FIND YOUR VASTGOEDJURIST

Contracten  | Advies  |  Procederen

Vastgoedjurist

“Een gespecialiseerde en betaalbare  vastgoedjurist”

Bent u op zoek naar een vastgoedjurist? Bleijerveld Juridisch advies is gespecialiseerd in vastgoedrecht. Wij verrichten dagelijks verschillende juridische diensten op het gebied van vastgoedrecht. Denk aan aankoop, verkoop, verhuur of verbouwing. Een gespecialiseerde vastgoedjurist van Bleijerveld Juridisch advies kan u bijvoorbeeld helpen met advies, opstellen of controleren van contracten en procederen bij de rechter.

Heeft u een vastgoedjurist nodig? Neem dan direct kosteloos contact met ons op. Wij kijken dan samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons krijgt u wel de deskundigheid, maar niet het hoge uurtarief. Wij werken bovendien zoveel als mogelijk met vaste prijzen. Vraag direct gratis een offerte aan. Of neem eerst vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Gratis offerte aanvragen
Vul de onderstaande gegevens in
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Find your reasons

Find our services

Contracten

v.a. € 95,-

Laat een contract opstellen of controleren door één van onze contractspecialisten, binnen 3 werkdagen en voor een vast scherp tarief. Bijvoorbeeld:

Advies

€ 125,- p/u

Onze deskundige en ervaren juristen helpen u graag verder.
Bij ons krijgt u wel de deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge tarief.

Procederen

€ 125,- p/u

Wij behartigen uw belangen zowel buitengerechtelijk als bij de rechter. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Vastgoedrecht

Het vastgoedrecht is geen opzichzelfstaand rechtsgebied. Een vastgoedjurist krijgt daarom met veel verschillende rechtsgebieden en regels te maken, bijvoorbeeld: Koop (7:2 BW), Hypotheek (3:227 BW), Erfpacht (5:85 BW), Verhuur (7:201 BW), Verbouw (7:750 BW), Gemeenschappelijke belegging (3:166 BW). Een goede vastgoedjurist heeft daarom een brede kennis van verschillende rechtsgebieden nodig. Bij ons vindt u deze kennis!

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Find our references

Beoordeling
Vennootschapscontract opstellen 4

Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen.
Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld.

Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming / uit Horst
www.dowi.nl

Beoordeling
Vastgoedjurist 2

Al aantal jaar kom ik met onze juridische vraagstukken bij Bleijerveld Juridisch advies. Altijd kundig, snel en professioneel geholpen. Fijn om te weten dat er voor ons altijd een goed team klaar staat bij juridische vraagstukken

Real Estate Facility / uit Almere
www.realestatefacility.nl

Beoordeling
Vastgoedjurist

Sinds een aantal jaren ondersteund Arthur ons in allerlei juridische zaken. hij denkt actief mee, en geeft oplossing gerichte adviezen. voor ons een betrokken en professionele partner die ons bedrijf kent.

Woonhuis Duurzaam / uit Weesp
www.woonhuis-duurzaam.nl

Beoordeling
Vastgoedjurist

Bleijerveld Juridisch Advies is begrijpelijk, betaalbaar en betrouwbaar. Zeer aanbevelenswaardig.

Stargroup Hypotheken en Verzekeringen / uit Ede
www.stargroup.nl

Beoordeling
Huurcontract opstellen 4

Positief, heb nu een tweetal zaken samen met hun gedaan, betaalbaar en conform afspraak, kortom erg tevreden.

GABA Makelaardij / uit Arnhem
www.gaba.nl

Beoordeling
Algemene voorwaarden opstellen 1

Nieuwe leveringsvoorwaarden laten maken door de heer Ates van Blijerveld. Zeer tevreden over. Keurig aangeleverd, een lang en prettig telefoongesprek om ze mondeling door te nemen. Voor een zeer schappelijk bedrag. Zeer tevreden.

Scandivik / uit Bergen op Zoom
www.scandivik.nl

Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verder
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming / uit Horst
Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verderAl aantal jaar kom ik met onze juridische vraagstukken bij Bleijerveld Juridisch advies. Altijd kundig, snel en professioneel geholpen. Fijn om te weten dat er voor ons altijd een goed team klaar staat bij juridische vraagstukken


Real Estate Facility / uit Almere

Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verderSinds een aantal jaren ondersteund Arthur ons in allerlei juridische zaken. hij denkt actief mee, en geeft oplossing gerichte adviezen. voor ons een betrokken en professionele partner die ons bedrijf kent.Woonhuis Duurzaam / uit Weesp

Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verderBleijerveld Juridisch Advies is begrijpelijk, betaalbaar en betrouwbaar. Zeer aanbevelenswaardig.


Stargroup Hypotheken en Verzekeringen / uit Ede
Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verderPositief, heb nu een tweetal zaken samen met hun gedaan, betaalbaar en conform afspraak, kortom erg tevreden.


GABA Makelaardij / uit ArnhemBeoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verderNieuwe leveringsvoorwaarden laten maken door de heer Ates van Blijerveld. Zeer tevreden over. Keurig aangeleverd, een lang en prettig telefoongesprek om ze mondeling door te nemen. Voor een zeer schappelijk bedrag. Zeer tevreden.


Scandivik Buitenleven / uit Bergen op Zoom

Vorige
Volgende

Lees alle reviews en overtuig uzelf!

