ZZP contracten laten opstellen

Welke overeenkomsten heeft u nodig als zelfstandig ondernemer?

Bleijerveld Juridisch advies | Ervaren, deskundige en innovatieve juristen.

Cliënten met wie wij hebben samengewerkt

Advocatenkantoor

De meest gebruikelijke contracten voor freelancers en ZZP’ers

Beperk de risico's van het zelfstandig ondernemen

Als zzp’er bent u zelf verantwoordelijk voor de juridische afspraken die u maakt met uw opdrachtgevers. Met heldere contracten, overeenkomsten en voorwaarden legt u een stevige juridische basis en creëert u duidelijkheid richting uw opdrachtgevers. Dat geeft rust en voorkomt conflicten.

De vier belangrijkste contracten:

Voor een goede bescherming als zelfstandige is het verstandig om de volgende juridische documenten te hebben: algemene voorwaarden, privacy policy, modelovereenkomst (of overeenkomst van opdracht) en een samenwerkingsovereenkomst

Bleijerveld Juridisch advies helpt u graag bij het opstellen van de juridische documenten. Op basis van uw situatie en werk bepalen we samen wat de risico’s zijn en welke contracten verstandig zijn om op te stellen. Ook kunnen we uw huidige zzp overeenkomsten controleren en —indien nodig — updaten.  Dat doen we altijd voor een vaste lage prijs. Het aantal feedback- en aanpassingsrondes is onbeperkt. We leveren de contracten dus pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles duidelijk is. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! 

ZZP contracten laten opstellen:

Ben je net gestart als ZZP ér of ben je gewoon nog niet eerder toegekomen aan de juridische aspecten van het ondernemen? Dan kan je voordelig alle voor ZZP’ers noodzakelijke contracten laten opstellen voor een gereduceerde prijs. Bleijerveld Juridisch advies biedt maatwerkcontracten tegen een aantrekkelijk en vast tarief. We leveren pas op wanneer u helemaal tevreden bent! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Na een aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag door te nemen. U ontvangt vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een offerte. Zo weet u snel waar u aan toe bent. 

De vier gebruikelijke contracten voor zzp'ers:

Kies uit één van de de onderstaande contract-combinaties en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen altijd eerst contact met u op om te bekijken welke contracten in uw situatie noodzakelijk zijn.

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Alle noodzakelijke zzp contracten laten opstellen | controleren?

In één keer alle contracten laten opstellen voor €500,-  inclusief gratis privacy policy.

Algemene voorwaarden advies
Algemene voorwaarden
&
Privacy policy
Modelovereenkomst opstellen
Modelovereenkomst (Overeenkomst van opdracht)
Contracten opstellen - Samenwerkingsovereenkomst
Samenwerkingscontract
De juridische basis van uw bedrijf

De algemene voorwaarden vormen het juridische fundament van elk bedrijf; dat geldt voor zowel grote ondernemingen als zzp’ers. In de algemene voorwaarden worden de meeste juridische afspraken vastgelegd. Het zijn de ‘spelregels’ van uw dienstverlening. In de algemene voorwaarden staan bijvoorbeeld bepalingen over aansprakelijkheid, uitvoering, betalingen, leveringen, intellectueel eigendom, et cetera. Lees hier meer over het opstellen van algemene voorwaarden.  

Privacy Policy

Omgaan met vertrouwelijke informatie

Als u persoonsgegevens van anderen voor uzelf verwerkt is een privacy policy wettelijk verplicht. Bijna iedere ondernemer heeft wel een eigen website om uzelf en het bedrijf in de etalage te zetten of om diensten of producten aan te bieden. Gebruik je hierbij cookies dan heb je al snel te maken met persoonsgegevens en is een privacy policy noodzakelijk.  In een privacy policy geeft u aan welke persoonsgegevens u als zzp’er verwerkt en waarom. U legt dus uit hoe u omgaat met vertrouwelijke informatie van uw klanten en opdrachtgevers. Een privacy policy wordt vaak gebruikt om wettelijke toestemming van de betrokkene te vragen. Een privacy policy moet daarvoor voldoen aan bepaalde eisen. Lees hier meer over het opstellen van een privacy policy.

Modelovereenkomst zzp

Een goede overeenkomst van opdracht voor zzp’ers

In een modelovereenkomst (voor zzp’ers ook vaak ‘overeenkomst van opdracht’ genoemd) worden de afspraken vastgelegd tussen de zzp’er en opdrachtgever.  De modelovereenkomst is een op maat gemaakt contract dat zo is opgesteld dat u het per opdracht eenvoudig zelf kan aanpassen aan specifieke situaties. U hoeft dus niet voor elke opdracht een nieuwe modelovereenkomst te laten opstellen. Een overeenkomst van opdracht is dus een goede basis die u als zzp’er kan gebruiken om duidelijkheid te creëeren over taken, verantwoordelijkheden en de financiën. Het gebruik van een modelovereenkomst helpt bij het verkleinen van de juridische risico’s en zorgt tevens voor een professionele en gestructureerde relatie met je opdrachtgevers. Lees hier meer over het opstellen van een modelovereenkomst zzp.

Samenwerkingsovereenkomst zzp

Leg afspraken met uw samenwerkingspartners vast

In een samenwerkingovereenkomst legt u als zzp’er de afspraken vast als u met één of meerdere bedrijven gaat samenwerken. De afspraken gaan bijvoorbeeld over betalingen, aansprakelijkheid en geheimhouding. Het is verstandig om een samenwerkingsovereenkomst op te stellen, omdat de wet een samenwerking een naam kan geven en daar consequenties aan kan verbinden, zonder dat het de bedoeling is. Denk bijvoorbeeld aan een maatschap of vennootschap. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk dat u in een maatschap zit, zonder dat u zich hiervan bewust bent. Dit kan allerlei gevolgen met zich meebrengen, bijvoorbeeld aansprakelijkheid voor het handelen van uw samenwerkingspartner. Lees hier meer over het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst

Zzp overeenkomsten laten opstellen door Bleijerveld Juridisch advies

Zorgeloos ondernemen

Bleijerveld Juridisch advies helpt u graag bij het controleren of opstellen van zzp overeenkomsten. Daarmee creëert u een gezonde juridische basis en is er duidelijkheid richting (potentiële) opdrachtgevers.

Wij helpen u altijd voor een vaste lage prijs. Bovendien hebben wij een snelle service: we streven ernaar om binnen 3 werkdagen een eerste concept op te leveren. Vervolgens leveren wij de definitieve contracten pas op wanneer alles duidelijk is en u helemaal tevreden bent. Vraag nu een vrijblijvende, persoonlijke offerte op voor het laten opstellen of controleren van zzp overeenkomsten.

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.
Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Our activities last year

0 +
Contracten
0 M
Contractwaarde
0
Nieuwe klanten

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

ZZP contracten

Met welke overeenkomst kunnen wij u helpen?

Niet het juiste contract gevonden op deze pagina? Bekijk dan ons totale aanbod via de onderstaande knop

5 / 5

5/5
5 / 5
5/5
Beoordeling
3 sterren
2 sterren
1 sterren
5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)

Gratis offerte aanvragen:
Zzp pagina – contracten (4)
Vul de onderstaande gegevens in
Of neem contact op via: