Arbeidscontract

Juridisch advies arbeidsrecht

Wilt u een arbeidscontract laten opstellen of controleren? Heeft u een juridische vraag over uw arbeidsrelatie met uw werkgever of werknemer en wilt u hiervoor advies ontvangen? Of wellicht heeft u een conflict met uw werkgever of een van uw werknemers?

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen op het gebied van een arbeidscontract. Wij kunnen u helpen met alle juridische diensten rondom een arbeidscontract. Wij werken voor zowel werkgevers als werknemers.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor het opstellen of controleren van een arbeidscontract bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust en kosteloos een offerte op! Bij ons ontvangt u de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief!

Vraag direct een gratis offerte aan.

Bij ons kiest u voor:

 

Contract opstellen - Check Vaste Prijs: onbeperkt aanpassingsrondes en vragen stellen!

Contract opstellen - Check Betaalbaar: altijd een scherp tarief!

Contract opstellen - Check Maatwerk: persoonlijk contact met uw deskundige jurist!

Contract opstellen - Check Snelle Service: binnen 3 werkdagen opgeleverd!

Contract opstellen - Check Veel ervaring: 25 jaar aan ervaring in huis!

Contract opstellen - Check Achteraf betalen: pas als u helemaal tevreden bent!

Meer dan 800 klanten gingen u voor. Bekijk onze reviews!

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Arthur Bleijerveld
Bedrijfsjurist

mr. Arthur Bleijerveld

 

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

      

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Arthur Bleijerveld
Bedrijfsjurist

mr. Arthur Bleijerveld

 

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

      

Gratis offerte met een vaste prijs!


  Arbeidscontract

  Diensten:
  Opstellen

  Controleren

  Prijs indicatie:
  €195,- /€350,-

  €95,- /€250,-

  “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

  Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct
  Gaat het om een andere overeenkomst?

  Arbeidscontract

  Diensten:

  Opstellen

  Controleren

  Prijs indicatie:

  €190,- /€350,-

  €95,- /€250,-

  Vraag direct een gratis offerte aan. Mail ons direct

  “Meer dan 800 klanten gingen u voor” Bekijk onze reviews.

  Navigeer naar:

  Arbeidscontract opstellen

  Door een arbeidscontract op te stellen worden de afspraken vastgelegd tussen de werkgever en werknemers. Dit vormt de basis van de arbeidsrelatie. Een arbeidscontract opstellen is bovendien wettelijk verplicht. Als werkgever bent u in het arbeidsrecht aan strenge juridische regels gebonden. Het is daarom belangrijk om een arbeidscontract te laten opstellen waarin belangrijke onderwerpen goed zijn geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de onderstaande onderwerpen:

  Cao’s – Concurrentiebeding – Ziekteregeling

  Salaris – Relatiebeding – Bedrijfsauto/bijtelling

  In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. De contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort arbeidscontract. Voor een arbeidscontract bijvoorbeeld gelden bijzonder veel beperkingen. Als werkgever kunt u bijvoorbeeld niet eindeloos een arbeidscontract voor bepaalde tijd aanbieden of een onvoorwaardelijk concurrentiebeding opleggen. Dit maakt het opstellen van een adequaat arbeidscontract een juridisch specialistische aangelegenheid.

  Wilt u een arbeidscontract opstellen? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. We leveren de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen! Ons streven is altijd om een contract binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

  Find your reasons

  + U wilt de deskundigheid, zonder het hoge uurtarief 
  + U wilt geen declaratie voor iedere 6 minuten 
  + U wilt geen kantoorkosten
  + U wilt het liefst een vaste prijsafspraak 
  + U wilt een jurist die toegankelijk is
  + U wilt een jurist die gaat voor een lange termijn relatie

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Arbeidscontract opstellen

  Find our refrences


  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl

   

  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem


  Wij maken sinds enkele jaren naar tevredenheid gebruik van de deskundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. De lijnen zijn kort en krijgen snelle en duidelijke respons op de vraagstukken.

