Algemene voorwaarden

Juridisch advies arbeidsrecht


Wilt u de algemene voorwaarden laten opstellen of controleren? Misschien heeft u van uw klant een vraag gehad over uw algemene voorwaarden waar u het antwoord niet op weet? Of heeft u helaas een conflict met uw klant, uw algemene voorwaarden zijn van toepassing en u wilt advies over uw situatie?W

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken gespecialiseerde juristen die dagelijks bezig zijn op het gebied van algemene voorwaarden. Wij hebben hierin dus veel ervaring. Wij helpen u graag met alle juridische diensten op het gebied van algemene voorwaarden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het opstellen of controleren van een algemene voorwaarden bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust kosteloos een offerte op!

Vraag direct een gratis offerte aan

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!


  Algemene voorwaarden

  Diensten:                                                            Prijs indicatie:


  Opstellen                                                                             €350,-

  Controleren                                                       €150,- /€250,-

  Advies/ bemiddeling                                                €95,- p/u

  Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

  “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

  Algemene voorwaarden

  Diensten:                                                                       Prijs indicatie:

  Opstellen                                                                                         €350,-

  Controleren                                                                  €150,- /€250,-

  Advies/ bemiddeling                                                            €95,- p/u

  Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

  “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

  Algemene voorwaarden opstellen

  Wilt u algemene voorwaarden opstellen?

  De meeste juridische afspraken worden in algemene voorwaarden opgenomen. De algemene voorwaarden vormen de basis van de bedrijfsvoering en regelen belangrijke zaken, zoals bijvoorbeeld omtrent de levering, uitvoering, aansprakelijkheid, garanties, onverwachte kosten, intellectueel eigendom, et cetera. Het is daarom belangrijk om goede algemene voorwaarden op te laten stellen en te gebruiken.

  Als ondernemer of bedrijf wilt u uniek zijn. Toch merken wij dat ondernemers en bedrijven – om kosten te besparen – vaak de standaard verkoopcontracten en algemene voorwaarden gebruiken die op internet zijn te vinden of worden geleverd door een brancheorganisatie. Maar als u uw bedrijfsvoering uniek maakt, waarom gebruikt u dan dezelfde voorwaarden als uw concullega’s? Bovendien heeft u geen idee door wie deze voorwaarden zijn opgesteld of hoe lang geleden deze zijn opgesteld. Kortom, laat uw algemene voorwaarden opstellen door de ervaren en deskundige bedrijfsjuristen van Bleijerveld Juridisch advies.

  Algemene voorwaarden opstellen? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Voor het opstellen van maatwerk algemene voorwaarden rekenen wij altijd een vaste prijs van € 350,-. De streefdatum voor het opleveren van het eerste concept is binnen drie werkdagen. We leveren de algemene voorwaarden pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles duidelijk is! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

  Find our revrences

  “Bleijerveld heeft me een hoop geld bespaard. Voor precies hetzelfde werk als dat ik eerder bij een advocatenkantoor kreeg, betaal ik nu aanzienlijk minder.”

  Boris Vissinga Vissinga bedrijfswagens

  “Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik niet eerder leren kennen.”

  Arjen de Waard Action Lease

  “Ik kan Bleijerveld Juridisch advies absoluut aanbevelen. Snelle service, betaalbaar en doen graag een stapje extra!”

  Hans Kramer Uit Utrecht

  Bleijerveld heeft op meerdere vlakken indruk gemaakt. Professionele jurist, ik ben buitengewoon goed geholpen. Echt een aanrader.”

  Monique Dries Uit Deventer

  “Bleijerveld juridisch advies heeft fantastisch geholpen. Blij dat ik hun heb ingeschakeld! Als je het niet zeker weet, ga dan altijd voor Bleijerveld juridisch advies.”

  Anneke van Ophoven Uit Apeldoorn

  “Ik kan zeer tevreden ben over Bleijerveld Juridisch advies. Ga zo door. Het wordt allemaal goed geregeld. Bleijerveld Juridisch advies is het meer dan waard!”

  Tom van Middelburg Uit Doetinchem

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   “Optimale bescherming tegen verwachte én onverwachte situaties” – “Eindelijk de zekerheid die ik eigenlijk al jaren wilde hebben”

   Algemene voorwaarden controleren

   Algemene voorwaarden controleren is erg belangrijk! Algemene voorwaarden vormen de basis van de juridische afspraken van uw bedrijfsvoering. In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Voor algemene voorwaarden gelden veel beperkingen, omdat deze ‘kleine lettertjes’ in de praktijk niet vaak gelezen worden. De wetgever heeft hier dus al rekening mee gehouden. Er zit hierin nog wel een groot verschil of u met particulieren (B2C) of bedrijven (B2B) handelt. Wij controleren graag of uw algemene voorwaarden hier goed op aansluiten.

   Ontwikkelingen
   Daarnaast kan het zijn dat uw bedrijf zich ontwikkelt, bijvoorbeeld door uitbreiding van de bedrijfsvoering. Naast B2B bent u uw producten of diensten ook B2C gaan aanbieden. Deze veranderingen kunnen aanleiding geven tot het wijzigen van de algemene voorwaarden, omdat aan zaken doen met bedrijven hele andere regels zijn verbonden dan aan het zaken doen met de veel beter beschermde consument. Wij kunnen uw algemene voorwaarden hierop controleren.

   Up to date
   Ook ontwikkelingen in het recht kunnen aanleiding geven tot het controleren en aanpassen van algemene voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan de steeds strenger wordende consumentenwetgeving bij (online) aankopen. Ook verandering in rechterlijke overwegingen in de jurisprudentie kunnen aanleiding geven tot het controleren van algemene voorwaarden, zowel uit noodzaak of om in te spelen op nieuwe mogelijkheden.

   Algemene voorwaarden controleren? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen een overeenkomst te hebben gecontroleerd! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

   Algemene voorwaarden advies

   Gebruik / toepassing
   Advies over het gebruik van uw algemene voorwaarden nodig? Een belangrijk risico dat bij veel ondernemers vaak over het hoofd wordt gezien, bestaat uit het niet of niet adequaat gebruiken van algemene voorwaarden. In algemene voorwaarden worden allerlei belangrijke zaken geregeld, zoals aansprakelijkheidsuitsluitingen, risico overdracht of rechtskeuzes. Om die reden horen algemene voorwaarden onderdeel uit te maken van elke overeenkomst die een bedrijf aangaat. Niet alleen de inhoud is dus belangrijk, maar ook de juiste wijze van het van toepassing verklaren van de algemene voorwaarden. Dit is een punt waar het bij veel ondernemers spaak loopt. Wij geven u graag advies over hoe uw onderneming het beste de algemene voorwaarden kan hanteren in het bedrijfsproces.

   Conflict
   Heeft u een conflict met uw wederpartij waarop uw algemene voorwaarden van toepassing zijn? Wij geven u graag advies over hoe u deze situatie het beste kunt aanpakken. Indien nodig kunnen wij u ook vertegenwoordigen. Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan kunt u naar de rechter om uitspraak te laten doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Wij geven u hierover graag advies.

   Algemene voorwaarden advies nodig? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

   Nederlandse juristen vereniging
   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.