Juridisch advies Dordrecht

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Dordrecht

Bleijerveld Juridisch advies beschikt over verschillende gespecialiseerde juristen die een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen die een commerciële rechtspraktijk. Dit betekent dat u zowel als particulier en als mkb’er bij ons voor bijna alle rechtsgebieden terecht kunt. Maak uw keuze in het menu en ontvang doelgericht informatie voor juridisch advies Dordrecht. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Dordrecht

De gemeente Dordrecht valt onder het arrondissement van de rechtbank Rotterdam. De rechtbank Rotterdam bestaat uit twee hoofdlocaties, waaronder Dordrecht. In gerechtelijke procedures zult u daarom in de meeste gevallen bij de rechtbank in Dordrecht terechtkomen. Gelukkig is in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft een procedure overbodig. Bij Bleijerveld Juridisch advies stellen wij contracten op, procederen we, maar zijn we ook te benaderen voor Juridisch advies Dordrecht.

Een voordeel aan juridische diensten is dat deze niet locatiegebonden zijn. Wij helpen onze cliënten efficiënt door middel van digitaal en telefonisch te overleggen en te werken. Dit betekent dat een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig is. Is een persoonlijke ontmoeting wel gewenst? Dat kan natuurijk. U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor in Arnhem of wij maken een afspraak bij u in Dordrecht. Neemt u eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor Juridisch advies Dordrecht.

Advocaat Dordrecht - Juridisch advies Dordrecht

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd. Deze wetswijziging heeft ervoor gezorgd dat de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot is. Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor Mkb’ers en particulieren nagenoeg weggevallen. Waarom is deze meerwaarde nagenoeg weggevallen? Omdat juristen sindsdien bevoegd zijn om zo’n 80% van de gerechtelijke procedures te voeren. Ook voor alle andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, heeft een advocaat geen meerwaarde. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, besparen wij aanzienlijk in de kosten. Deze kostenbesparing vertaalt zich in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist rijk aan praktijkervaring. Wilt u hier meer over te weten komen? Lees hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Contact opnemen
    Bleijerveld Juridisch Advies - Arthur

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld