Juridisch advies Amstelveen

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Ede

Bij ons juridisch advieskantoor kunt u zowel als mkb’er en als particulier voor bijna alle rechtsgebieden terecht. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn gespecialiseerd in het voeren van de algemene rechtspraktijk of de bedrijfsjuristen in het voeren van de commerciële rechtspraktijk. Laat u navigeren door onderstaand menu om meer informatie te vergaren over juridisch advies Amstelveen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Amstelveen

Het arrondissement van rechtbank Amsterdam omvat de volgende gemeenten: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Bleijerveld Juridisch advies is te benaderen voor juridisch advies ‘s Amstelveen, stelt contracten op en procedeert.

Ons kantoor bevindt zich in Arnhem, maar dat neemt niet weg dat onze juristen in heel Nederland actief zijn, dus ook in Amstelveen en omgeving. Wij helpen onze cliënten efficiënt door telefonisch en digitaal te corresponderen. Dit maakt dat een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig is. Stelt u dit toch op prijs? U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor in Arnhem of wij maken komen graag langs bij u op locatie in Amstelveen. Schroom niet om eens contact met ons kantoor op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Amstelveen.

“Zes jaar geleden, in 2011, is er een wetswijziging doorgevoerd. Deze wetswijziging heeft de macht van advocaten ingeperkt. Deze wetsverandering heeft ervoor gezorgd dat de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en Mkb’ers nagenoeg is weggevallen. Het verschil tussen een jurist en een advocaat zit namelijk in de bevoegdheid om te mogen procederen. Ook voor alle andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, heeft een advocaat geen meerwaarde. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, bespaart u bij ons aanzienlijk in de kosten. Dit uit zich in een laagdrempelig uurtarief van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met een schat aan praktijk ervaring. Bent u nieuwsgierig geworden naar de wetswijziging of naar ons? Klik dan hier voor de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld