Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Amersfoort | Op zoek naar een advocaat in Amersfoort voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen. Ons team levert juridische diensten voor een laagdrempelig uurtarief van € 95,-. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar daarnaast ook voor u procederen bij de rechter. Bekijk onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat AmersfoortJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Contracten
Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Ondernemingsrecht

Advocaat AmersfoortJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Arbeidsrecht
> Overeenkomsten
> Overheid
> Strafrecht

Advocaat AmersfoortJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Advocaat Amersfoort

  Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Amersfoort, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het contracten opstellen en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Onze juristen doen dit geregeld, net als een advocaat Amersfoort bij de Rechtbank Amersfoort. Deze bovengenoemde wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als advocaten uit Amersfoort het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Dit betekent dat het dus niet langer nodig was om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Uiteraard hebben wij onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor de juristen van Bleijerveld Juridisch advies u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven al bevestigen.

  Bleijerveld Juridisch advies

  Ons kantoor staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit deskundige juristen met ervaring, die de ambitie hebben om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  Bij Bleijerveld Juridisch advies besparen klanten duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Amersfoort (meer) hoeven te zijn. Deze vermindering in de kosten ziet u terug in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom slechts € 95,-

  Tegenwoordig levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Amersfoort al gedurende vele jaren voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, adviseren en contracten opstellen. Ons kantoor kunt u daarom vergelijken met een advocatenkantoor in Amersfoort, aangezien wij gebruik maken van dezelfde systemen en bovendien dezelfde werkervaring hebben. Het belangrijke verschil zit natuurlijk in het kostenplaatje, vanwege ons toegankelijke uurtarief van € 95,-.

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.