Een contract opstellen 

Een contract opstellen door een bedrijfsjurist

Contract opstellen door bedrijfsjuristen

Bleijerveld Juridisch advies kan voor u een contract opstellen. Contracten zijn de motor achter de (internationale)handel, waarmee omzet en winst behaald kan worden. Een succesvol bedrijf sluit iedere dag contracten. Daarbij kunt u denken aan verschillende soorten contracten, zoals:

> Verkoopcontract
> Huurcontract bedrijfsruimte
> Arbeidscontract
> Samenwerkingsovereenkomsten
> Beëindigingscontact
> Vaststellingscontract
> Franchisecontract
> Modelconract
> Agentuurcontract
> VOF contract
> Licentiecontract
> Bewerkerscontract
> Overeenkomst van opdracht
> Servicecontract / Service Level Agreement

In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dat betekent dat je vrij bent om af te spreken wat je wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Dit maakt het opstellen van adequate en op maat gemaakte contracten een juridisch specialistische aangelegenheid. De bedrijfsjuristen van Bleijerveld Juridisch advies uit Arnhem kunnen u helpen met het opstellen van contracten tegen een vast laag tarief van € 95,- per uur. Doordat onze juristen ook praktisch zijn ingesteld en veel ervaring hebben, kunnen zij u ook erg goed adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Het verschil met een advocaat

Het verschil tussen een (bedrijfs)jurist en een advocaat zit in de bevoegdheid om te mogen procederen. Voor het opstellen van contracten heeft een advocaat uit bijvoorbeeld Arnhem dus ook geen meerwaarde. Sterker nog, een advocaat hanteert een veel hoger uurtarief.
Veel ondernemers laten zich vanwege het idee van een dure advocaat onthouden van het opstellen van professionele contracten. Met de betaalbare bedrijfsjuristen van Bleijerveld Juridisch advies uit Arnhem kunt u laagdrempelig gespecialiseerde contracten laten maken.

“Bleijerveld Juridisch advies gaat met haar tarieven en werkwijze graag de strijd aan met advocaten uit Arnhem en heel Nederland.”

Tags: overeenkomst opstellen advocaat, contracten opstellen advocaat, huurcontract opstellen, VOF contract, Samenwerkingscontract opstellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op