Advocaat Emmen

juridisch advies

dordrecht

Juridisch advies Dordrecht

“Contracten, Advies & Procederen”

Juridisch advies Dordrecht van Bleijerveld Juridisch advies

Wilt u hulp bij het opstellen van een contract? Wilt u een overeenkomst laten controleren? Of zoekt u juridische bijstand in een gerechtelijke procedure? Bleijerveld Juridisch advies is ervoor zowel ondernemers als particulieren uit Dordrecht. Onze vakkundige juristen kunnen u op vele rechtsgebieden helpen.

Wij geven advies, controleren én kunnen voor u procederen bij de rechtbank. Wij onderscheiden ons door onze professionele en toegankelijke werkwijze. U krijgt wél de deskundigheid, maar betaalt u nooit het hoge uurtarief. Voor juridisch advies Dordrecht werken wij bovendien zo veel als mogelijk met vaste prijzen. Ook declareren wij niet per gewerkte 6 minuten en hebben wij geen verborgen kosten.

Voor meer informatie over juridisch advies Dordrecht kunt u altijd gratis contact opnemen met ons. Ook is het via onze website mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiterlijk 24 uur later heeft u van ons een reactie, meestal met een vaste prijs.

Neem nu contact op met Bleijerveld Juridisch advies! Het navigatiemenu hieronder kunt u eventueel gebruiken om meer te lezen over onze werkzaamheden.