advocaat Almere

Advocaat Almere

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Vanwege een conflict op zoek naar een advocaat Almere? Of heeft u een juridisch expert nodig voor het opstellen of controleren van een contract? Bleijerveld Juridisch advies is er voor ondernemers en particulieren uit Almere. Onze gespecialiseerde juristen kunnen u namelijk op vele rechtsgebieden helpen.

Wij adviseren in conflicten, kunnen contracten opstellen, controleren overeenkomsten én procederen bij de rechter. Zoekt u een advocaat Almere? Bij Bleijerveld Juridisch advies krijgt u wél de deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief. Dat is namelijk slechts € 125,-. Bovendien hebben wij vaste prijzen voor de meeste diensten.

Advocaat Almere gezocht? Bleijerveld Juridisch advies staat voor professionaliteit, toegankelijkheid en een snelle service. Ontdek op onze website wat onze juristen precies voor u kunnen doen, lees de reviews of vraag direct gratis een offerte aan. Binnen 24 uur krijgt u al een reactie, vaak met een vaste prijs.

Neem meteen vrijblijvend en kosteloos contact met ons op! Het onderstaande navigatiemenu kunt u gebruiken als u meer informatie wilt over Bleijerveld Juridisch advies.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Advocaat Almere

  Particulieren advocaat Almere

  Slechts €125,- per uur

  Overheid
  > Arbeidsrecht
  Overeenkomsten
  Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte!

  Advocaat Almere

  Find your reasons

  Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  Een vaste prijsafspraak
  Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Advocatenkantoor Almere

  Zoekt u een advocatenkantoor Almere? Bleijerveld Juridisch advies staat u graag bij. Onze (bedrijfs)juristen mogen in 80% van de gevallen, net als een advocaat Almere, voor u procederen bij de rechter. Dat is het gevolg van een wijziging van de wet in 2011. Bleijerveld Juridisch advies onderscheidt zich wel op verschillende manieren van een advocatenkantoor Almere. Zo bedraagt ons uurtarief slechts € 125,-, hanteren wij zo veel als mogelijk vaste prijzen en declareren wij nooit per 6 minuten.

  Bleijerveld Juridisch advies, lid van de Nederlandse Juristen Vereniging, staat cliënten door heel Nederland bij. Als inwoner van Almere moet u in gerechtelijke procedures waarschijnlijk naar de rechter in uw eigen woonplaats, omdat Almere onder het arrondissement van de Rechtbank Midden-Nederland valt.

  Naast procederen kunnen wij u ook adviseren in conflicten en uw overeenkomsten opstellen of controleren. Advocatenkantoor Almere nodig? Ontdek eerst wat de juristen van Bleijerveld Juridisch advies voor u kunnen betekenen. Neem gerust vrijblijvend en gratis contact met ons op of vraag kosteloos een offerte aan.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  Advocaat Almere

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.