advocaat Huissen

Advocaat Huissen

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Wilt u bijstand van een advocaat Huissen, omdat u een conflict heeft? Heeft u een juridisch specialist nodig voor het controleren of opstellen van een contract? De vakkundige juristen van Bleijerveld Juridisch advies helpen particulieren én mkb’ers uit Huissen op allerlei rechtsgebieden.

Wij procederen voor u bij de rechter, controleren overeenkomsten, stellen contracten op en kunnen u advies geven bij een geschil. Zoekt u een advocaat Huissen? Bleijerveld Juridisch advies helpt u graag op een professionele én toegankelijke manier. U krijgt bij ons wél de deskundigheid, maar betaalt niet het hoge uurtarief (slechts € 125,-). Daarnaast hanteren wij voor zo veel mogelijk diensten een vaste prijs.

Dringend een advocaat Huissen nodig? Op onze website ontdekt u wat Bleijerveld Juridisch precies voor u kan doen. Ook kunt u de reviews lezen die andere cliënten hebben geschreven en gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij reageren binnen 24 uur op uw aanvraag, vaak met een vaste prijs.

U mag u direct kosteloos contact met ons opnemen! Of lees via het onderstaande navigatiemenu meer over alle werkzaamheden van Bleijerveld Juridisch advies.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  Contract 1

  In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies.  Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn.  Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was.  Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

  J. Veenbrink / Sellview

  Advocaat Emmen

  Ondernemers advocaat Huissen

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren advocaat Huissen

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Advocatenkantoor Huissen

  Bent u op zoek naar een advocatenkantoor Huissen? Onze gespecialiseerde juristen staan u graag bij. Bleijerveld Juridisch advies kan in 80% van de gevallen, evenals een advocaat Huissen, procederen bij de rechtbank. Dat heeft te maken met een wijziging van de wet in 2011. Bleijerveld Juridisch advies onderscheidt zich wel van een advocatenkantoor Huissen. Wij rekenen geen kantoorkosten, declareren nooit per 6 minuten, werken zo vaak mogelijk met vaste prijzen en wij hebben een toegankelijk uurtarief van slechts €125,-.

  Bleijerveld Juridisch advies heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Juristen Vereniging en werkt door heel Nederland. Als inwoner van Huissen komt u in gerechtelijke procedures meestal in Nijmegen terecht, omdat de gemeente Lingewaard valt onder de Rechtbank Gelderland.

  Wij doen bovendien nog veel meer dan procederen. Zo geven wij cliënten juridisch advies, controleren wij allerlei contracten en stellen wij overeenkomsten op. Advocatenkantoor Huissen gezocht? Kies dan voor Bleijerveld Juridisch advies en profiteer van al onze voordelen. U kunt altijd gratis contact met ons opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op!
  Advocaat Huissen

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.