Samenwerkings-
contract
laten controleren

Een samenwerkingscontract check nodig?

Bleijerveld Juridisch advies | Samenwerkingscontracten gecontroleerd door deskundige en ervaren juristen. 

Cliënten met wie wij hebben samengewerkt

Advocatenkantoor
Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Controleren samenwerkingsovereenkomst

Zorg voor een goede start van de samenwerking en controleer uw samenwerkingscontract

Door een samenwerkingsovereenkomst te laten controleren door een jurist weet u zeker dat over alle belangrijke aspecten van de samenwerking duidelijke afspraken zijn vastgelegd in een contract. Dat zorgt voor een goede start van de samenwerking en biedt alle betrokken partijen duidelijkheid. 

Als wij een samenwerkingscontract controleren beoordelen wij of alle onderdelen van de overeenkomst juridisch geldig zijn en voldoen aan de wet. Ook gaan wij na of alle belangrijke aspecten van de samenwerking in het contract zijn opgenomen. Denk hierbij aan een duidelijke omschrijving van de verantwoordelijkheden, rechten, plichten en procedures voor geschilbeslechting.

In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Dit maakt het controleren van een samenwerkingscontract een juridisch specialistische aangelegenheid. 

Zonder dat dit de bedoeling is, kan de wet een bepaalde samenwerking een naam geven en vervolgens daar consequenties aan verbinden. Denk bijvoorbeeld aan een maatschap of vennootschap. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk dat u in een maatschap zit, zonder dat u zich hiervan bewust bent. Dit kan allerlei gevolgen met zich meebrengen, bijvoorbeeld aansprakelijkheid voor het handelen van uw samenwerkingspartner. Bij het controleren van een samenwerkingscontract bepalen wij eerst uw doelstelling. Daarna controleren wij het samenwerkingscontract hierop.

Wilt u een samenwerkingscontract laten controleren? Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige bedrijfsjuristen, die u kunnen helpen met allerlei juridische diensten rondom een samenwerkingsovereenkomst. Voor het controleren van een samenwerkingscontract bieden wij altijd een vaste prijs aan. Vraag hiervoor gerust vrijblijvend een offerte aan!

Samenwerkingscontract offerte opvragen?​

Wij bieden de juiste hulp bij het controleren van samenwerkingscontracten

Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Wij leveren de samenwerkingsovereenkomst pas op wanneer u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, ongeacht het aantal opmerkingen en vragen. Ons streven is altijd om een contract binnen 3 werkdagen op te leveren.

Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Na een aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag door te nemen en ontvangt u vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een offerte. Zo weet u snel waar u aan toe bent. 

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Samenwerkingsovereenkomst controleren
Samenwerkingscontract
laten controleren v.a. € 95,-
Vragen?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”

De voorwaarden van het samenwerken laten controleren

Het laten controleren van een samenwerkingsovereenkomst is een verstandige investering die de samenwerking bevordert.

Het vastleggen van de voorwaarden van een samenwerking in een samenwerkingsovereenkomst en het laten controleren van deze afspraken door een jurist is van essentieel belang om verschillende redenen.

Allereerst biedt een dergelijke overeenkomst duidelijkheid en zekerheid aan alle betrokken partijen over hun rechten, plichten en verwachtingen gedurende de samenwerking. Dit kan geschillen en misverstanden in de toekomst helpen voorkomen.

Bovendien kan een jurist ervoor zorgen dat de overeenkomst alle noodzakelijke juridische elementen bevat en dat deze in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving.

Door deze professionele controle kunnen potentiële valkuilen worden geïdentificeerd en kan de overeenkomst worden aangepast om de belangen van alle partijen te beschermen. Kortom, het opstellen en laten controleren van een samenwerkingsovereenkomst door een jurist is een verstandige investering die de duurzaamheid en succesvolle uitvoering van de samenwerking bevordert.

Wij helpen u graag met het controleren van een samenwerkingscontract. Wij geven daarvoor altijd van tevoren een vaste prijs, zodat u weet waar u aan toe bent. Er zijn dus geen onverwachte kosten. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.
Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Our activities last year

Contracten
0 +
Contractwaarde
0 M
Nieuwe klanten
0

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Samenwerkingscontract

Niet de juiste samenwerkingscontract dienst gevonden op deze pagina?

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)