Juridisch advies Haarlem

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Haarlem

Bij Bleijerveld Juridisch advies bent u als particulier en als mkb’er aan het juiste adres. Op ons juridisch advieskantoor beschikken wij over verschillende gespecialiseerde juristen die een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen die een commerciële rechtspraktijk voeren. Maak in onderstaand menu een gerichte keuze en ontvang alle informatie over juridisch advies Haarlem.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Haarlem

De gemeente Haarlem valt onder het arrondissement van de rechtbank Noord-Holland. Haarlem heeft haar eigen rechtbank. In gerechtelijke procedures zult u daarom in de meeste gevallen bij de rechtbank in Haarlem terechtkomen. Tegenwoordig wordt er gelukkig nauwelijks meer geprocedeerd in het geval u rechtshulp nodig heeft. Onze juristen van Bleijerveld Juridisch advies stellen contracten op, procederen en zijn te benaderen voor juridisch advies Haarlem.

Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem. In dit digitale tijdperk is juridische dienst niet locatiegebonden. Dat betekent dat de afstand tussen Haarlem en Arnhem geen enkel probleem is. Wij helpen onze cliënten in de meeste gevallen door telefonisch en digitaal te corresponderen. Is een persoonlijke ontmoeting toch gewenst? Geen probleem. U bent altijd van harte welkom op ons kantoor, maar wij maken ook graag een afspraak bij u op locatie in Haarlem. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor juridisch advies Haarlem.

“In 2011 heeft er een verandering in de wet plaatsgevonden. Deze wetswijziging heeft ervoor gezorgd dat de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot is. Juristen mogen sinds 6 jaar bijna alle gerechtelijke procedures voor particulieren en mkb’ers voeren. Dit betekent dat de meerwaarde van een advocaat nihil is. Omdat een advocaat erg duur is, merkt u de keuze voor een jurist aanzienlijk in de kosten. Deze kostenbesparing vertaalt zich in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist rijk aan praktijkervaring. Behoefte aan meer informatie? Lees hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld