Geheimhoudingsovereenkomst

Juridische hulp bij een geheimhoudingsovereenkomst nodig?

Geheimhoudingsovereenkomst laten opstellen | controleren | advies

Geheimhoudingsovereenkomst

Juridische hulp bij een geheimhoudingsovereenkomst nodig?

Geheimhoudingsovereenkomst laten opstellen | controleren | advies

Geheimhoudingsovereenkomst

Een Non-disclosure agreement (NDA) nodig?

Wilt u een geheimhoudingsovereenkomst laten opstellen, controleren of advies hierover? Wilt u iets met iemand bespreken of met iemand samenwerken, zonder dat u het risico loopt dat een waardevol idee of andere belangrijke bedrijfsinformatie aan anderen openbaar kan worden gemaakt? In dat geval kunt u van tevoren een geheimhoudingsovereenkomst sluiten. In het Engels: Non-disclosure agreement, afgekort NDA. Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige (bedrijfs)juristen, die u kunnen helpen met allerlei juridische diensten met betrekking tot een geheimhoudingsovereenkomst.

Wilt u een geheimhoudingsovereenkomst laten opstellen of controleren? Heeft u hierover advies nodig of heeft uw contractpartner de geheimhouding geschonden? Wij kunnen voorzien van juridisch advies of uw belangen behartigen, door bijvoorbeeld een brief te sturen of te procederen bij de rechter.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het opstellen of controleren van een arbeidscontract bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust en kosteloos een offerte op! Met ons kiest u wel voor de deskundigheid, maar niet voor het hoge tarief!

Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Geheimhoudingsovereenkomst

Een Non-disclosure agreement (NDA) nodig?

Wilt u een geheimhoudingsovereenkomst laten opstellen, controleren of advies hierover? Wilt u iets met iemand bespreken of met iemand samenwerken, zonder dat u het risico loopt dat een waardevol idee of andere belangrijke bedrijfsinformatie aan anderen openbaar kan worden gemaakt?

In dat geval kunt u van tevoren een geheimhoudingsovereenkomst sluiten. In het Engels: Non-disclosure agreement, afgekort NDA. Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige (bedrijfs)juristen, die u kunnen helpen met allerlei juridische diensten met betrekking tot een geheimhoudingsovereenkomst.

Wilt u een geheimhoudingsovereenkomst laten opstellen of controleren? Heeft u hierover advies nodig ? Wij kunnen voorzien van juridisch advies of uw belangen tijdens een procedure bij de rechter.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag gerust en kosteloos een offerte op! 

Geheimhoudingsovereenkomst laten opstellen of controleren?

Wij bieden de juiste Juridische hulp bij een Geheimhoudingsovereenkomst

Wij helpen u graag met allerlei juridische diensten met betrekking tot een geheimhoudingsovereenkomst. Wij werken zoveel als mogelijk met vaste prijzen. Kies van welke dienst u gebruik wil maken en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Geheimhoudingsovereenkomst opstellen
Opstellen
Geheimhoudingsovereenkomst
v.a. €195,-
Contracten opstellen - Geheimhoudingsovereenkomst
Controleren
Geheimhoudingsovereenkomst
v.a. € 95,-
Contracten opstellen - Geheimhoudingsovereenkomst
Advies
Geheimhoudingsovereenkomst
v.a. € 125,-
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Geheimhoudingsovereenkomst opstellen

Wilt u voorkomen dat vertrouwelijke en belangrijke informatie gedeeld wordt?

Een geheimhoudingsovereenkomst opstellen kan op veel verschillende manieren. Door het opstellen van een geheimhoudingsovereenkomst wilt u voorkomen dat bepaalde vertrouwelijke en belangrijke informatie gedeeld wordt met anderen. In de overeenkomst moet dus een sanctie worden opgenomen om de overtreding hiervan af te schrikken. Wanneer toch informatie wordt gelekt, dan wilt u vervolgens aanspraak kunnen maken op een vergoeding. Dit is juridisch gezien echter niet vanzelfsprekend. En hoe bewijst u welke schade u heeft geleden?

Het is allereerst belangrijk dat in de geheimhoudingsovereenkomst nauwkeurig wordt omschreven wat exact geheim moet worden gehouden. Als dit namelijk te beperkt of juist te ruim wordt geformuleerd, loopt u het risico dat de geheimhoudingsovereenkomst juridisch geen effect heeft. Bij het opstellen van de geheimhoudingsovereenkomst houden wij hier rekening mee!

Wilt u een geheimhoudingsovereenkomst opstellen? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. We leveren de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen! Ons streven is altijd om een overeenkomst binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Algemene voorwaarden opstellen
Algemene voorwaarden opstellen 3
Arbeidscontract opstellen
Algemene voorwaarden opstellen 2
Aannemingsovereenkomst
Over ons - S. (SERAN) ATES

mr. Seran Ates

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”
Meer dan 1.500 klanten gingen u voor, waaronder:

Geheimhoudingsovereenkomst controleren

In Nederland kennen we de contractvrijheid, zorg dat u belangrijke afspraken vastlegt

Een geheimhoudingsovereenkomst controleren; is dat nodig? Met een geheimhoudingsovereenkomst worden duidelijke afspraken gemaakt over bijvoorbeeld aansprakelijkheid, boetes en concurrentie. Maar natuurlijk wat precies geheim moet worden gehouden. In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract.

Om zeker van uw zaak te zijn en te weten wat u of uw wederpartij wel of juist niet mag is het belangrijk om de geheimhoudingsovereenkomst te laten controleren. Zo voorkomt u (honderd)duizenden euro’s aan boete. Bij Bleijerveld Juridisch advies werken juristen die gespecialiseerd zijn in het controleren van geheimhoudingsovereenkomsten.

Wilt u een geheimhoudingsovereenkomst controleren? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen een overeenkomst te hebben gecontroleerd! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.
Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Geheimhoudingsovereenkomst advies

Een geheimhoudingsovereenkomst gesloten en discussie of een geschil met uw contractpartij?

Wij geven u graag advies over een geheimhoudingsovereenkomst. Bijvoorbeeld op het moment dat u in een conflict raakt met een contractpartner. Het is dan belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Zo voorkomt u (verdere) schade of juist aansprakelijkheid. Voor het oplossen van een conflict is het allereerst van belang om de rechtspositie en belangen van beide partijen in kaart te brengen. Aan de hand hiervan kan namelijk de meest effectieve strategie en werkwijze worden bepaald. Wij kunnen u hierover advies geven. Daarna gaat het erom dat de juiste feiten worden onderbouwd en dat daaraan de juridische relevante conclusies worden verbonden. Dit kan vervolgens bijvoorbeeld gestructureerd in een brief worden verwoord.

Heeft u al een geheimhoudingsovereenkomst gesloten en discussie of een geschil met uw contractpartij? Wij geven u graag advies over hoe u deze situatie het beste kunt aanvliegen.

Eventueel vertegenwoordigen wij u graag. Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan kunt u naar de rechter om uitspraak te laten doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Neem contact op voor meer informatie.

Geheimhoudingsovereenkomst advies nodig? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Vraag gratis een offerte aan!
U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox. In de meeste gevallen met een vaste prijs!
Over ons - S. (SERAN) ATES

mr. Seran Ates

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Find your reasons:

Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)