advocaat Emmen

Advocaat Emmen

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Wilt u een overeenkomst of contract laten controleren of opstellen? Heeft u bijstand of advies nodig in een conflict en zoekt u daarom op advocaat Emmen? Bleijerveld Juridisch advies helpt particulieren en ondernemers uit Emmen. Onze gespecialiseerde juristen hebben veel ervaring op vele rechtsgebieden.

Wij controleren, adviseren en procederen bij de rechter. Als u een advocaat Emmen nodig heeft, dan bent u bij Bleijerveld Juridisch advies aan het juiste adres. Bij ons krijgt u wel de deskundigheid, maar betaalt u nooit het hoge uurtarief. Namelijk slechts € 125,- per uur. Wij werken bovendien zo veel mogelijk met vaste prijzen.

Advocaat Emmen nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bovendien kunt u altijd kosteloos een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u al een reactie! Vaak met een vaste prijs en uiteraard zonder onverwachte kosten.

Neem meteen gratis contact met ons op! Of gebruik het navigatiemenu dat hieronder staat voor extra informatie.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  “Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze’ jurist’ , een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!”

  H. van Dijk / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers advocaat Emmen

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren advocaat Emmen

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Advocatenkantoor Emmen

  Zoekt u een advocatenkantoor Emmen? Bleijerveld Juridisch advies staat u graag bij. Door een wetswijziging in 2011 mogen onze deskundige (bedrijfs)juristen in 80% van de gevallen, net als een advocaat Emmen, procederen bij de rechter. Er is één groot verschil met een advocatenkantoor Emmen: ons uurtarief. Bij Bleijerveld Juridisch advies betaalt u slechts € 125,- per uur. Zo bent u verzekerd van deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief.

  Bleijerveld Juridisch advies, lid van de Nederlandse Juristen Vereniging, is actief door heel Nederland en staat zowel particulieren als mkb’ers bij. In gerechtelijke procedures zult u als inwoner van Emmen meestal terechtkomen bij de rechtbank in Assen, omdat de gemeente Emmen onder het arrondissement valt van de rechtbank Noord-Nederland.

  Onze gespecialiseerde juristen kunnen naast procederen ook contracten en overeenkomsten voor u controleren of opstellen. Als u een advocatenkantoor Emmen nodig heeft, kijkt u dan eens op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem ook gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag gratis een offerte bij ons aan.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  advocaat Emmen

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.