Juridisch advies Delft

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Delft

Bij ons juridisch advieskantoor kunt u zowel als particulier en als mkb’er voor bijna alle rechtshulp bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over verschillende gespecialiseerde juristen om een algemene rechtspraktijk te voeren en over bedrijfsjuristen om een commerciële rechtspraktijk te voeren. Kijkt u eens naar onderstaand menu om doelgericht informatie te ontvangen voor juridisch advies Delft. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Delft

De gemeente Delft valt onder het arrondissement van de rechtbank Den Haag. Delft heeft geen eigen rechtbank. Mocht er sprake zijn van een gerechtelijke procedure zult u daarom in meestal bij de rechtbank in Den Haag terechtkomen. Gelukkig hoeft er in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet te worden geprocedeerd. Onze juristen van Bleijerveld Juridisch advies stellen contracten op, procederen, maar zijn ook te benaderen voor juridisch advies Delft.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, wat zich niet in de buurt van Delft bevindt. Desondanks, staan wij voor u klaar. Juridische diensten zijn namelijk niet locatiegebonden. Wij helpen onze cliënten het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te corresponderen. Een persoonlijke ontmoeting is vaak niet nodig. Stelt u dat toch op prijs? Dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor of wij maken ook graag een afspraak bij u op locatie in Delft. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Delft.

Advocaat Delft - Juridisch advies Delft

Offerte op maat aanvragen


  Bel terug verzoek

   “Sinds 6 jaar is de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot, waardoor de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en Mkb’ers nagenoeg is weggevallen. Het verschil tussen een jurist en een advocaat zit namelijk in de bevoegdheid om te mogen procederen. Ook voor alle andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, heeft een advocaat geen meerwaarde. Omdat de juristen bij Bleijerveld Juridisch advies geen advocaat zijn, bespaart u bij ons aanzienlijk in de kosten. Deze kostenbesparing vertaalt zich in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met een schat aan praktijk ervaring. Wilt u meer te weten komen? Lees dan hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

   Contact opnemen
   Bleijerveld Juridisch Advies - Arthur

   Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld