Juridisch advies
arbeidscontract

Arbeidsovereenkomst advies

Wij helpen werkgevers en werknemers met alle juridische diensten rondom een arbeidscontract.

Cliënten met wie wij hebben samengewerkt

Advocatenkantoor
Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Advies arbeidsovereenkomst

Voorkom arbeidsconflicten en laat u tijdig adviseren

Wilt u advies hebben over uw arbeidscontract? Bijvoorbeeld in het geval van ziekte of over de gevolgen van een CAO? Wij geven u graag advies over hoe u deze situatie het beste kunt aanvliegen met betrekking tot uw arbeidscontract. 

Heeft u al een arbeidscontract gesloten en discussie of een geschil met uw werkgever of werknemer? Dit kan een ontzettend vervelende situatie zijn. Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen die u graag helpen met het geven van advies over hoe u deze situatie het beste kunt aanvliegen. Wij kunnen u bijvoorbeeld advies geven over hoe u moet omgaan met een ontslagkwestie.

Werknemers worden in Nederland goed beschermd. Als werkgever bent u in het arbeidsrecht aan strenge juridische regels gebonden. U kunt bijvoorbeeld niet eindeloos een arbeidscontract voor bepaalde tijd aanbieden of een onvoorwaardelijk concurrentiebeding opleggen. Zeker in het geval van een mogelijk ontslag moet u als werkgever goed opletten. Wij geven u graag advies over uw arbeidscontract. De consequenties kunnen erg zwaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een onbedoeld vast contract of een boete van tientallen duizenden euro’s vanwege een onrechtmatig ontslag. 

Heeft u al een arbeidscontract gesloten en discussie of een geschil met uw wederpartij? Wij geven u graag advies over hoe u deze situatie het beste kunt aanvliegen. Eventueel vertegenwoordigen wij u graag. Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan kunt u naar de rechter om uitspraak te laten doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Neem contact op voor meer informatie.

Arbeidscontract advies nodig? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan.

Heeft u juridisch advies nodig over uw arbeidscontract?

Bij ons krijgt u deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief.

Wilt u zich laten adviseren over uw arbeidscontract?  Vul het aanvraagformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze adviesdienst is maatwerk, maar op basis van uw vraagstuk maken wij eerst geheel vrijblijvend een offerte op. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Arbeidscontract juridisch advies
Arbeidscontract
Advies v.a. € 125,- p/u
Vragen?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Arbeidscontract wijzigen

Een arbeidscontract kan niet eenzijdig gewijzigd worden.

Het wijzigen van een arbeidscontract moet zorgvuldig gebeuren, omdat dit gevolgen heeft voor zowel de werkgever als de werknemer. Wijzigingen kunnen variëren van kleine aanpassingen in werktijden of taken tot grote veranderingen in salaris of functieomschrijving. 

Voordat zulke wijzigingen worden doorgevoerd is het belangrijk dat zowel de werkgever als werknemer het daarover eens zijn. Een arbeidscontract kan namelijk niet eenzijdig door de werkgever gewijzigd worden zonder instemming van de werknemer, tenzij er een zogenaamd ‘wijzigingsbeding’ in het contract is opgenomen. Maar zelfs dan is de werkgever aan regels gebonden.

Bleijerveld Juridisch advies helpt zowel werkgevers als werknemers als een arbeidscontract gewijzigd moet worden. We kunnen overeenkomsten aanpassen, voorgenomen wijzigingen controleren en advies geven. Neem daarvoor gerust contact met ons op. We doen u altijd een vrijblijvend voorstel en werken zo veel als mogelijk met vaste prijzen. Zo weet u van tevoren precies wat de kosten zijn van onze dienstverlening. 

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.
Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Our activities last year

Contracten
0 +
Contractwaarde
0 M
Nieuwe klanten
0

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Arbeidscontract

Niet de juiste arbeidscontract dienst gevonden op deze pagina?

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)