Juridisch advies Enschede

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Enschede

Bleijerveld Juridisch advies is een juridisch advieskantoor waarin verschillende gespecialiseerde juristen een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen een commerciële rechtspraktijk. Dit houdt in dat u zowel als particulier en als mkb’er bij ons aan het juiste adres bent. U kunt bij ons voor bijna alle rechtsgebieden terecht. Kijkt u eens in het menu om doelgericht informatie te ontvangen voor juridisch advies Enschede. Of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Enschede

De gemeente Enschede valt onder het arrondissement van de rechtbank Overijssel. In gerechtelijke procedures komt u alleen in het geval van kanonzaken bij de rechtbank in Enschede terecht. Anders komt u terecht op één van de andere twee locaties, Almelo of Zwolle. Gelukkig hoeft er in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet te worden geprocedeerd. Bleijerveld Juridisch advies stelt contracten op, procedeert, maar is ook te benaderen voor Juridisch advies Enschede.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, wat nog een uurtje rijden is vanuit Enschede. Gelukkig helpen wij onze cliënten vaak het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te corresponderen. Een persoonlijke ontmoeting is meestal overbodig. Stelt u dat toch op prijs? Dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom bij ons op kantoor of wij komen langs bij u in Enschede. Schroom niet om eens contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Enschede.

Advocaat Enschede - Juridisch advies Enschede

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Sinds 2011 is de wet veranderd. Er is namelijk een wetswijziging doorgevoerd die er voor heeft gezorgd dat juristen, die geen advocaat zijn, bevoegd zijn om bijna alle gerechtelijke procedures voor particulieren en mkb’ers te voeren. Dit betekent dat de meerwaarde van een advocaat gering is. Naast het procederen, verlenen deze juristen ook andere juridische diensten zoals contracten opstellen en adviseren. De keuze voor onze juristen zult u dus terugzien in uw kostenplaatje. Met ons laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor goed geschoolde juristen met een schat aan praktijkervaring, bespaart u dus aanzienlijk in de kosten. Wilt u hier meer over te weten komen? Lees hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Bleijerveld Juridisch Advies - Arthur

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld