vacature Stage Jurist

Juridische stage nodig?

Als stagiair jurist werk je met verschillende collega’s volledig mee in onze rechtspraktijk.

Wij bieden je veel verantwoordelijkheid, veel uitvoerend werk en staan open voor eigen initiatief.

Zo ziet je functie en dag eruit


Als stagiair jurist bij Bleijerveld Juridisch advies werk je met verschillende collega’s volledig mee in onze rechtspraktijk. Onze diensten bestaan hoofdzakelijk uit het opstellen contracten, analyseren van en adviseren over juridische vraagstukken, onderhandelen, opstellen van brieven en natuurlijk procederen in de rechtbank. Wij werken dagelijks aan casus voor zakelijke en particuliere cliënten op diverse gebieden, zoals ondernemingsrecht, vastgoed, bestuursrecht, arbeidsrecht en contractrecht.

Wij bieden je veel verantwoordelijkheid, veel uitvoerend werk en staan open voor eigen initiatief, waardoor je ontzettend snel kan leren en je eigen leerproces kan versnellen. Daarnaast bieden we je genoeg flexibiliteit en ruimte voor je stageopdrachten vanuit je opleiding. Wij begeleiden inmiddels al meer dan 10 jaar stagiaires en weten dus heel goed wat jouw opleiding en (belangrijker) jij als student van ons verwacht.

De werkzaamheden zijn erg afwisselend en naarmate je verder groeit in je stage zal er dan ook meer zelfstandigheid worden verwacht binnen je eigen projecten. Natuurlijk is er altijd genoeg ruimte voor overleg, vragen en tips en trucs, zodat jij in je toekomstige functie als jurist optimaal kan gaan presteren! Tijdens je stage bij Bleijerveld Juridisch advies ontdek je automatisch waar je voorkeuren liggen qua rechtsgebieden, omdat wij dagelijks werken aan verschillende cases op verschillende gebieden. Na je stage weet je dus heel goed of en zo ja in welke rechtsgebieden van het civiel en bestuursrecht jouw interesses liggen.

Wij bieden een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Werkzaamheden:

Werkzaamheden:

Dit zijn wij

Bleijerveld Juridisch advies is een juristenkantoor in Arnhem. Ons werk kan je voor 90% vergelijken met de advocatuur. Door onze juridische diensten niet als advocaat, maar als jurist aan te bieden en daarnaast op een slimme, efficiënte manier te werken, kunnen we een relatief laag uurtarief hanteren.
Deze laagdrempeligheid maakt ons uniek en zorgt voor een prettigere manier van werken voor en omgang met de cliënten. Ook onderscheidt Bleijerveld Juridisch advies zich van de traditionele advocatuur door de moderne werkwijze en omgang met cliënten. 

Wij werken in een klein team van relatief jonge en ‘frisse’ juristen. We spreken elkaar (en het liefst ook de cliënten) aan met ‘je’ en ‘jij’. De lunch wordt door ons betaald en is gezamenlijk. Er is ruimte voor gezelligheid met collega’s en onze kantoorhond Luna, die het leuk vindt om met je te wandelen in het naastgelegen bos. De omvang met elkaar is informeel. We hebben met ons team van 10 personen regelmatig een bedrijfsuitje!

 

Interesse?

Heb jij interesse om ons gezellige en enthousiaste team met professionals te komen helpen? Solliciteer dan! Stuur je motivatiebrief en CV op naar info@bleijerveldjuridischadvies.nl. Je kunt ons natuurlijk ook eerst nog benaderen als je vragen hebt!

Stage details

Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Geen 8 uur lang bij het kopieerapparaat staan, maar onder begeleiding meewerken in een volledig dossier van een collega.” Neem gerust contact op voor meer informatie!”

L. (Lotte) Gussinklo

“Ik heb heel veel geleerd en raad iedereen een stage bij Bleijerveld Juridisch advies aan!”

Stage bij Bleijerveld Juridisch advies

Lotte Gussinklo

De afgelopen 5 maanden heb ik met enorm veel plezier stage gelopen bij Bleijerveld Juridisch advies. 
Alle theorie die je op school hebt geleerd, breng je hier in de praktijk. 
Ervaringen opdoen binnen allerlei soorten rechtsgebieden, het contact met cliënten, verschillende contracten opstellen en het bijwonen van zittingen zijn enkele voorbeelden van wat ik heb gedaan tijdens mijn stage. 
Binnen Bleijerveld hanteren ze een informele bedrijfscultuur, dit heb ik als zeer prettig ervaren. 
 
Ik heb heel veel geleerd en raad iedereen een stage bij Bleijerveld Juridisch advies aan!

Interesse?

Heb jij interesse om ons gezellige en enthousiaste team met professionals te komen helpen? Solliciteer dan! Stuur je motivatiebrief en CV op naar info@bleijerveldjuridischadvies.nl. Je kunt ons natuurlijk ook eerst nog benaderen als je vragen hebt!