Reviews

Lees hieronder alle reviews die klanten over ons geschreven hebben.

Lees verder
Arbeidscontract opstellen 1
Happy House – Velp

Wij maken sinds enkele jaren naar tevredenheid gebruik van de deskundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. De lijnen zijn kort en krijgen snelle en duidelijke respons op de vraagstukken.

Mariska Knoop
www.happy-house.nl

Arbeidscontract opstellen
QreditsAlmelo

Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

www.qredits.nl

Aandeelhoudersovereenkomst opstellen
Marinka de Haan Uitvaartzorg – Apeldoorn

Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

Marinka de Haan
www.marinkadehaan.nl

Vennootschapscontract opstellen 4
DoWi Handelsonderneming – Horst

Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen.
Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld.

Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

Wim Douven
www.dowi.nl

FB-Techniek – Lobith
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden


Frank Boerboom
 
Licentieovereenkomst opstellen 1
Sellview – Harderwijk

In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies.  Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn.  Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was.  Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Jan Veenbrink
www.sellview.nl

Arbeidscontract opstellen 7
BNI Arnhem Apeldoorn Achterhoek – Apeldoorn

Ik heb een zeer positieve ervaring met Arthur. Hij is ter zake kundig en bijt zich flink in de materie alvorens met een overwogen advies te komen, ook al  is dit niet altijd wat je misschien als ondernemer wilt horen. Ik kan Arthur als sparringpartner daarom ook van harte aanbevelen.

Bernhard van Riessen
www.bni-arnhemapeldoorn.nl

Glaskoning – Arnhem

We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld.
ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds.
van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Paul Methorst
www.glaskoning.nl

Pontifex Certificatie – Ridderkerk

Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Nick Meijer
www.pontifexcertificatie.nl

Arnhem

Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke

Arnhem

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman

Amsterdam

Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk

Arbeidscontract opstellen 8
Wellness AcademieAmsterdam, Apeldoorn, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven | België: Gent, Antwerpen, 
Hasselt

Prima bureau. Laagdrempelig en meedenkend. Zeer tevreden over de dienstverlening van Bleijerveld!

Dieter Ketelslagers
www.wellnessacademie.com

Algemene voorwaarden opstellen 2
Plantenman.nl – Ede

Fijne samenwerking met Bleijerveld Juridisch advies. Professionele en zakelijk aanpak met een nuchtere insteek.

Ferrie Mekelenkamp
www.plantenman.nl

Vaststellingsovereenkomst opstellen 1
Arehbo Service & Advies – Ede

Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

Wouter van de Goor
www.arehbo.nl

Van Reenen Realisatie – Veenendaal

Voor onze algemene voorwaarden heeft Bleijerveld een nieuw document opgesteld. Hiervoor hebben we eerst een gesprek gehad, dat hij heeft uitgewerkt in duidelijke punten. Hier is uiteindelijk een definitief document uit gekomen dat we nu al enige tijd gebruiken.

Voor korte toevoegingen kunnen we altijd contact opnemen; wijzigingen worden snel uitgewerkt en gemaild.

Daarnaast kan ik ook voor kleine juridische vragen telefonisch bij hem terecht, waardoor ik snel de juiste juridische zekerheid krijg die nodig zijn bij de bedrijfsvoering.

Maarten van Reenen
www.vanreenenrealisatie.nl

Vennootschapscontract opstellen 3
DeWit 3D Interieur – Haastrecht

Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

Sander de Wit
www.3dewit.nl

vennootschapscontract opstellen 2
Nunspeet – Lunteren, Nunspeet

We hebben Bleijerveld Juridisch Advies een aantal keren ingeschakeld voor heel verschillende juridische vraagstukken. Als we weer juridische hulp nodig hebben dan zullen we ze zeker weer raadplegen. We kregen goede adviezen, ze zijn heel snel van begrip en hebben voor ons in alle gevallen het gewenste resultaat behaald, ook in een buitenlandse kwestie. En dat voor een alleszins acceptabele prijs. Van harte aanbevolen.

Lambert Kisteman
www.novente.nl


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze (bedrijf)juristen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze (bedrijf)juristen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op
Interieurontwerp en projectbegeleiding – Arnhem, Velp

Voor mijn bedrijf heb ik de afgelopen jaren regelmatig om advies gevraagd van Arthur en Thijs. Als startend ondernemer kwam er veel op mij af waar ik niks van wist (algemene voorwaarden, personeel, contracten enz.) en juist toen was het enorm fijn om een advies abonnement te hebben en te sparren/leren. Een fijn flexibele samenwerking!

