Samenwerkings-
contract
Advies

Juridische avies over een samenwerkingscontract nodig?

Bleijerveld Juridisch advies | advies voor samenwerkingscontracten door deskundige en ervaren juristen. 

Cliënten met wie wij hebben samengewerkt

Advocatenkantoor
Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Advies samenwerkingsovereenkomst

“Deskundig & toegankelijk advies op maat”

Wilt u een advies over een samenwerkingscontract? Staat u op het punt om een samenwerking aan te gaan? Of verloopt uw samenwerking niet (meer) zoals u had gehoopt? Of is er zelfs een conflict ontstaan en wilt u hierover advies ontvangen?

Advies van een ervaren en vakkundige jurist over een samenwerkingscontract kan om allerlei redenen wenselijk zijn. Dit kan zijn omdat u inmiddels een geschil heeft met uw wederpartij. Of omdat u zich afvraagt welke inhoud in het samenwerkingscontract moet komen te staan, als u een nieuwe samenwerking aangaat. 

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige bedrijfsjuristen, die u graag ondersteunen met allerlei juridische diensten rondom een samenwerkingscontract. Onze dienstverlening is deskundig, maar wij rekenen geen hoog tarief. Wij maken zo veel als mogelijk van tevoren vaste prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Advies over een samenwerkingscontract nodig?

Onze bedrijfsjuristen geven advies over zakelijke samenwerkingscontracten

Advies over een samenwerkingscontract kan om allerlei redenen wenselijk zijn. Dit kan zijn omdat u inmiddels een conflict heeft met uw wederpartij. Of omdat u zich afvraagt welke inhoud in het samenwerkingscontract moet komen te staan. Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. 

Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Na een aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag door te nemen en ontvangt u vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een offerte. Zo weet u snel waar u aan toe bent. 

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Samenwerkingscontract advies
Samenwerkingscontract
advies v.a. € 125,- p/u
Vragen?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

Samenwerkingsovereenkomst tussen twee bedrijven

Passende afspraken voor uw samenwerking

Twee (of meer) bedrijven kunnen op allerlei manieren samenwerken. Het kan zijn dat u gezamenlijk producten gaat verkopen of diensten gaat verlenen. Dat kan in de vorm van een joint venture of een vennootschap. Een samenwerking kan ook op een meer informele wijze verlopen. 

Ongeacht de manier waarop u gaat samenwerken met een ander bedrijf, is het verstandig om bepaalde zaken van tevoren op een heldere manier vast te leggen in een samenwerkingscontract. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met het opgebouwde klantenbestand of ontwikkelde intellectueel eigendom? Wie doet welke investeringen en hoe worden eventuele winsten verdeeld?

Door duidelijke afspraken op te nemen in een samenwerkingscontract zijn de verwachtingen en verantwoordelijkheden voor alle betrokken partijen duidelijk. Dat voorkomt misverstanden en conflicten. Een samenwerkingscontract opstellen of controleren is daarom erg belangrijk. Wij ondersteunen u daar graag bij. Ook kunt u altijd bij ons terecht als u vragen heeft en advies wilt over een samenwerkingsovereenkomst. 

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.
Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Our activities last year

Contracten
0 +
Contractwaarde
0 M
Nieuwe klanten
0

Conflicten en beëindiging samenwerkingsovereenkomst

In het geval van een conflict is het belangrijk om eerst uw rechtspositie te laten bepalen.

Verloopt de samenwerking niet meer naar wens en moet de samenwerkingsovereenkomst beëindigd worden? Of dreigt er misschien wel een conflict met uw samenwerkingspartner en wilt u weten wat uw rechtspositie is?

In het geval van een conflict is het belangrijk om eerst uw rechtspositie te laten bepalen. Dit kunt u doen op basis van ons advies over uw samenwerkingscontract. Aan de hand daarvan kan een vervolgstrategie worden bepaald.

Mocht u er onderling met uw contractpartner niet uitkomen, dan kan de rechter worden verzocht om uitspraak te doen in de zaak. Bleijerveld Juridisch advies kan u hierbij in de meeste gevallen adequaat begeleiden en ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.

Bij Bleijerveld Juridisch advies ondersteunen u graag bij de beëindiging van het samenwerkingscontract. Wij kunnen u adviseren op basis van wat er in de overeenkomst is opgenomen over de beëindiging. Is daarover een geschil ontstaan met uw samenwerkingspartner, dan kunnen we u bijstaan.

Advies samenwerkingscontract nodig? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Samenwerkingscontract

Niet de juiste samenwerkingscontract dienst gevonden op deze pagina?

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)