  Happy House - Velp
  Mariska Knoop
  www.happy-house.nl


  We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld.
  Ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds.
  Van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

  Glaskoning - Arnhem
  Paul Methorst
  www.glaskoning.nl

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam


  Ik heb een zeer positieve ervaring met Arthur. Hij is ter zake kundig en bijt zich flink in de materie alvorens met een overwogen advies te komen, ook al is dit niet altijd wat je misschien als ondernemer wilt horen. Ik kan Arthur als sparringspartner daarom ook van harte aanbevelen

  BNI AAA - Apeldoorn
  Bernhard van Riessen
  www.bni-arnhemapeldoorn.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Arbeidscontract controleren

  Een arbeidscontract controleren is absoluut van belang. Als u een arbeidscontract aangaat, wilt u precies weten waar u voor tekent. Zo komt u niet voor verassingen te staan. De consequenties van onwetendheid kunnen erg zwaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een onbedoeld vast contract of dat u achteraf nog talloze uren aan extra vakantiedagen moet uitbetalen. Om te voorkomen dat uw arbeidscontract niet voldoet aan de juridische vereisten, is het belangrijk om deze te laten controleren.

  Gebruikt u al jaren eenzelfde arbeidscontract en bent u benieuwd of deze nog wel up-to-date is? Het arbeidsrecht verandert regelmatig. Of bent u werknemer en staat u op het punt de overeenkomst te tekenen bij uw nieuwe werkgever? Laat uw arbeidscontract controleren door de ervaren en deskundige juristen van Bleijerveld Juridisch advies. Wij controleren het onder andere op aansprakelijkheid, concurrentie, geheimhouding, intellectueel eigendom en goodwill.

  Wilt u een arbeidscontract controleren? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen een overeenkomst te hebben gecontroleerd! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Heeft u algemene voorwaarden nodig? Wij stellen maatwerk algemene voorwaarden op voor slechts €350,-. Klik hier voor meer informatie

   Arbeidscontract advies

   Wilt u advies hebben over uw arbeidscontract? Bijvoorbeeld in het geval van ziekte of over de gevolgen van een cao? Wij geven u graag advies over hoe u deze situatie het beste kunt aanvliegen met betrekking tot uw arbeidscontract. Heeft u al een arbeidscontract gesloten en discussie of een geschil met uw werkgever of werknemer? Dit kan een ontzettend vervelende situatie zijn. Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen die u graag helpen met het geven van advies over hoe u deze situatie het beste kunt aanvliegen. Wij kunnen u bijvoorbeeld advies geven over hoe u moet omgaan met een ontslagkwestie.

   Werknemers worden in Nederland goed beschermd. Als werkgever bent u in het arbeidsrecht aan strenge juridische regels gebonden. U kunt bijvoorbeeld niet eindeloos een arbeidscontract voor bepaalde tijd aanbieden of een onvoorwaardelijk concurrentiebeding opleggen. Zeker in het geval van een mogelijk ontslag moet u als werkgever goed opletten. Wij geven u graag advies over uw arbeidscontract. De consequenties kunnen erg zwaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een onbedoeld vastcontract of een boete van tientallen duizenden euro’s vanwege een onrechtmatig ontslag.  

   Heeft u al een arbeidscontract gesloten en discussie of een geschil met uw wederpartij? Wij geven u graag advies over hoe u deze situatie het beste kunt aanvliegen. Eventueel vertegenwoordigen wij u graag. Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan kunt u naar de rechter om uitspraak te laten doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Neem contact op voor meer informatie.

   Arbeidscontract advies nodig? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

   Over ons - S. (SERAN) ATES

   Arthur Bleijerveld
   Bedrijfsjurist

   Seran Ates

    

   “Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

         

   Over ons - S. (SERAN) ATES

   Arthur Bleijerveld
   Bedrijfsjurist

   Seran Ates

    

   “Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

         

   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.