Laura Hindriks
www.laurahindriks.nl

Bleijerveld Review
Vastgoedjurist
Woonhuis Duurzaam – Weesp

Sinds een aantal jaren ondersteund  Arthur ons in allerlei juridische zaken. hij denkt actief mee, en geeft oplossing gerichte adviezen. voor ons een betrokken en professionele partner die ons bedrijf kent.

Remco de Vries
www.woonhuis-duurzaam.nl

Bleijerveld Review
Vennootschapscontract Opstellen 1
Made By Lions – Utrecht

Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

Dim van der Made
www.madebylions.nl

Bleijerveld Review
Huurcontract opstellen 3
Sense to Connect – Arnhem

Onze ervaring met Blijerveld Juridisch Advies is zeer positief! Een zeer betrouwbare en flexibele partner om altijd zeker te zijn van het juiste juridische advies. Ze helpen ons met al onze contract vormen.

Mirjam den Boer
www.sensetoconnect.nl

Bleijerveld Review
Samenwerkingscontract opstellen 2
Telecompeople – Gouda

Voor ons nieuwe bedrijf waren wij opzoek naar diverse overeenkomsten. Via Bleijerveld Juridisch Advies zijn wij snel en erg goed geholpen. De persoonlijke aandacht en oog voor detail maakt Bleijerveld een partij waar in de toekomst vaker gebruik van gaan maken.

Dennis Drenth
www.telecompeople.nl

Bleijerveld Review
Verwerkersovereenkomst
AlexIT – Amersfoort

Prettige samenwerking en het is altijd snel schakelen. Arthur heeft ons goed geholpen bij het opstellen van onze verwerkersovereenkomsten met onze klanten. Nu druk bezig om onze contracten en algemene voorwaarden goed op papier te krijgen.

Lena Teke
www.alexit.nl

Algemene voorwaarden opstellen 3
Jeugd Brandweer Nederland 

Samen met Blijerveld Juridisch Advies gewerkt aan de totstandkoming van onze privacy policy. Korte lijntjes, snelle reacties en welwillend om zich te verdiepen in ons als vrijwilligersorganisatie. Een fijne en professionele partner in juridisch advies.

Ryan Bergkamp
www.jeugdbrandweer.nl

Texelana – Texel

Bleijerveld juridisch advies heeft ons uitstekend bijgestaan bij de vormgeving en implementatie van de AVG op onze webshop. Ook voor volgende juridische zaken zijn zij onze partij

Willem Jan Kraanen
www.texelana.nl

Algemene voorwaarden opstellen 1
Scandivik – Bergen op Zoom

Nieuwe leveringsvoorwaarden laten maken door de heer Ates van Blijerveld. Zeer tevreden over. Keurig aangeleverd, een lang en prettig telefoongesprek om ze mondeling door te nemen. Voor een zeer schappelijk bedrag. Zeer tevreden.

Hanneke Joosen
www.scandivik.nl

Ook samenwerken?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bekijk ons Juridisch abonnement.

Juridisch abbonement
Samenwerkingscontract opstellen 5
AP Onderdelen – Herwen

Zeer tevreden met de samenwerking. Altijd snelle reacties op aanvragen, en tot nu toe altijd naar tevredenheid geholpen.

Pepijn Jansen
www.ap-onderdelen.nl

Huurcontract opstellen 2
Brinkbox – Ede

Vakkundig advies en snel geholpen. Door rechtstreeks contact met een juridisch adviseur zijn de lijnen kort.

Daan van Welsum
www.brinkbox.nl

Aannemingsovereenkomst
Airsoft Center – Loenen

Zeer goede en fijne samenwerking. Kwalitatief goed advies met een goeie zakelijk kijk. Aanrader om zeker contact op te nemen met Arthur.

Ricardo Mulder
www.airsoftcenter.nl

Algemene voorwaarden 2
Introducing Gallery – Bilthoven 

Perfecte algemene voorwaarden samengesteld specifiek op mijn bedrijf van toepassing. Inmiddels gezorgd voor betaling door opdrachtgever die net vóór oplevering de opdracht wil ontbinden…!
Gelukkig had ik mijn algemene voorwaarden op orde. Dank aan Arthur Bleyerveld !

