Huurcontract

Juridisch advies arbeidsrecht

Wilt u een huurcontract laten opstellen of controleren? Een huurcontract opstellen kan op verschillende manieren. Er zijn namelijk verschillende smaken van een huurcontract. Vastgoed kunt u namelijk verhuren aan een onderneming of aan een particulier. Als huurder kunt u andersom gezien juist weer van een ondernemer of een particulier vastgoed huren. Deze verhoudingen bepalen welke regels van toepassing zijn en waar u goed op moet letten. Particuliere huurders genieten namelijk veel meer bescherming dan sommige zakelijke huurders. Van een professionele partij mag volgens de wet nou eenmaal meer worden verwacht.

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken deskundige en ervaren juristen op het gebied van een huurcontract. Wij kunnen u helpen met allerlei juridische diensten en advies met betrekking tot een huurcontract. Wij verrichten allerlei juridische diensten voor zowel de verhuurder als de huurder, zoals adviseren, opstellen, controleren en procederen. In het huurrecht krijgen wij bijvoorbeeld te maken met: opleveringen, huuraanpassingen, onderhuur, ontruiming en servicekosten.

Wilt u een huurcontract opstellen, laten controleren of heeft u advies nodig? Of bent u in conflict geraakt met uw (ver)huurder? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag kosteloos een offerte aan voor onze werkzaamheden. Wij werken zoveel als mogelijk met vooraf afgesproken vaste prijzen.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!


  Huurcontract

  Juridisch advies arbeidsrecht

  Huurcontract laten opstellen of controleren? Een huurcontract opstellen kan op verschillende manieren. Er zijn namelijk verschillende smaken van een huurcontract. Vastgoed kunt u namelijk verhuren aan een onderneming of aan een particulier. Als huurder kunt u andersom gezien juist weer van een ondernemer of een particulier vastgoed huren. Deze verhoudingen bepalen welke regels van toepassing zijn en waar u goed op moet letten. Particuliere huurders genieten namelijk van veel meer bescherming dan sommige zakelijke huurders. Van een professionele partij mag volgens de wet nou eenmaal meer worden verwacht.

  Bij Bleijerveld Juridisch advies werken deskundige en ervaren juristen op het gebied van huurcontracten. Wij kunnen u helpen met allerlei juridische diensten en advies met betrekking tot een huurcontract. Wij verrichten allerlei juridische diensten voor zowel de verhuurder als de huurder, zoals adviseren, opstellen, controleren en procederen. In het huurrecht krijgen wij bijvoorbeeld te maken met: opleveringen, huuraanpassingen, onderhuur, ontruiming en servicekosten.

  Wilt u een huurcontract opstellen, laten controleren of heeft u advies nodig? Of bent u in conflict geraakt met uw (ver)huurder? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag kosteloos een offerte aan voor onze werkzaamheden. Wij werken zoveel als mogelijk met vooraf afgesproken vaste prijzen.

  Vraag direct een gratis offerte aan.

  Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!


   Huurcontract 

   Diensten:                                                                        Prijs indicatie:

   Opstellen                                                                         €250,- /€350,-

   Controleren                                                                   €150,- /€350,-

   Advies/ bemiddeling                                                             €95,- p/u

   Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

   “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

   Huurcontract 

   Diensten:                                                            Prijs indicatie:


   Opstellen                                                             €250,- /€350,-

   Controleren                                                       €150,- /€350,-

   Advies/ bemiddeling                                                €95,- p/u

   Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

   “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

   Huurcontract opstellen

   Een huurcontract opstellen is erg belangrijk. Hiermee kunt u namelijk duidelijke afspraken maken over bijvoorbeeld, de looptijd, servicekosten en onderhoud. In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Huurders worden in Nederland goed beschermd. De verhuurder is in Nederland aan veel regels gebonden, maar dit betekent niet dat een huurder alles zo maar kan doen of nalaten. Ondanks dat u een bepaalde concrete looptijd afspreekt, kan het zo zijn dat de huurder van bijvoorbeeld een woning of winkelruimte huurdersbescherming geniet en dus niet verplicht is om na de afgesproken looptijd te vertrekken. Als wij uw huurcontract opstellen, ontvangt u van ons uiteraard hierover advies. Om onduidelijkheid en conflicten te voorkomen, is het belangrijk om een duidelijk huurcontract te laten opstellen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij het einde van het huurcontract als er schade aan het pand is toegebracht? Als hierover van tevoren geen duidelijke afspraken zijn gemaakt of niet op de juiste manier is gehandeld, heeft de verhuurder vaak geen recht op schadevergoeding.

