Contracten
voor branches en beroepsgroepen

Contracten
voor branches

Specifieke overeenkomsten passend bij uw beroep

Contracten laten opstellen | controleren of advies

Bekijk de overeenkomsten per beroepsgroep

Klik op de beroepsgroep of branche die u wilt bekijken voor meer informatie.

Maatwerk overeenkomsten voor uw bedrijf en beroepsgroep

Beperk de risico's van het ondernemen met passende contracten

Als bedrijf of zzp’er maakt u geregeld afspraken met werknemers, opdrachtgevers en heeft u wellicht te maken met verkoop aan consumenten. Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor de zakelijke afspraken die u maakt. Ondanks de contractvrijheid die wij in Nederland kennen, bent u begrensd binnen de beperkingen die de wet oplegt. Zo is er wetgeving die de belangen en rechten van consumenten beschermt. Met heldere rechtsgeldige overeenkomsten en voorwaarden legt u een stevige juridische basis en creëert u duidelijkheid richting consumenten en uw zakelijke partners. Dat geeft rust en voorkomt conflicten.

Wij helpen u graag bij het opstellen van de juiste juridische documenten. Op basis van uw situatie bepalen we samen wat de risico’s zijn en welke contracten noodzakelijk zijn. Ook kunnen we uw huidige overeenkomsten controleren en indien nodig updaten. Bleijerveld Juridisch advies biedt maatwerk contracten tegen een vaste prijs

Online zijn gemakkelijk standaardcontracten te vinden. Ze bieden een snelle en gemakkelijke manier om afspraken en verkooptransacties vast te leggen, maar ze houden geen rekening met uw beroep en bedrijfssituatie, daarnaast kunnen ze verouderd zijn en niet meer voldoende aan de veranderde wet- en regelgeving.  Het gebruiken van een standaardcontract brengt daarom risico’s met zich mee. Het gemak en de initiële financiële besparing kunnen ten koste gaan van de bescherming, wat u uiteindelijk juist duur kan komen te staan. Daarom is het verstandig om overeenkomsten te laten maken die passen bij uw branche en specifieke bedrijfssituatie.

Bleijerveld Juridisch advies biedt maatwerk contracten tegen een vaste prijs. Bij ons krijgt u deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief. Wij leveren de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is. Maakt u al gebruik van een standaardcontract, dan kunnen wij deze ook altijd voor u controleren. Neem in beide gevallen contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte op.

Bekijk de overeenkomsten per branche of beroepsgroep.

Klik op de beroepsgroep of branche die u wilt bekijken voor meer informatie over de contracten die passen bij uw bedrijf en branche en de services die wij bieden.

Meest voorkomende contracten voor ondernemers:

Bent u net een bedrijf gestart of  begonnen met werken als ZZP’er en nog niet toegekomen aan de juridische aspecten van het ondernemen? Dan kan je voordelig alle noodzakelijke contracten laten opstellen passend bij uw bedrijf of beroepsgroep. Maakt u al gebruik van een (standaard)contract, dan kunnen wij deze ook altijd voor u controleren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

De vier gebruikelijke contracten voor ondernemers:

Kies uit één van de de onderstaande contract-combinaties en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen altijd eerst contact met u op om te bekijken welke contracten in uw situatie noodzakelijk zijn.

Alle noodzakelijke zzp contracten laten opstellen | controleren?

In één keer alle contracten laten opstellen voor €500,-  inclusief gratis privacy policy.

Algemene voorwaarden advies
Algemene voorwaarden
&
Privacy policy
Modelovereenkomst opstellen
Modelovereenkomst (Overeenkomst van opdracht)
Contracten opstellen - Samenwerkingsovereenkomst
Samenwerkingscontract

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)

Gratis offerte met een vaste prijs?
Vul de onderstaande gegevens in
Of neem contact op via: