Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Amsterdam | Bent u op zoek naar een advocaat in Amsterdam voor juridische diensten? Kijk dan niet verder, want wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen, die juridische diensten leveren voor een laagdrempelig uurtarief van € 95,-. Wij kunnen naast u bijvoorbeeld adviseren en contracten voor u opstellen, ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat AmsterdamJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Contracten
> Ondernemingsrecht
> Vastgoed

Advocaat AmsterdamJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Arbeidsrecht
> Overheid
> Overeenkomsten
> Strafrecht

Advocaat AmsterdamJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Amsterdam

In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd waardoor (bedrijfs)juristen, net als een advocaat Amsterdam, in 80% van de gevallen ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen kunnen adviseren en contracten opstellen, maar daarnaast dus ook kunnen procederen bij de rechter. De (bedrijfs)juristen bij Bleijerveld Juridisch advies doen dit geregeld, net als een advocaat Amsterdam bij de Rechtbank Amsterdam. Door deze wetswijziging kunnen wij als universitair geschoolde juristen net als een advocaat uit Amsterdam het volledige pakket aan juridische dienstverlening aanbieden. Het was voor onze (bedrijfs)juristen dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat wij ook onze ervaring uit de advocatuur hebben meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor we u bij Bleijerveld Juridisch advies met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en daarnaast toch betaalbare juridische diensten leveren die voor ieder individu toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit ervaren en deskundige juristen. Deze hebben de ambitie om lange termijn successen voor onze klanten te behalen en een zo hoog mogelijk rendement.

Bij ons bespaart u duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering van de wet in 2011 geen advocaat Amsterdam (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing uit zich in ons toegankelijke uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-

Tegenwoordig levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Amsterdam al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk adviseren, procederen en contracten opstellen bij de rechter. Uw kunt ons kantoor daarom vergelijken met een advocatenkantoor in Amsterdam, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil om niet te vergeten is natuurlijk: ons laagdrempelige uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.