   Wilt u een huurcontract opstellen? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Wij leveren de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen! Ons streven is altijd om een contract binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

   Find your reasons

   U wilt de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief 
   U wilt geen declaratie voor iedere 6 minuten 
   + U wilt geen kantoorkosten
   U wilt het liefst een vaste prijsafspraak 
   U wilt een jurist die toegankelijk is
   + U wilt een jurist die gaat voor een lange termijn relatie

   € 95,- per uur

   Neem vrijblijvend contact met ons op.

   Huur contract opstellen

   Find our revrences

   “Bleijerveld heeft me een hoop geld bespaard. Voor precies hetzelfde werk als dat ik eerder bij een advocatenkantoor kreeg, betaal ik nu aanzienlijk minder.”

   Boris Vissinga Vissinga bedrijfswagens

   “Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik niet eerder leren kennen.”

   Arjen de Waard Action Lease

   “Ik kan Bleijerveld Juridisch advies absoluut aanbevelen. Snelle service, betaalbaar en doen graag een stapje extra!”

   Hans Kramer Uit Utrecht

   Bleijerveld heeft op meerdere vlakken indruk gemaakt. Professionele jurist, ik ben buitengewoon goed geholpen. Echt een aanrader.”

   Monique Dries Uit Deventer

   “Bleijerveld juridisch advies heeft fantastisch geholpen. Blij dat ik hun heb ingeschakeld! Als je het niet zeker weet, ga dan altijd voor Bleijerveld juridisch advies.”

   Anneke van Ophoven Uit Apeldoorn

   “Ik kan zeer tevreden ben over Bleijerveld Juridisch advies. Ga zo door. Het wordt allemaal goed geregeld. Bleijerveld Juridisch advies is het meer dan waard!”

   Tom van Middelburg Uit Doetinchem

   Vraag gratis een offerte aan!

   U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
   In de meeste gevallen met een vaste prijs!

   Vraag gratis een offerte aan!

   U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Ik heb een mondeling bod gedaan en dat is geaccepteerd. Is de overeenkomst nu tot stand gekomen en ben ik nu de huurder?”.

    Huurcontract controleren

    Een huurcontract controleren is om verschillende redenen belangrijk. Voor een particulier of een onderneming is een woning of bedrijfsruimte namelijk een eerste levensbehoefte. Zakelijke huurders zullen daarom snel aanzienlijke schade lijden als de verhuurder zijn afspraken niet nakomt, zijn zaken niet op orde heeft of erg nalatig is met bijvoorbeeld het onderhoud. Een niet goed functionerend kantoor kan behoorlijke winstderving tot gevolg hebben. Of dit tot aansprakelijkheid leidt, hangt af van de gemaakte afspraken. Het is daarom verstandig om uw huurcontract te laten controleren. 

    Wilt u een huurcontract controleren? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen het contract te hebben gecontroleerd! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

    Huurcontract advies

    De belangrijkste onderwerpen in een huurcontract gaan over het gebruik, de service(kosten) en aansprakelijkheid. Bij een huurcontract ontstaan geschillen meestal omdat de huurder vindt dat hij niet het huurgenot ontvangt waar hij voor betaalt en recht op heeft. Dit kan terecht of onterecht zijn. Dat hangt af van de gemaakte afspraken en wetgeving. Heeft u hierover vragen of reeds een discussie? Wij geven u graag advies over uw huurcontract.

    Op het moment dat u in een conflict raakt met een contractpartner, is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Zo voorkomt u (verdere) aansprakelijkheid of juist dat uw contractpartner hier onderuit komt. Voor het oplossen van een conflict is het allereerst van belang om advies te verkrijgen over uw rechtspositie en het in kaart brengen van de belangen van beide partijen. Aan de hand hiervan kan namelijk de meest effectieve strategie en werkwijze worden bepaald. Daarna gaat het erom dat de juiste feiten worden onderbouwd en dat daaraan de juridische relevante conclusies worden verbonden. Wij geven u graag advies over hoe u in het geval van een conflict het beste te werk kunt gaan. Eventueel vertegenwoordigen wij u ook graag. Mocht u er onderling met u contractpartner niet uitkomen, dan kunt u naar de rechter. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij ondersteunen. Klik hier voor meer informatie daarover.

    Huurcontract advies nodig? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

    Nederlandse juristen vereniging

    Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.