrijke aspecten van de samenwerking in het contract zijn opgenomen, zoals duidelijke verantwoordelijkheden, rechten, plichten en procedures voor geschillenbeslechting.

In Nederland hebben partijen contractvrijheid, wat betekent dat ze vrij zijn om afspraken te maken binnen de grenzen van de wet. Deze wettelijke beperkingen kunnen algemeen zijn of specifiek voor bepaalde soorten contracten. Dit maakt het opstellen en controleren van een samenwerkingsovereenkomst een gespecialiseerde taak voor juridische experts.

Bent u op zoek naar professionele hulp bij het opstellen of controleren van een samenwerkingsovereenkomst? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan ervaren en deskundige bedrijfsjuristen voor u klaar om u te ondersteunen bij diverse juridische aspecten rondom een samenwerkingsovereenkomst.

Wij bieden altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust vrijblijvend een offerte aan!

Samenwerkingscontract offerte opvragen?

Wij bieden de juiste Juridische hulp bij samenwerkingscontracten

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige bedrijfsjuristen, die u kunnen helpen met allerlei juridische diensten rondom een samenwerkingscontract. Wij ondersteunen u graag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het opstellen of controleren van samenwerkingsovereenkomsten bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust kosteloos een offerte op! 

Na een aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag door te nemen en ontvangt u vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een offerte. Zo weet u snel waar u aan toe bent. 

Kies van welke dienst u gebruik wil maken en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Samenwerkingscontract opstellen
Samenwerkingscontract
laten opstellen
v.a. €195,-
Samenwerkingsovereenkomst controleren
Samenwerkingscontract
controleren
v.a. € 95,-
Samenwerkingscontract advies
Samenwerkingscontract
advies
v.a. € 125,- p/u

Wat is een samenwerkingscontract

De belangrijke onderwerpen in een samenwerkingsovereenkomst

In een samenwerkingscontract staan de afspraken tussen partijen die samen gaan ondernemen. Vragen waarop antwoord wordt gegeven zijn onder meer: hoe verloopt de samenwerking? Wie heeft welke taken en verantwoordelijkheden? Hoe worden de kosten en opbrengsten verdeeld? Hoe worden eventuele geschillen opgelost? 

Een samenwerkingsovereenkomst biedt helderheid en structuur aan de samenwerking, zodat alle partijen weten waar zij aan toe zijn. In een samenwerkingsovereenkomst worden diverse onderwerpen behandeld om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de samenwerking duidelijk zijn voor alle partijen. 

Dit zijn enkele belangrijke onderwerpen die vaak worden opgenomen in een samenwerkingscontract:

 1. Doel van de samenwerking: Een duidelijke beschrijving van het doel en de doelstellingen van de samenwerking.
 2. Duur van de overeenkomst: Hoe lang duurt de samenwerking en onder welke voorwaarden deze eventueel verlengd kan worden?
 3. Taken en verantwoordelijkheden: Wie doet wat? Duidelijke afspraken over de bijdragen van elke partij.
 4. Financiële afspraken: Hoe worden kosten verdeeld? Wie financiert wat? Hoe en wanneer worden betalingen gedaan? Hoe worden de opbrengsten verdeeld?
 5. Communicatie: Afspraken over hoe en hoe vaak partners communiceren.
 6. Intellectueel eigendom: Wie wordt eigenaar van welke creaties? Hoe wordt omgegaan met bestaand en nieuw intellectueel eigendom?
 7. Conflictoplossing: Methoden voor het oplossen van meningsverschillen of geschillen tussen de partijen.
 8. Beëindiging van de samenwerking: Voorwaarden waaronder de overeenkomst vroegtijdig beëindigd kan worden, en de procedure die daarbij gevolgd moet worden.
 9. Geheimhouding: Afspraken over het omgaan met vertrouwelijke informatie.
 10. Wijzigingen en aanpassingen: Hoe kunnen wijzigingen in de overeenkomst worden aangebracht?
 11. Aansprakelijkheid: Hoe wordt omgegaan met aansprakelijkheid voor schade tijdens de samenwerking?

Wij helpen u graag met het opstellen of controleren van een samenwerkingscontract. Wij geven daarvoor altijd van tevoren een vaste prijs, zodat u weet waar u aan toe bent. Er zijn dus geen onverwachte kosten. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.
Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Our activities last year

Contracten
0 +
Contractwaarde
0 M
Nieuwe klanten
0

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)