Jan Boesten
www.introducing.gallery

Licentieovereenkomst opstellen 2
S for Software – Veenendaal

Arthur Bleijerveld voelt goed aan welke kant je uit wilt met een casus en is in staat dit om te zetten in documenten met de juiste toonzetting en toch voldoende duidelijkheid. Prettig om mee te werken!

Gerrit Valkenburg
www.sforsoftware.nl

Licentieovereenkomst opstellen 5
Moment.online – Woerden

Arthur geeft goede juridische adviezen en hij houdt zich aan de afspraken. Maandag klaar is ook maandag klaar.

Peter Baltussen
www.moment.online

Huurcontract opstellen 1
Atomeus – Utrecht 

Fijne organisatie om mee samen te werken.
Bleijerveld heeft ons met meerdere zaken geholpen waar wij zeer tevreden over zijn. De adviezen zijn concreet, de team reageert snel en denken graag mee. Kortom een fijne organisatie om mee samen te werken.

Raoul Rahimbaks
www.atomeus.nl

Arbeidscontract laten opstellen 4
Your Neon – Arnhem

Snelle en duidelijke communicatie. Niet te beroerd om een vraag tussendoor snel te beantwoorden. Bleijerveld Juridisch advies heeft mij op meerdere manieren perfect geholpen. Schrijven van algemene voorwaarden, juridisch advies mbt contracten etc. Kortom, een aanrader!

Philip Groenewoud
www.yourneon.nl

Huurcontract opstellen 2
Action Lease – Arnhem – Barneveld

Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik nog niet eerder leren kennen. 

Arjen de Waard
www.actionlease.nl

Restaurant Ketelhuis Lent – Lent, Nijmegen

Zeer ervaren en deskundig personeel.

Oguz Yakkan
www.ketelhuislent.nl

Lucassen Allround Bouw & Timmerbedrijf – Winterswijk

Snel en duidelijk.

Mark Lucassen
www.Lucassenbouw.nl

Stargroup Hypotheken en VerzekeringenEde

Bleijerveld Juridisch Advies is begrijpelijk, betaalbaar en betrouwbaar. Zeer aanbevelenswaardig.

Gerard van Manen
www.stargroup.nl

Vaststellingsovereenkomst opstellen 2
Amazing Seo – Amsterdam 

Mijn ervaring was bijzonder prettig. De juristen waren deskundig, professioneel en toegankelijk. Daarbuiten was de service snel, betaalbaar en werden er geen extra kosten in rekening gebracht voor latere aanpassingen. Een absolute aanrader.

Joris Rijnders
www.amazingseo.nl

Polman Auto’s – Arnhem

Voor ons heeft Bleijerveld al verschillende zaken geregeld. Door met name de eenvoud en de directe aanpak hebben ze mij in een geschil met een klant enorm geholpen.

Ferdie Polman
www.polmanautos.nl

Franchiseovereenkomst
HWE City & Park – Angeren

Wij maken sinds enkele jaren naar tevredenheid gebruik van de deskundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. Korte lijnen en altijd voldoende tijd voor overleg om te komen tot een juist resultaat.

Henri van Aalten
www.cityandpark.nl

SNRO – Arnhem 

Bleijerveld, juridisch advies: juristen die doen wat ze zeggen. En helder zijn in wat je kunt verwachten en hoe de zaak er juridisch voorstaat. Dat laatste kende de SNRO niet zo uit onze andere ervaringen en vindt het Bestuur erg prettig in de samenwerking. In de aanpak is Beijerveld advies persoonlijk en professioneel en staan ze voor kwaliteit. En ook dat past precies bij onze waarde gedreven organisatie SNRO

Johan Boogaars
www.snro-instituut.nl

Samenwerkingscontract opstellen
Lennart Lauren – Deventer
Voor het opzetten van een aantal samenwerkingscontracten hebben wij de hulp ingeschakeld van “Bleijerveld Juridisch advies”. Het was voor ons van belang dat er snel en adequaat werd gehandeld gezien de onderhandelingen al in een vergevorderd stadium zaten. Dit werd gelukkig bij onze eerste kennismaking meteen bevestigd door de directe aanpak van de heer Arthur Bleijerveld. Wat een korte kennismaking moest worden werd meteen omgezet naar een kosteloos en constructief gesprek waarbij we de meeste punten in conceptvorm al op papier hadden staan. Hierna volgde nog een aantal korte gesprekken via telefoon en uiteindelijk hadden we 1,5 week later de juiste stukken in huis.
 
