Algemene voorwaarden

Juridisch advies arbeidsrecht


Wilt u de algemene voorwaarden laten opstellen of controleren? Misschien heeft u van uw klant een vraag gehad over uw algemene voorwaarden waar u het antwoord niet op weet? Of heeft u helaas een conflict met uw klant, uw algemene voorwaarden zijn van toepassing en u wilt advies over uw situatie?

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken gespecialiseerde juristen die dagelijks bezig zijn op het gebied van algemene voorwaarden. Wij hebben hierin dus veel ervaring. Wij helpen u graag met alle juridische diensten op het gebied van algemene voorwaarden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het opstellen of controleren van een algemene voorwaarden bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust kosteloos een offerte op! Wij hebben namelijk wel de deskundigheid, maar niet het hoge uurtarief!

Vraag direct een gratis offerte aan

Bij ons kiest u voor:

 

Contract opstellen - Check Vaste Prijs: onbeperkt aanpassingsrondes en vragen stellen!

Contract opstellen - Check Betaalbaar: altijd een scherp tarief!

Contract opstellen - Check Maatwerk: persoonlijk contact met uw deskundige jurist!

Contract opstellen - Check Snelle Service: binnen 3 werkdagen opgeleverd!

Contract opstellen - Check Veel ervaring: 25 jaar aan ervaring in huis!

Contract opstellen - Check Achteraf betalen: pas als u helemaal tevreden bent!

Meer dan 800 klanten gingen u voor. Bekijk onze reviews!

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD


Lorem ipsum..

mr. Arthur Bleijerveld

 

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

      

Gratis offerte met een vaste prijs!


  Algemene voorwaarden

  Diensten:
  Opstellen

  Controleren

  Prijs indicatie:
  €195,- / €350,-

  €95,- / €195,-

  “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

  Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct
  Gaat het om een andere overeenkomst?

  Algemene voorwaarden

  Diensten:

  Opstellen

  Controleren

  Prijs indicatie:

  €195,- / €350,-

  €95,- /€250,-

  Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

  “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

  Navigeer naar:

  Algemene voorwaarden opstellen

  Wilt u algemene voorwaarden opstellen?

  De meeste juridische afspraken worden in algemene voorwaarden opgesteld. De algemene voorwaarden vormen de basis van de bedrijfsvoering en regelen belangrijke zaken. Bijvoorbeeld omtrent de levering, uitvoering, aansprakelijkheid, garanties, onverwachte kosten, intellectueel eigendom, et cetera. Het is daarom belangrijk om goede algemene voorwaarden op te laten stellen en te gebruiken.

  Als ondernemer of bedrijf wilt u uniek zijn. Toch merken wij dat ondernemers en bedrijven – om kosten te besparen – vaak de standaard verkoopcontracten en algemene voorwaarden gebruiken die op internet zijn te vinden of worden geleverd door een brancheorganisatie. Maar als u uw bedrijfsvoering uniek maakt, waarom gebruikt u dan dezelfde voorwaarden als uw concullega’s? Bovendien heeft u geen idee door wie deze voorwaarden zijn opgesteld of hoe lang geleden deze zijn opgesteld. Kortom, laat uw algemene voorwaarden opstellen door de ervaren en deskundige bedrijfsjuristen van Bleijerveld Juridisch advies.

  Algemene voorwaarden opstellen? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Voor het opstellen van maatwerk algemene voorwaarden rekenen wij altijd een vaste prijs van slechts € 350,-! De streefdatum voor het opleveren van het eerste concept is binnen drie werkdagen. We leveren de algemene voorwaarden pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles duidelijk is! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

  Find your reasons

  U wilt de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  U wilt geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + U wilt geen kantoorkosten
  U wilt het liefst een vaste prijsafspraak
  U wilt een jurist die toegankelijk is
  + U wilt een jurist die gaat voor een lange termijn relatie

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Algemene voorwaarden opstellen

  Find our refrences about Algemene voorwaarden

  Algemene voorwaarden 1

  Nieuwe leveringsvoorwaarden laten maken door de heer Ates van Blijerveld. Zeer tevreden over. Keurig aangeleverd, een lang en prettig telefoongesprek om ze mondeling door te nemen. Voor een zeer schappelijk bedrag. Zeer tevreden.

  Scandivik - Bergen op Zoom
  Hanneke Joosen
  wwww.scandivik.nl

  Algemene voorwaarden 2

  Perfecte algemene voorwaarden samengesteld specifiek op mijn bedrijf van toepassing. Inmiddels gezorgd voor betaling door opdrachtgever die net vóór oplevering de opdracht wil ontbinden…!
  Gelukkig had ik mijn algemene voorwaarden op orde. Dank aan Arthur Bleyerveld !

  Introducing Gallery - Bilthoven
  Jan Boesten
  www.introducing.gallery

  Algemene voorwaarden 12

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.


  Qredits -
  Almelo
  www.qredits.nl

  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen.
  Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld.

  Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

  Algemene voorwaarden 5

  Voor mijn bedrijf heb ik de afgelopen jaren regelmatig om advies gevraagd van Arthur en Thijs. Als startend ondernemer kwam er veel op mij af waar ik niks van wist (algemene voorwaarden, personeel, contracten enz.) en juist toen was het enorm fijn om een advies abonnement te hebben en te sparren/leren. Een fijn flexibele samenwerking!

