Advocaat Emmen

adviseren, contracten en procederen anders €95,- p/u

Juridisch advies Ede

Advocaten in Emmen van advocatenkantoor Bleijerveld juridisch advies. Bent u op zoek naar een advocaat in Emmen voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken deskundige en ervaren juristen. Deze juristen leveren juridische diensten voor een toegankelijk uurtarief van € 95,-. Wij kunnen bijvoorbeeld contracten voor u opstellen, u adviseren, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bekijk het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Vrijblijvend een offerte aanvragen


  Advocaat Emmen

  Ondernemers advocaat Emmen

  Slechts €95,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 95,- per uur

  Advocatenkantoor Emmen

  In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als een advocaat uit Emmen, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast contracten opstellen en het adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij geregeld, net als een advocaat Emmen bij de Rechtbank Assen. Bovengenoemde wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat universitair geschoolde juristen, zoals bij Bleijerveld Juridisch advies, net als advocaten uit Emmen het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben wij ook onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor de juristen bij Bleijerveld Juridisch advies u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Reeds meer dan 300 bedrijven en honderden particulieren kunnen dit bevestigen.

  Advocaat Emmen - Juridisch advies Emmen

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Find our revrences

   “Bleijerveld heeft me een hoop geld bespaard. Voor precies hetzelfde werk als dat ik eerder bij een advocatenkantoor kreeg, betaal ik nu aanzienlijk minder.”

   Boris Vissinga Vissinga bedrijfswagens

   “Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik niet eerder leren kennen.”

   Arjen de Waard Action Lease

   “Ik kan Bleijerveld Juridisch advies absoluut aanbevelen. Snelle service, betaalbaar en doen graag een stapje extra!”

   Hans Kramer Uit Utrecht

   Bleijerveld heeft op meerdere vlakken indruk gemaakt. Professionele jurist, ik ben buitengewoon goed geholpen. Echt een aanrader.”

   Monique Dries Uit Deventer

   “Bleijerveld juridisch advies heeft fantastisch geholpen. Blij dat ik hun heb ingeschakeld! Als je het niet zeker weet, ga dan altijd voor Bleijerveld juridisch advies.”

   Anneke van Ophoven Uit Apeldoorn

   “Ik kan zeer tevreden ben over Bleijerveld Juridisch advies. Ga zo door. Het wordt allemaal goed geregeld. Bleijerveld Juridisch advies is het meer dan waard!”

   Tom van Middelburg Uit Doetinchem

   Bleijerveld Juridisch advies

   Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die toegankelijk zijn voor iedereen. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit ervaren en deskundige juristen die de ambitie hebben om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor hun klanten te behalen.

   Bij ons besparen klanten duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Emmen (meer) hoeven te zijn. Deze kostenbesparing kunt u terugvinden in uw kostenplaatje en in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-.

   Inmiddels levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Emmen al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, adviseren en contracten opstellen. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Emmen, aangezien we gebruik maken van dezelfde systemen en bovendien dezelfde werkervaring hebben. Één belangrijk verschil is vanzelfsprekend: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

   Nederlandse juristen vereniging
   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.