Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Huissen | Heeft u een advocaat in Huissen nodig voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij graag voor u klaar! Ons team bestaat uit ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor slechts € 95,- per uur. Wij kunnen bijvoorbeeld contracten voor u opstellen, u  adviseren, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bekijk het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

 

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat HuissenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Contracten
> Ondernemingsrecht
> Vastgoed

 

Advocaat HuissenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overeenkomsten
> Arbeidsrecht
> Strafrecht
> Overheid

 

Advocaat HuissenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Huissen

In 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Huissen, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het opstellen van contracten en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen onze juristen bij Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Huissen bij de Rechtbank Nijmegen. Deze wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat net als een advocaat uit Huissen, wij als universitair geschoolde juristen het complete pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Wij hoefden dus niet langer bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben wij ook onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor onze juristen u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan als een advocaat Huissen. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

 

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies levert kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit deskundige en ervaren juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Bij ons bespaart u duizenden euro’s in uw kostenplaatje, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Huissen (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-

Inmiddels leveren wij net als een advocaat Huissen al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, contracten opstellen en adviseren. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Huissen, aangezien onze juristen dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.