  Interieur en Projectontwikkeling - Velp
  Laura Hindriks
  www.laurahindriks.nl

  Algemene voorwaarden 4
  Voor onze algemene voorwaarden heeft Bleijerveld een nieuw document opgesteld. Hiervoor hebben we eerst een gesprek gehad, dat hij heeft uitgewerkt in duidelijke punten. Hier is uiteindelijk een definitief document uit gekomen dat we nu al enige tijd gebruiken.

  Voor korte toevoegingen kunnen we altijd contact opnemen; wijzigingen worden snel uitgewerkt en gemaild.

  Daarnaast kan ik ook voor kleine juridische vragen telefonisch bij hem terecht, waardoor ik snel de juiste juridische zekerheid krijg die nodig zijn bij de bedrijfsvoering.

  Van Reenen Realisatie - Veenendaal
  Maarten van Reenen
  www.vanreenenrealisatie.nl

  Algemene voorwaarden 6
  Snelle en duidelijke communicatie. Niet te beroerd om een vraag tussendoor snel te beantwoorden. Bleijerveld Juridisch advies heeft mij op meerdere manieren perfect geholpen. Schrijven van algemene voorwaarden, juridisch advies mbt contracten etc. Kortom, een aanrader!

  Your Neon - Arnhem
  Philip Groenewoud
  www.yourneon.nl

  Algemene voorwaarden 7

  Ik kan Bleijerveld juridisch advies van harte aanbevelen! Inmiddels heb ik ervaren dat zij écht laagdrempelig zijn en geen vraag te gek is voor dit kantoor. Ze hebben mij goed bijgestaan in een bepaalde kwestie en ook mijn algemene voorwaarden zijn door hen opgesteld naar alle tevredenheid.

  Foto 2.0 - Lunteren
  Marielle van de braak
  www.foto2punt0.nl

  Algemene voorwaarden 3

  We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld.
  ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds.
  van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

  Glaskoning - Arnhem
  Paul Methorst
  www.glaskoning.nl

  Algemene voorwaarden controleren

  Algemene voorwaarden controleren is erg belangrijk! Algemene voorwaarden vormen de basis van de juridische afspraken van uw bedrijfsvoering. In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Voor algemene voorwaarden gelden veel beperkingen, omdat deze ‘kleine lettertjes’ in de praktijk niet vaak gelezen worden. De wetgever heeft hier dus al rekening mee gehouden. Er zit hierin nog wel een groot verschil of u met particulieren (B2C) of bedrijven (B2B) handelt. Wij controleren graag of uw algemene voorwaarden hier goed op aansluiten.

  Ontwikkelingen
  Daarnaast kan het zijn dat uw bedrijf zich ontwikkelt, bijvoorbeeld door uitbreiding van de bedrijfsvoering. Naast B2B bent u uw producten of diensten ook B2C gaan aanbieden. Deze veranderingen kunnen aanleiding geven tot het wijzigen van de algemene voorwaarden, omdat aan zaken doen met bedrijven hele andere regels zijn verbonden dan aan het zaken doen met de veel beter beschermde consument. Wij kunnen uw algemene voorwaarden hierop controleren.

  Up to date
  Ook ontwikkelingen in het recht kunnen aanleiding geven tot het controleren en aanpassen van algemene voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan de steeds strenger wordende consumentenwetgeving bij (online) aankopen. Ook verandering in rechterlijke overwegingen in de jurisprudentie kunnen aanleiding geven tot het controleren van algemene voorwaarden, zowel uit noodzaak of om in te spelen op nieuwe mogelijkheden.

  Algemene voorwaarden controleren? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen een overeenkomst te hebben gecontroleerd! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   “Optimale bescherming tegen verwachte én onverwachte situaties” – “Eindelijk de zekerheid die ik eigenlijk al jaren wilde hebben”

   Algemene voorwaarden advies

   Gebruik / toepassing
   Advies over het gebruik van uw algemene voorwaarden nodig? Een belangrijk risico dat bij veel ondernemers vaak over het hoofd wordt gezien, bestaat uit het niet of niet adequaat gebruiken van algemene voorwaarden. In algemene voorwaarden worden allerlei belangrijke zaken geregeld, zoals aansprakelijkheidsuitsluitingen, risico overdracht of rechtskeuzes. Om die reden horen algemene voorwaarden onderdeel uit te maken van elke overeenkomst die een bedrijf aangaat. Niet alleen de inhoud is dus belangrijk, maar ook de juiste wijze van het van toepassing verklaren van de algemene voorwaarden. Dit is een punt waar het bij veel ondernemers spaak loopt. Wij geven u graag advies over hoe uw onderneming het beste de algemene voorwaarden kan hanteren in het bedrijfsproces.

   Conflict
   Heeft u een conflict met uw wederpartij waarop uw algemene voorwaarden van toepassing zijn? Wij geven u graag advies over hoe u deze situatie het beste kunt aanpakken. Indien nodig kunnen wij u ook vertegenwoordigen. Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan kunt u naar de rechter om uitspraak te laten doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Wij geven u hierover graag advies.

   Algemene voorwaarden advies nodig? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

   Over ons - S. (SERAN) ATES


   Lorem ipsum..

   Seran Ates

    

   “Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

         

   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.