Juridisch advies Leiden

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Leiden

Bleijerveld Juridisch advies is een juridisch advieskantoor waarin verschillende gespecialiseerde juristen een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen een commerciële rechtspraktijk. Dit betekent dat u voor bijna alle rechtsgebieden als particulier en als mkb’er bij ons terecht kan. Neem eens een kijkje in onderstaand menu voor de juiste informatie voor juridisch advies Leiden. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Leiden

De gemeente Leiden valt onder het arrondissement van de rechtbank Den Haag. Ook beschikt Leiden over een eigen rechtbank. In gerechtelijke procedures zult u daarom in de meeste gevallen bij deze rechtbank in Leiden terechtkomen. Gelukkig hoeft er anno 2017 nauwelijks meer geprocedeerd te worden als u rechtshulp nodig heeft. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies stellen contracten op, procederen, maar zijn ook te benaderen voor juridisch advies Leiden.

Ons juridisch advieskantoor is gevestigd in Arnhem. Gelukkig zijn juridische diensten niet locatiegebonden en maakt afstand dus niet uit. Wij helpen onze cliënten op een efficiënte wijze door digitaal en telefonisch te corresponderen. Dit maakt dat een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig is. Stelt u een persoonlijke ontmoeting toch op prijs? Dan komen wij naar een door u gewenste locatie of kom gerust langs op ons kantoor. Schroom niet om eens contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Leiden.

Advocaat Leiden - Juridisch advies Leiden

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “In 2011 is de wet veranderd. Deze wetswijzing houdt in dat de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot is. Dit betekent dat de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor mbk’ers en particulieren nagenoeg is weggevallen. Juristen, die geen advocaat zijn, zijn namelijk bevoegd om bijna alle gerechtelijke procedures te voeren. Naast procederen, verzorgen juristen ook andere juridische diensten zoals adviseren en het opstellen van contracten. Door voor onze juristen te kiezen, in plaats van een advocaat, bespaart u ook aanzienlijk in de kosten. Dit uit zich in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist, die rijk is aan praktijkervaring. Wilt u hier meer over weten? Lees de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Contact opnemen
    Bleijerveld Juridisch Advies - Arthur

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld