Arbeidscontract opstellen

Arbeidsovereenkomst laten opstellen

Wij helpen werkgevers en werknemers met alle juridische diensten rondom een arbeidscontract.

Cliënten met wie wij hebben samengewerkt

Advocatenkantoor
Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Arbeidsovereenkomst laten opstellen​

Een arbeidscontract is de basis van een arbeidsverhouding.

In een arbeidsovereenkomst worden de afspraken vastgelegd tussen een werknemer en een werkgever. Het contract is de basis van de arbeidsverhouding. Het is wettelijk verplicht om een arbeidscontract op te stellen. Er gelden in het arbeidsrecht strenge regels voor werkgevers. 

In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. De contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort arbeidscontract. Voor een arbeidscontract bijvoorbeeld gelden bijzonder veel beperkingen. 

Als werkgever kunt u bijvoorbeeld niet eindeloos een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aanbieden of een onvoorwaardelijk concurrentiebeding opleggen. Dit maakt het opstellen van een adequaat arbeidscontract een juridisch specialistische aangelegenheid.

Wilt u een arbeidscontract laten opstellen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Wilt u een arbeidscontract laten opstellen?

Bij ons krijgt u deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief.

Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Wij leveren de overeenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen. Ons streven is altijd om een contract binnen 3 werkdagen op te leveren.

Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Na een aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag door te nemen en ontvangt u vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een offerte. Zo weet u snel waar u aan toe bent. 

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Arbeidscontract opstellen
Arbeidscontract
laten opstellen v.a. € 195,-
Vragen?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Arbeidscontract opmaken

Een arbeidscontract opmaken is in Nederland wettelijk verplicht.

Een arbeidscontract opmaken is in Nederland wettelijk verplicht als u een werknemer in dienst neemt. In de overeenkomst worden belangrijke afspraken vastgelegd. Onderwerpen waarover afspraken gemaakt worden zijn onder meer: salaris, lengte van het contract, opzegtermijn, concurrentiebeding, vakantiedagen en ziekteregeling.

Een arbeidscontract kan voor onbepaalde tijd zijn of voor een bepaalde periode. Het is voor werkgevers niet toegestaan om eindeloos een arbeidscontract voor een bepaalde tijd aan te bieden. Ook is het verboden om een onvoorwaardelijk concurrentiebeding op te leggen. Dit soort specifieke regels in het arbeidsrecht zorgen ervoor dat het opmaken van een arbeidscontract specialistisch werk is. 

Wilt u een arbeidscontract laten opmaken? Wij helpen u altijd voor een vast tarief, zodat u niet hoeft te vrezen voor onverwachte kosten. We leveren de overeenkomst pas op als alles duidelijk is en u tevreden bent. Ons streven is altijd om een contract binnen 3 werkdagen op te leveren. Neem vandaag nog contact op of vraag een gratis offerte aan.

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.

Concept arbeidscontract model

Een op maat gemaakt arbeidscontract model die voldoet aan uw wensen en wetgeving

Online is het eenvoudig om een concept van een arbeidscontract te vinden. Als u overweegt om zo’n concept te gaan gebruiken, is het verstandig om daar van tevoren goed over na te denken. Een concept arbeidscontract kan een praktische basis leveren. Tegelijkertijd is het goed om te beseffen dat elke branche en arbeidsrelatie uniek is. Wat voor de ene situatie passend is, kan voor een andere situatie onvolledig of zelfs ongeschikt zijn.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je specifieke afspraken wil maken met werknemers over een bonusregeling of het mogen gebruiken van een lease auto. Daarnaast kan het zijn dat een contract juist wel of niet moet aansluiten bij een CAO.

Het gebruik van een standaardconcept arbeidscontract brengt dus risico’s met zich mee. Een serieus gevaar is dat bepalingen niet volledig aansluiten op de specifieke werkomstandigheden of wettelijke vereisten. Dit kan leiden tot onduidelijkheden en zelfs juridische conflicten op het moment dat deze bepalingen ter discussie worden gesteld. Bovendien kunnen concept arbeidscontracten achterhaald zijn door wijzigingen in de wet, waardoor men (onbewust) niet meer voldoet aan de actuele wettelijke verplichtingen.

Het gebruiken van een arbeidscontract model kan efficiënt werken maar zorg ervoor dat deze goed aansluit bij uw wensen en wetgeving. Laat een model op maat maken en zorg ervoor dat u deze geregeld laat controleren. Zo bent u er zeker van dat het model dat u gebruikt aansluit bij de huidige omstandigheden.

Wij stellen graag een arbeidscontract model voor u op voor een vaste prijs. Heeft u zelf op basis van een concept arbeidscontract een overeenkomst opgesteld met uw werkgever of werknemer, dan kunnen wij deze ook altijd voor u controleren. Neem in beide gevallen contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte op.

Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Our activities last year

Contracten
0 +
Contractwaarde
0 M
Nieuwe klanten
0

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Arbeidscontract

Niet de juiste arbeidscontract dienst gevonden op deze pagina?

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)