Kort samengevat; een zeer doeltreffende samenwerking! Dank hiervoor.

Lennart & Lauren Leerdam
www.lennartlauren.com

NuCall – Amersfoort

Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze jurist’, een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden! 

Hans van Dijk
www.nucall.nl

Arbeidscontract opstellen 9
Result Based – Arnhem

Martijn Tenniglo
www.resultbased.nl

Vastgoed jurist 2
Marwijmo Vastgoed – Amsterdam

Vincent Strobel
www.marwijmo.nl

Vaststellingsovereenkomst opstellen 3
Redactie Droog – Arnhem

Julian Droog
www.redactiedroog.nl

Algemene voorwaarden opstellen
Foto 2.0 – Lunteren

Ik kan Bleijerveld juridisch advies van harte aanbevelen! Inmiddels heb ik ervaren dat zij écht laagdrempelig zijn en geen vraag te gek is voor dit kantoor. Ze hebben mij goed bijgestaan in een bepaalde kwestie en ook mijn algemene voorwaarden zijn door hen opgesteld naar alle tevredenheid.

Marielle van de Braak
www.foto2punt0.nl

Samenwerkingscontract opstellen 6
VNM Shop – Rotterdam – Utrecht

Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben met Bleijerveld Juridisch advies! Professioneel, zeer vakkundig en meedenkend hoe een situatie het beste opgelost kan worden.

Jonathan Later
www.vnmshop.nl

Licentieovereenkomst opstellen 6
Eight Media – Arnhem

Betrokken en gepassioneerd Juristenkantoor!

Daniel Spronk
www.eight.nl

Westervoort

Erg snel in het contact, duidelijk qua informatievoorziening en bovenal zeer klantgericht. Al met al ontzettend tevreden dus!

Kristel Arends-Langemaat

Enschede

Vanaf het eerste contact met de heer Bleijerveld ben ik prettig en persoonlijk geholpen. Arthur neemt de tijd, hoort je verhaal aan en geeft waardevol advies dat hij vervolgens weet om te zetten in handelen. Gedurende het traject is hij altijd bereikbaar geweest voor vragen en zorgt hij proactief voor updates. Ze hebben mijn belangen behartigd op een adequate, transparante en prettige wijze. Mocht ik genoodzaakt zijn om in de toekomst mijzelf van juridisch advies te voorzien, zal ik zeker weer bij Bleijerveld Juridisch Advies aankloppen. Ik raad Bleijerveld Juridisch Advies zeer zeker aan!

Marylin Visser

Deventer

Ik ben op een ontzettend professionele manier geholpen! Vanaf het eerste telefonische contact had ik er direct alle vertrouwen in dat het tot een goed einde zou komen. Bij elke vraag kon ik bij ze terecht, echt niets was ze teveel gevraagd. Er was sprake van continu overleg, ideeën werden aangedragen en heel belangrijk: elke afspraak werd nagekomen. Je kan duidelijk merken dat ze een passie hebben voor het vak en met hart en ziel mensen willen helpen! Ik ben ze ontzettend dankbaar en raad iedereen Bleijerveld Juridisch Advies aan.

Leroy de Vries

licentieovereenkomst opstellen 3
GTS-Online – Veenendaal

Via ons netwerk zijn wij in contact gekomen met Bleijerveld Juridisch Advies en ondertussen diverse trajecten via dit bedrijf gedaan. Stuk voor stuk prettig verlopen, waarbij er duidelijke documenten werden opgeleverd en er goed en helder gecommuniceerd werd. Een aanrader dus voor goed maar betaalbaar juridisch advies!

Johan de Haan
www.gtsonline.nl

Algemene voorwaarden opstellen
Frisse Zonwering – Veenendaal

Algemene voorwaarden laten opstellen voor een goeie prijs. Erg te vrede over de gang van zaken en hoe de dingen worden opgepakt.

Kevin van Ginkel
www.frissezonwering.nl

Licentieovereenkomst opstellen 6
Eight Media – Arnhem

Betrokken en gepassioneerd Juristenkantoor!

Daniel Spronk
www.eight.nl