Arbeidscontract
controleren

Arbeidsovereenkomst laten controleren

Wij helpen werkgevers en werknemers met alle juridische diensten rondom een arbeidscontract.

Cliënten met wie wij hebben samengewerkt

Advocatenkantoor
Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Arbeidsovereenkomst laten controleren

Voorkom arbeidsconflicten en laat uw arbeidscontract controleren

Een arbeidscontract laten controleren is van cruciaal belang. Als u een arbeidsovereenkomst aangaat, wilt u precies weten waarvoor u tekent. Zo komt u niet voor (onaangename) verrassingen te staan. Dit geldt uiteraard voor zowel werkgever als werknemer.

De consequenties voor een werkgever kunnen namelijk erg groot zijn. Denk bijvoorbeeld aan een onbedoeld vast contract of dat u achteraf nog talloze uren aan extra vakantiedagen moet uitbetalen. Als werknemer kan je ook te maken krijgen met nadelige gevolgen, zoals beperkingen door een concurrentiebeding. Om te zorgen dat uw arbeidscontract voldoet aan uw specifieke wensen en de juridische vereisten, is het belangrijk om deze te laten controleren.

In een arbeidsovereenkomst staan de afspraken tussen de werkgever en werknemer. Het is wettelijk verplicht om een arbeidscontract op te stellen. In het arbeidsrecht zijn werkgevers aan strenge regels gebonden. Het is daarom belangrijk om een arbeidscontract te laten controleren door een deskundige jurist. 

Wilt u een arbeidscontract laten controleren? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Wilt u een arbeidscontract laten controleren?

Bij ons krijgt u deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief.

Wilt u een arbeidscontract laten controleren? Bleijerveld Juridisch advies helpt u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen een overeenkomst te hebben gecontroleerd

Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Na een aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag door te nemen en ontvangt u vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een offerte. Zo weet u snel waar u aan toe bent. 

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Arbeidsovereenkomst
Arbeidscontract
laten controleren v.a. € 95,-
Vragen?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Arbeidscontract laten checken

Een arbeidscontract is wettelijk verplicht, houd hem up-to-date.

Gebruikt u al jaren eenzelfde arbeidscontract en bent u benieuwd of deze nog wel up-to-date is? Of bent u werknemer en staat u op het punt de overeenkomst te tekenen bij uw nieuwe werkgever? Laat uw arbeidscontract controleren door de ervaren en deskundige juristen van Bleijerveld Juridisch advies. 

Wij controleren het arbeidscontract onder meer op aansprakelijkheid, concurrentie, geheimhouding, intellectueel eigendom en goodwill. Uiteraard controleren wij ook of alle andere vereisten in het contract zijn opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan het salaris, vakantiedagen, ziekteregeling, lengte van het contract en een concurrentiebeding.

Doe een arbeidscontract check! Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen het contract gecontroleerd te hebben. Dat doen wij altijd voor een vast tarief, zodat u vooraf precies weet wat de kosten zijn. Vraag nu vrijblijvend een offerte op of neem contact met ons op.

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.

Arbeidscontract laten nakijken

Een arbeidscontract laten nakijken is verstandig voor werkgevers & werknemers.

Een arbeidscontract laten nakijken is erg verstandig voor zowel werkgevers als werknemers. Het arbeidsrecht kent heel specifieke regels. Het is bijvoorbeeld goed om te weten dat een werkgever niet eindeloos een arbeidscontract voor bepaalde tijd mag aanbieden. Ook is het verboden om een onvoorwaardelijk concurrentiebeding op te nemen in het contract. Vanwege dit soort hele specifieke wetten en regels is het slim om een arbeidscontract te laten controleren door een ervaren en vakkundige jurist. 

Een arbeidscontract laten checken door een jurist? Bleijerveld Juridisch advies helpt u graag. Dat doen wij altijd voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Bovendien hebben wij over het algemeen de overeenkomst binnen 3 werkdagen gecontroleerd. Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande knop.

Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Our activities last year

Contracten
0 +
Contractwaarde
0 M
Nieuwe klanten
0

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Arbeidscontract

Niet de juiste arbeidscontract dienst gevonden op deze pagina?

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)