Juridisch advies Deventer

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Deventer

Een commerciële rechtspraktijk met bedrijfsjuristen voor het Mkb en een algemene rechtspraktijk voor rechtshulp aan particulieren. Bleijerveld Juridisch advies heeft verschillende specialisaties. Voor ondernemers en bedrijven uit Deventer verrichten wij dagelijks allerlei juridische diensten, zoals contracten opstellen, procederen en juridisch advies Deventer. Ook voor particuliere rechtshulp bent u bij ons aan het juiste adres voor laagdrempelige juridische diensten. Wij willen voor iedere rechtzoekende toegankelijk blijven. Om die reden hanteren wij een vast uurtarief van € 95,- p/u. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wilt u zich liever eerst zelf oriënteren? Maak uw keuze tussen particuliere of zakelijke rechtshulp en laat u doelgericht informeren over Juridisch advies Deventer. Of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Deventer

Ondanks dat Deventer een relatief grote stad is, heeft het geen eigen rechtbank. De gemeente Deventer valt in het werk- en rechtsgebied van de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle. In het geval van een gerechtelijk proces wordt u daarom waarschijnlijk uitgenodigd voor een rechtszitting in Zwolle. Gelukkig hoeft u in bijna alle gevallen dat u rechtshulp zoekt niet naar de rechter. De meeste juridische diensten hebben te maken met contracten opstellen of controleren of juridisch advies Deventer.

Vroeger gingen rechtzoekenden naar de jurist op de hoek, net als voor de bakker. Tegenwoordig kunnen cliënten op internet zelf een geschikte jurist uitzoeken. Omdat juristen nagenoeg alleen gebruik maken van telefonische of mailcorrespondentie zijn zij niet locatie gebonden. Op die manier werken wij erg efficiënt. Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, maar onze juristen zijn in heel Nederland actief. Het kan zijn dat een persoonlijke ontmoeting in het kader van de rechtshulp toch gewenst is. Door ons vaste  uurtarief van € 95,- p/u, houden wij alle rechtshulp laagdrempelig. Wilt u graag vrijblijvend kennismaken? Dan bent u ook van harte uitgenodigd op ons kantoor voor een kop koffie!

Advocaat Deventer - Juridisch advies Deventer

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “In 2011 heeft de wetgever geprobeerd om de rechtsgang naar de rechter door particulieren en Mkb’ers toegankelijker te maken. Dit heeft zij geprobeerd door de exclusieve bevoegdheid van advocaten in te perken en met succes! Voorheen moesten particulieren en Mkb’ers voor nagenoeg alle juridische diensten een relatief dure advocaat inschakelen. Tegenwoordig zijn ook juristen, die geen advocaat zijn, bevoegd om bijna alle procedures voor particulieren en Mkb’ers te voeren. Naast het voeren van gerechtelijke procedures zijn er natuurlijk ook andere juridische diensten, zoals contracten opstellen en juridisch advies Deventer. Ook voor deze diensten heeft een advocaat geen meerwaarde. Omdat u zich uitstekend kunt laten bijstaan door goed geschoolde juristen met de juiste praktijk ervaring, blijft rechtshulp toegankelijk. Omdat wij op deze manier kosten besparen, kunnen wij een laagdrempelig uurtarief van € 95,- p/u aanbieden voor alle juridische diensten. Wit u hier meer over weten? Neem dan eens contact met mij op!”

    Bleijerveld Juridisch Advies - Arthur

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld