Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Amstelveen | Zoekt u een advocaat in Amstelveen voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij graag voor u klaar! Bij ons werken ervaren en deskundige juristen. Deze juristen leveren juridische diensten voor een laagdrempelig uurtarief van € 95,-. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat AmstelveenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Ondernemingsrecht
> Contracten
Arbeidsrecht
> Vastgoed

Advocaat AmstelveenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overheid
> Arbeidsrecht
> Strafrecht
> Overeenkomsten

Advocaat AmstelveenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt telefonisch advies
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Amstelveen

In 2011 heeft een wetswijziging plaatsgevonden waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als een advocaat uit Amstelveen, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast het opstellen van contracten en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Bij Bleijerveld Juridisch advies doen wij dat geregeld, net als een advocaat Amstelveen bij de Rechtbank Amsterdam, omdat de gemeente Amstelveen onder het arrondissement Amsterdam valt. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat net als advocaten uit Amstelveen, wij als universitair geschoolde juristen het gehele pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Voor ons was het dus niet langer noodzakelijk om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben onze juristen onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven, die u voor zijn gegaan, reeds bevestigen.

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies biedt kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit deskundige en ervaren juristen die ambiëren om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Omdat wij sinds de wetswijziging van 2011 geen advocaat Amstelveen meer hoeven te zijn, bespaart u bij ons duizenden euro’s aan kosten. Deze vermindering in het kostenplaatje kunt u terug vinden in ons toegankelijke uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom € 95,-

Inmiddels leveren wij net als een advocaat Amstelveen al vele jaren voor 90% precies dezelfde juridische diensten. Deze diensten zijn contracten opstellen, adviseren en dus ook procederen bij de rechter. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Amstelveen, aangezien onze juristen dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil tussen ons en een advocatenkantoor in Amstelveen is natuurlijk: ons toegankelijke uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.