Advocaat Emmen

advocaat

baarn

Advocaat Baarn

“Contracten, Advies & Procederen”

Heeft u behoefte aan juridische bijstand van een advocaat Baarn? Of wilt u graag een specialist inhuren voor het opstellen van uw contracten en overeenkomsten? Bleijerveld Juridisch advies is er voor particulieren en ondernemers uit Baarn! Onze vakkundige juristen hebben op tal van rechtsgebieden ervaring.

Advocaat Baarn gezocht? Wij kunnen u helpen met:

       Contracten opstellen en controleren

       Juridisch advies

       Procederen bij de rechter

       Bemiddeling

Bij Bleijerveld Juridisch advies krijgt u wél de deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief. Bovendien maken wij voor de meeste services vooraf een vaste prijs, declareren wij niet per gewerkte 6 minuten en rekenen we geen kantoorkosten.

Bent u op zoek naar een advocaat Baarn? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem rechtstreeks contact op met ons! U krijgt binnen 24 uur een voorstel van ons, waarin wij vaak een vaste prijs geven voor onze werkzaamheden.

Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:
Find our services

Contracten

v.a. € 95,-

Laat een contract opstellen of controleren door één van onze contractspecialisten. Uiterlijk binnen 3 werkdagen en voor een vast scherp tarief. Bijvoorbeeld:

Advies

€ 125,- p/u

Onze deskundige en ervaren juristen helpen u graag verder. Bij ons krijgt u niet voor iedere 6 minuten een factuur. Wij rekenen ook geen kantoorkosten!