Meer dan 1.200 tevreden klanten gingen u voor!
Aannemingsovereenkomst
Vennootschapscontract opstellen 2
Arbeidscontract opstellen
Vastgoed jurist 2
Vastgoedjurist 4
Vastgoed jurist
Over ons - S. (SERAN) ATES

mr. Seran Ates

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”
Meer dan 1.200 klanten gingen u voor, waaronder:

Huurrecht jurist

Een huurovereenkomst heb je in verschillende smaken. Je kunt als onderneming vastgoed verhuren aan een andere onderneming of een particulier. Je kunt als particulier natuurlijk ook zelf je vastgoedbelegging verhuren. Deze verhoudingen bepalen je rechtspositie en de waarde die je aan gemaakte afspraken kunt hechten. Van een professionele partij mag nou eenmaal meer worden verwacht. Vastgoedjuristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn gespecialiseerd in het huurrecht. Wij verrichten allerlei juridische diensten voor zowel de verhuurder als de huurder. Denk hierbij aan adviseren, contracten opstellen en procederen. In het huurrecht krijgen wij bijvoorbeeld te maken met: huuraanpassingen, onderhuur, gebreken, ontruiming en servicekosten. Uiteraard kunnen wij u ook helpen als er sprake is van achterstallige huur. Voor een onderneming is een bedrijfsruimte een eerste levensbehoefte. Als zakelijke huurder zal je daarom snel aanzienlijke schade lijden als de verhuurder zijn afspraken niet nakomt. Dit kan ook het geval zijn als de verhuurder zijn zaken niet op orde heeft of erg nalatig is met bijvoorbeeld het onderhoud. Een niet goed functionerend kantoor heeft behoorlijke winstderving tot gevolg. Een vastgoedjurist van Bleijerveld Juridisch advies voert regelmatig schadevergoedingsprocedures voor het MKB.  Neem gerust contact op voor een gratis eerste gesprek of vraag direct een gratis offerte aan!

Vraag gratis een offerte aan!
U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox. In de meeste gevallen met een vaste prijs!
Over ons - S. (SERAN) ATES

Seran Ates

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Find your reasons:

Vastgoedjurist voor koop en verkoop van vastgoed

Aan de koop en verkoop van vastgoed zijn allerlei juridische aspecten verbonden. Ten eerste wordt er natuurlijk een overeenkomst gesloten die op papier moet worden gezet. Juridisch veel complexer wordt het als er achteraf (verborgen) gebreken worden geconstateerd. Met het herstel van gebreken in vastgoed kan al snel veel geld gemoeid zijn. Ook voor de verkopende partij kan dit als een verassing komen. Omdat ook hij in veel gevallen geen rekening heeft gehouden met een eventuele vergoeding van herstelwerkzaamheden in het geval dat hij daarvoor aansprakelijk is, leiden dit soort situaties regelmatig tot juridische conflicten. Het vroegtijdig inschakelen van een vastgoedjurist kan daarbij erg effectief zijn.

“Ik heb een mondeling bod gedaan en dat is geaccepteerd. Is de koopovereenkomst nu tot stand gekomen en ben ik nu de eigenaar?”

Advies, tactiek en onderhandelen

Een vastgoedjurist van Bleijerveld Juridisch advies is zeer geschikt om als sparringpartner te dienen. Wij helpen u graag bij het bepalen van een tactiek in uw conflict. Wij kunnen u (juridisch) adviseren en namens u onderhandelingen voeren. Door een betaalbaar honorarium van € 125,- p/u blijft het sparren met een vastgoedjurist laagdrempelig waardoor complicaties in een vroegtijdig stadium kunnen worden getackeld.

Contract opstellen - Bleijerveld

Duurzame samenwerking? Kies dan voor ons

Juridisch abonnement ⮯

Juridisch abonnement voor vastgoedondernemingen

Als vastgoedonderneming heeft u veel verschillende soorten rechtsbetrekking:

Aankoop: verkoopcontract en meestal een financieringsovereenkomst.
> Ontwikkelen: vastgoed juridisch splitsen waardoor twee appartement ontstaan.
> Verbouwen: aannemingsovereenkomst met verschillende aannemers.
> Verhuren:  huurcontract en incassotrajecten.
> Opbrengsten: verdelingsafspraken met compagnons.

In al deze rechtsbetrekking ontstaan geregeld vragen en soms zelfs conflicten. Denk aan gebreken die na de aankoop en/of tijdens de verbouwing worden ontdekt, de aannemer die fouten heeft gemaakt, de huurder die zijn huur niet meer betaalt of conflicten met een voormalig compagnon.

Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.

Gratis offerte aanvragen:
Vastgoedjurist
Vul de onderstaande gegevens in
Of neem contact op via:

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen 1
Wij maken sinds enkele jaren naar tevredenheid gebruik van de deskundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. De lijnen zijn kort en krijgen snelle en duidelijke respons op de vraagstukken.

Happy House -

Velp

5/5
5/5
Aandeelhoudersovereenkomst opstellen
Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

Marinka de Haan Uitvaartzorg -

Apeldoorn

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen 7
Ik heb een zeer positieve ervaring met Arthur. Hij is ter zake kundig en bijt zich flink in de materie alvorens met een overwogen advies te komen, ook al is dit niet altijd wat je misschien als ondernemer wilt horen. Ik kan Arthur als sparringpartner daarom ook van harte aanbevelen.

BNI Arnhem Apeldoorn Achterhoek -

Apeldoorn

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

Gratis offerte met een vaste prijs?
Vul de onderstaande gegevens in
Of neem contact op via: