Arbeidscontract

Arbeidsovereenkomst opstellen | controleren | advies

Wij helpen werkgevers en werknemers met alle juridische diensten rondom een arbeidscontract.

Cliënten met wie wij hebben samengewerkt

Advocatenkantoor
Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Arbeidsovereenkomst

Wilt u een arbeidsovereenkomst laten opstellen of controleren?

Heeft u een juridische vraag over uw arbeidsrelatie met uw werkgever of werknemer en wilt u hiervoor advies ontvangen? Of wellicht heeft u een conflict met uw werkgever of een van uw werknemers? Bij Bleijerveld Juridisch advies werken deskundige juristen met veel ervaring in het arbeidsrecht. Wij kunnen u helpen met alle juridische diensten rondom een arbeidsovereenkomst. Wij werken voor zowel werkgevers als werknemers.

In een arbeidscontract worden de afspraken vastgelegd tussen de werkgever en werknemer. De overeenkomst vormt de basis van de arbeidsrelatie. Een arbeidscontract opstellen is bovendien wettelijk verplicht. Werkgevers zijn in het arbeidsrecht ook aan strenge juridische regels gebonden. Het is daarom belangrijk om een arbeidscontract te laten opstellen waarin belangrijke onderwerpen goed geregeld zijn. Heb je als werknemer een voorstel ontvangen of maak je als werkgever al geruime tijd gebruik van een arbeidsovereenkomst format, dan is het verstandig deze te laten controleren.  

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het opstellen of controleren van een arbeidscontract bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust en kosteloos een offerte op! Bij ons ontvangt u de deskundigheid, zonder dat u een hoog uurtarief betaalt!

Vrijblijvende offerte opvragen?

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken gespecialiseerde arbeidsrecht juristen. Wij helpen u graag met alle juridische diensten op het gebied van het arbeidsrecht. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het opstellen of controleren van arbeidsovereenkomsten bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust kosteloos een offerte op! 

Na een aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag door te nemen en ontvangt u vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een offerte. Zo weet u snel waar u aan toe bent. 

Wij bieden de juiste Juridische hulp bij arbeidscontracten

Kies van welke dienst u gebruik wil maken en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Arbeidscontract opstellen
Arbeidscontract
laten opstellen
v.a. €195,-
Arbeidsovereenkomst
Arbeidscontract
controleren
v.a. € 95,-
Arbeidscontract juridisch advies
Arbeidscontract
advies
v.a. € 125,- p/u

Wat is een arbeidsovereenkomst?

Waarom is een arbeidscontract nodig?

In een arbeidsovereenkomst staan de afspraken tussen de werkgever en werknemer. Dit contract moet worden afgesloten op het moment dat u als werknemer in dienst gaat bij een bedrijf of organisatie, of als werkgever iemand in dienst neemt. 

Het is belangrijk om in de arbeidsovereenkomst afspraken vast te leggen over een aantal belangrijke onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van het salaris, het aantal vakantiedagen, ziekteregeling, de duur van het contract en een concurrentiebeding.

Het is goed om te weten dat u als werkgever niet eindeloos een arbeidscontract voor bepaalde tijd kan aanbieden of een onvoorwaardelijk concurrentiebeding kan opleggen. Dit soort wettelijke beperkingen zorgen ervoor dat het opstellen van een arbeidscontract een juridisch specialistische aangelegenheid is.

Wilt u een arbeidscontract laten opstellen of controleren? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. We leveren de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen! Ons streven is altijd om een contract binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.

Wat moet er in een arbeidsovereenkomst staan?

De volgende onderwerpen komen aan bod in een arbeidscontract.

In een arbeidsovereenkomst staan alle afspraken die gemaakt zijn tussen een werkgever en een werknemer. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod in een arbeidscontract: 

 • Namen en woonplaatsen van de werkgever en werknemer.
 • Functie of het soort werk waarvoor de werknemer wordt aangenomen.
 • Plaats of plaatsen waar het werk plaatsvindt; thuis, op kantoor of misschien wel op verschillende locaties.
 • Ingangsdatum van het contract en duur van de overeenkomst (bij een contract voor bepaalde tijd). 
 • Aantal uren dat de werknemer werkt.
 • Salaris en wanneer dit uitbetaald wordt.
 • Concurrentiebeding.
 • Aantal vakantiedagen.
 • Opzegtermijn.
 • Pensioenregelingen, als die er zijn. 
 • Overwerkregelingen.
 • De CAO (indien van toepassing).

Met een helder arbeidscontract, waarin de gemaakte afspraken duidelijk zijn vastgelegd, worden conflicten voorkomen. Zowel de werkgever als werknemer weet daarmee waar hij of zij aan toe is en welke ‘spelregels’ er voor beide partijen gelden. 

Wilt u een arbeidscontract laten opstellen of laten controleren? Wij helpen zowel werkgevers als werknemers voor een vaste prijs, zodat u niet hoeft te vrezen voor onverwachte kosten. Ons streven is om binnen 3 werkdagen een arbeidsovereenkomst op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Our activities last year

Contracten
0 +
Contractwaarde
0 M
Nieuwe klanten
0

Vragen over arbeidscontract

Heeft u vragen over een arbeidscontract? Wij helpen zowel werkgevers als werknemers graag met deskundig advies. Bij Bleijerveld Juridisch advies werken juristen met uitgebreide kennis van het arbeidsrecht. Bovendien hebben we veel ervaring met het opstellen en controleren van arbeidscontracten. 

Wilt u dus advies hebben over uw arbeidscontract? Bijvoorbeeld in het geval van ziekte of over de gevolgen van een CAO? Of heeft u een meningsverschil met uw werkgever of werknemer? Wij beantwoorden graag uw vragen over een arbeidscontract en geven u deskundig advies. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)