Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Emmen | Bent u op zoek naar een advocaat in Emmen voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken deskundige en ervaren juristen. Deze juristen leveren juridische diensten voor een toegankelijk uurtarief van € 95,-. Wij kunnen bijvoorbeeld contracten voor u opstellen, u adviseren, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bekijk het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

 

Advocaat EmmenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Ondernemingsrecht
> Vastgoed
> Contracten

 

Advocaat EmmenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overheid
> Arbeidsrecht
> Overeenkomsten
> Strafrecht

 

Advocaat EmmenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Emmen

In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als een advocaat uit Emmen, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast contracten opstellen en het adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij geregeld, net als een advocaat Emmen bij de Rechtbank Assen. Bovengenoemde wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat universitair geschoolde juristen, zoals bij Bleijerveld Juridisch advies, net als advocaten uit Emmen het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben wij ook onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor de juristen bij Bleijerveld Juridisch advies u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Reeds meer dan 300 bedrijven en honderden particulieren kunnen dit bevestigen.

 

Advocaat Emmen - Juridisch advies Emmen

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die toegankelijk zijn voor iedereen. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit ervaren en deskundige juristen die de ambitie hebben om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor hun klanten te behalen.

Bij ons besparen klanten duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Emmen (meer) hoeven te zijn. Deze kostenbesparing kunt u terugvinden in uw kostenplaatje en in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-.

Inmiddels levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Emmen al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, adviseren en contracten opstellen. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Emmen, aangezien we gebruik maken van dezelfde systemen en bovendien dezelfde werkervaring hebben. Één belangrijk verschil is vanzelfsprekend: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

Nederlandse juristen vereniging

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.