Arbeidscontract

Juridisch advies arbeidsrecht

 

Wilt u een arbeidscontract laten opstellen of controleren? U bent werkgever of werknemer en wilt een arbeidscontract opstellen of laten controleren? Heeft u een juridische vraag over uw arbeidsrelatie met uw werkgever of werknemer? Of wellicht heeft u een conflict met uw werkgever of een van uw werknemers?

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen, die u kunnen helpen met alle juridische diensten rondom een arbeidscontract.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Voor het opstellen of controleren van een arbeidscontract bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust en kosteloos een offerte op!

Vraag direct een gratis offerte aan.

Arbeidscontract

Diensten:                                                                                 Prijs indicatie:
Opstellen                                                                                  €250,- /€450,-

Controleren                                                                            €150,- /€350,-

Advies/ bemiddeling                                                                      €95,- p/u

Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

“Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

Stap 1

Gratis offerte aanvragen

Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Vraag offerte aan

Stap 2

Binnen 24 uur reactie 

Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.

Stap 3

Aan de slag!

Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.

Arbeidscontract opstellen

Door het opstellen van een arbeidscontract kunt u duidelijke afspraken maken over bijvoorbeeld aansprakelijkheid, concurrentie, geheimhouding, intellectueel eigendom en goodwill. In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Dit maakt het opstellen van een adequate agentuurovereenkomst of het bemiddelen bij een conflict een juridisch specialistische aangelegenheid. 

Wilt u een arbeidscontract opstellen? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. We leveren de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen! Ons streven is altijd om een overeenkomst binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Find your reasons

+ U wilt de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief 
+ U wilt geen declaratie voor iedere 6 minuten 
+ U wilt geen kantoorkosten
+ U wilt het liefst een vaste prijsafspraak 
+ U wilt een jurist die toegankelijk is
+ U wilt een jurist die gaat voor een lange termijn relatie

€ 95,- per uur

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Arbeidsovereenkomst opstellen

Find our revrences

“Bleijerveld heeft me een hoop geld bespaard. Voor precies hetzelfde werk als dat ik eerder bij een advocatenkantoor kreeg, betaal ik nu aanzienlijk minder.”

Boris Vissinga Vissinga bedrijfswagens

“Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik niet eerder leren kennen.”

Arjen de Waard Action Lease

“Ik kan Bleijerveld Juridisch advies absoluut aanbevelen. Snelle service, betaalbaar en doen graag een stapje extra!”

Hans Kramer Uit Utrecht

Bleijerveld heeft op meerdere vlakken indruk gemaakt. Professionele jurist, ik ben buitengewoon goed geholpen. Echt een aanrader.”

Monique Dries Uit Deventer

“Bleijerveld juridisch advies heeft fantastisch geholpen. Blij dat ik hun heb ingeschakeld! Als je het niet zeker weet, ga dan altijd voor Bleijerveld juridisch advies.”

Anneke van Ophoven Uit Apeldoorn

“Ik kan zeer tevreden ben over Bleijerveld Juridisch advies. Ga zo door. Het wordt allemaal goed geregeld. Bleijerveld Juridisch advies is het meer dan waard!”

Tom van Middelburg Uit Doetinchem

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.

Heeft u algemene voorwaarden nodig? Wij stellen maatwerk algemene voorwaarden op voor slechts €350,-. Klik hier voor meer informatie

Arbeidscontract controleren

Werknemers worden in Nederland goed beschermd. Als werkgever bent u in het arbeidsrecht aan strenge juridische regels gebonden. U kunt bijvoorbeeld niet eindeloos een arbeidscontract voor bepaalde tijd aanbieden of een onvoorwaardelijk concurrentiebeding opleggen. Zeker in het geval van een mogelijk ontslag moet u als werkgever goed opletten.

In het arbeidsrecht is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle actuele juridische regels. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande onderwerpen:

Cao’s               Concurrentiebeding               Ziekteregeling

Salaris             Relatiebeding                        Bedrijfsauto/bijtelling

Arbeidscontract advies

De consequenties kunnen erg zwaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een onbedoeld vastcontract of een boete van tientallen duizenden euro’s vanwege een onrechtmatig ontslag.  

In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat je vrij bent om af te spreken wat je maar wil, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. In het arbeidsrecht bijvoorbeeld gelden bijzonder veel beperkingen. Dit maakt het opstellen van een adequaat contract of het bemiddelen bij een conflict een juridisch specialistische aangelegenheid.

Naar de rechter

Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan kan de rechter worden verzocht om uitspraak te doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Neem contact op voor meer informatie.

Nederlandse juristen vereniging

Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.