Juridisch advies Amsterdam

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Ede

Bij ons juridisch advieskantoor kunt u zowel als mkb’er en als particulier voor bijna alle rechtsgebieden terecht. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn gespecialiseerd in het voeren van de algemene rechtspraktijk of de bedrijfsjuristen in het voeren van de commerciële rechtspraktijk. Laat u navigeren door onderstaand menu om meer informatie te vergaren over juridisch advies Amsterdam.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Amsterdam

Het arrondissement van rechtbank Amsterdam omvat de volgende gemeenten: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Bleijerveld Juridisch advies is te benaderen voor juridisch advies ‘s Amsterdam, stelt contracten op en procedeert.

Ons kantoor bevindt zich in Arnhem, maar dat neemt niet weg dat onze juristen in heel Nederland actief zijn, dus ook in Amsterdam en omgeving. Wij helpen onze cliënten efficiënt door telefonisch en digitaal te corresponderen. Dit maakt dat een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig is. Stelt u dit toch op prijs? U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor in Arnhem of wij maken komen graag langs bij u op locatie in ‘s Amsterdam. Schroom niet om eens contact met ons kantoor op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies ‘s Amsterdam.

“In 2011 is een nieuwe wet ingevoerd die de macht van advocaten inperkt. Deze wet heeft ervoor gezorgd dat ook juristen, die geen advocaat zijn, vrijwel alle gerechtelijke procedures mogen voeren. Goed nieuws dus voor alle mkb’ers en particulieren, want dit scheelt aardig in de kosten. U hoeft dus geen dure advocaat in de arm te nemen, want onze goed geschoolde juristen met een schat aan ervaring kunnen u met al uw juridische zaken helpen. Wij bieden u een scherp uurtarief van €95,- p/u aan voor al onze juridische diensten. Wilt u meer lezen over deze wetswijziging? Klik dan hier. Als u contact wilt opnemen, kan dat natuurlijk ook!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld