Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Haarlem | Bent u op zoek naar een advocaat in Haarlem voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij graag voor u klaar! Ons team bestaat uit ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor slechts € 95,- per uur. Wij kunnen bijvoorbeeld contracten voor u opstellen, u adviseren, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bekijk onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

 

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat HaarlemJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Contracten
> Ondernemingsrecht
> Vastgoed

 

Advocaat HaarlemJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Strafrecht
> Arbeidsrecht
> Overheid
> Overeenkomsten

 

Advocaat HaarlemJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Haarlem

Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Haarlem, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast het opstellen van contracten en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij geregeld, net als een advocaat Haarlem bij de Rechtbank Haarlem. Deze wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als een advocaat uit Haarlem het complete pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was voor ons dus niet langer noodzakelijk om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Naast meer dan 300 bedrijven, kunnen reeds honderden particulieren dit bevestigen. 

 

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die toegankelijk zijn voor iedereen. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit ervaren en deskundige juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Klanten besparen bij ons duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de wetswijziging uit 2011 geen advocaat Haarlem (meer) hoeven te zijn. Deze besparing in uw kosten kunt u terug vinden in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-.

Inmiddels leveren de juristen van Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Haarlem al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk adviseren, procederen bij de rechter en contracten opstellen. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Haarlem, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil om te onthouden, is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.